- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
Jajj, miért, te mivel foglalkozol, hogy olyan kib*szott fontos vagy?
Aki ipari titkokkal foglalkozott, azoknak a világ történelmében mindig is kellő elővigyázatossággal kellett cselekednie.
Mi változott? Semmi.Nevetséges ez a para, meg ami körülötte van.
(#168) bkercso:
Ember, hol éltetek ti? Amióta van sajtó, midnig is volt véleményformálás. Komolyan mondom, mint a ma született bárányok, olyanok vagytok.
-
updog
őstag
válasz
camiIIus #125 üzenetére
Az emberek ~95%-a a pillanatnyi érdekek szerint tud/kénytelen gondolkozni. De a magánélet feladása (most még) a júzer saját döntése, vagy azzal, hogy elfogadja a felhasználói feltételeket, vagy azzal hogy ignorálja azok létezését.
Csak ismételni tudom magam: ha egyáltalán felmerülne, hogy a milliárdos felhasználótáború MS/Google stb. a jelen topicban vizionálthoz hasonló disznóságokat követne el, valakik megrendelésére, nagyszámú, indokolatlanul kiválasztott felhasználó ellen, szerintem addigra már rég nem az lesz a legnagyobb gondunk.
(#127) bambano Javíts ki ha tévedek, de a "MS adatot gyűjt ---> <random rossz>-ra fogja használni" állítás első felét hiába igazolja akár Bill Gates személyesen, szerintem akkor sem következik a második rész igazsága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged