- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Ha neked hangos egy 7-800rpm-es jobbféle venti akkor megemelem a kalapom.
Nem azt mondom, hogy nem hallható... mondjuk közelről.De értelmes távolságból, gépházban tényleg kb. hangtalan.
Vagy ha nem hangtalan számodra, akkor egy 500rpm-es venti sem lesz az. Cserébe 3-4k vs 20k a hűtő költsége.
És persze HDD nem lehet a gépedben, mert az említett 7-800rpm alatt már olyan sávban vagyunk, ahol egy Green HDD is hangosabb lesz a hűtőnél.Én is ingen halk gépeket építek, tudom miről beszélek. Nem igénytelen vagyok, de van egy egészséges határ, amit érdemes meghúzni, mert fizikailag nem nagyon lehet az alá bemenni.
-
Tazsam01
tag
Nekem bevált de a korszakot dicsérem nem a hűtőt. Léghűtésnél ahogy korábban is elhangzott 1 ventilátor áthelyezése már teljesen más rendszert hoz létre. Valószínűleg a te házadban nem vált be, ettől még elhiheted, hogy nálam nem hangos és hűt is.
Anno 12 volt arról ne vitatkozzunk, hogy ez drága-e vagy sem.
Elfér tőle minden és kényelmesen tudok szerelni, mondjuk csak 2 RAM van bent 4 -nél már gondot okozna ki be kapdosni őket, de elférnének.Btw méret: 115 (L) x 110 (W) x 140 (H) mm
Tömeg: 610 gA cikk meg egy mugen max-ról szól:
méret: 145 x 110 x 161
tömeg: 870 g -
Tazsam01
tag
Nyilván de a torony hűtők felépítése pont ugyanolyan még mindig.
Biztos, hogy van ennél jobb hűtő de mint írtam a mostani FX8350-et lehűti, a zaja ennyi év után sem zavaró és takarítanom is ritkán kell, akkor is csak átfújom és kész.
A tapasztalatom az, hogy a torony hűtők 6 hónap után gyakorlatilag passzív hűtésbe mennek át a venti és a lamellák között kialakuló egybefüggő porrétegnek hála. Persze lehet, hogy csak rosszakkal hozott össze az élet.
Ha a jelenlegi elfárad amire azért van bőven sansz 6 év után akkor sajnos toronyra kell úgyis váltani, mert nincsen más a piacon :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Formula-1
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest