- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
ez a kemény nem a faláb
először egy agyi CT vizsgálat jutott eszembe, a doki bá ezzel a fóliával ott metszi el 3d-ben az agyat ahol akarja és megnézheti.. pl ilyen dolgokra használható -
Grisa_kvr
tag
Nem vezérelhető csuklóból, nincs tapintási visszajelzés. Amíg ezt nem oldják meg (márpedig egy ekkora böhöm kijelző csuklóból tapizását nem lehet), addig a szürke hétköznapokat a klasszikus megoldások fogják uralni.
-
Dr. Romano
veterán
Nekem is tetszik így elsőre
-
Daanika
tag
sracok en gondolkoztam, es nemtudom hogy a hetkoznapi eletben mire tudnam hasznalni. nyilvan szoveget nem szerkesztesz rajta, filmet nem nezel, egy asztalon. jatekra meg csak a nagyon erre a feluletre irt jatekok jok szerintem. felreertes neessek, nagyon tetszik, hogy itt jar a technika, allat. csak en spec nemlatom ertelmet.
az elozo videokban asztalkent van bemutatva, hogy milyen jo hogy rarakod a mobilod, kepeket nezel. hitelkartya, zune. meg minden. jopofa. de en az asztalt leginkabb arra hasznalom, hogy felrakom ra a labam, nyitok egy sört es hatradolve nezem a sorozatot a kanapen. ha pc kell leulok az iroasztalhoz.
-
paix
tag
Szerintem a férfi informatikusok fantáziáját még jobban megragadná, ha az autós példánál a kocsit egy csajra cserélték volna...
A cucc valóban lenyűgöző.. -
bdav
őstag
Elég durva a cucc, bár már a surface is ütött (pl. a mobiltelefonnal való automatikus összekapcsolódás).
Ami ebben nagy poén még szvsz az az amikor nem ér hozzá csak mozgatja a kezét fölötte, na az jó nagyon -
v.tom
őstag
Szerintem is nagyon innovatív dologról van szó. Nekem legalábbis nagyon tetszik. Várom, hogy 10-20 év múlva már az ehhez hasonló technológiák segítségével lesz mindennapos interakcióba lépni egy számítógéppel.
-
FTeR
addikt
az a lényeg, h még egy szinttel magasabbra emeli az interakciót vagy ha úgy jobban tetszik még jobban elmossa az analóg és a digitális világ közötti határvonalat.
fogsz valamit, akármit a kezedben, odateszed/fölé tartod és máris többlet információhoz jutsz.
technológiailag az az érdekes benne, hogy mindenféle beavatkozás nélkül nemcsak kijelzővé, hanem egyből érintésérzékeny felületté varázsol bármilyen áttetsző anyagot.
ezen felül ott volt a prizmás cucc (amikor körbe forog a hello world) vagy az, h "2 elemes" műanyag lapjával le emeli a futó alakot a képernyőről és külön interakcióba kezd vele.azt érdemes észben tartani, h ez egy tech demo. sok dolog szándékosan nincs benne elrejtve. pl a futó alak végig ott marad a kijelzőn is, de a bocis példa jól mutatja, h egymástól teljesen független infók is megjelenthetnek. sőt, az, h a képernyőn is ott a figura csak extra debug infó, hiszen amikor oda világít más fókuszban van a projektor, így a 2 képnek semmi köze egymáshoz (szal nem a kijelzőn lévő kép tükröződik tovább).
sztem az autós példa jól mutatja, h miben rejlik az ereje. hiába lehetne egérrel ilyen kis virtuális ablakot mozgatni a modell "fölött", az közelébe sem ér annak, h a valós térbeli távolság miatt egyszerre látod a 2 képet. arról nem is beszélve, ha kis áttetsző mütyür eme világ része, ott van a a kezedben.
sztem az is érdekes, h adott esetben csak az látja ez a többlet infót (mint pl a csillagtérkép) aki kezében fogja varásztükröt. képzeld el, h tantóbácsi erről lesi le az infókat és innen irányítja a látnivalót, miközben a nebulók körbeülik.
ugye a lényeg továbbra is az, h bármiből lehet "varásztükör".
már az is mekkora durranás volt, h surface-nél a barkácsboltban vásárolt ecsettel tudsz festeni a paintben... -
-
Siera
senior tag
ez nagyon ott van
elég nextgen.nemsokára itt a MI -
Inv1sus
addikt
válasz
PeppErKorN #7 üzenetére
Sztem az azért jobban meglepte a közönséget.
Itt például én csak a kocsiban láttam valami extrát, a többinél nem nagyon értettem mit is kell nézni vagy hogy mi a lényeg
Hozzáértőknek lehet mondott valami extrát. Ilyen masinával jobban el tudnék szórakozni.
-
-
john_007
csendes tag
Lehet hogy én vagyok földhöz ragadt, de ennek nem sok értemét látom , azon kívül, hogy 10 percre lenyűgözzenek valakit a "hi-tech"-el való játszadozással.
-
Kobe
veterán
MS nagyon elkötelezte amgát a futurisztikusnak ható, ám tényleg értelmes megoldások mellett...pl a 3ds kp fényképekből, msot ez...
-
Stiky
senior tag
Mikor először felvette azt a lapkát a felületről nemazthittem hogy wtf, kézzelfogható hologram?!
De aztán visszazuhantam a realitásba.Nagyon komoly cucc. És az autós bemutatónál igazán értelmét is nyeri. Persze kinek mire kell. Biztos számtalan területen tudnák alkalmazni. Hajrá!
-
törölt tag
Csatlakozom. Nagy gratula a MS-nek. Remélem gyoran megoldják eme termék szériáját, s el is fog terjedni. Kíváncsi vagyok az otthoni felhasználási lehetőségeket tekintve.
-
Morden24
nagyúr
Nagyon komoly
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest