- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Akinek adatmentéses problémája van, vagy gondja van a HDD-vel, az szíveskedjen a megfelelő topikokban érdeklődni!
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronos3000
senior tag
Jó a cikk,a lemezfelület új dolog volt nekem,lakk...stb...Én az igazán fontos dolgokat több helyen mentem,sőt a mai napig minőségi dvd-re is kiírom.Összesen már vagy 15TB-nyí különböző méretű,és típusú merevlemez van itthon,természetesen ezek nem mentések.Ugyanis mániákusan tárolok mindent,filmet,zenét,lehet rossz szokás de nekem így felel meg.Szerencsére eddig megúsztam a hdd elhalást,ez alól egy 2TB-os wd elements volt kivétel,de ez még a nyúzós teszt időszak alatt elszállt,így adatvesztés nem volt.A "nyúzás":Telemásolom-leformázom-különböző teszt programok,mindezek variálása,minimum egy hétig,és ha nincs smart,hő,hang anomália,akkor rendben van,legalábbis ez az én eddigi tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- SATA 500GB Bazár 25db (860EVO, 850EVO, A400, MX500, SU800 stb.) frissítve:06.22
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest