- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tolkarius
tag
nemtom ki h van vele, én egyelőre csípem a sciphonet
Hamarosan nekem is lesz egy, tezhát tényleges véleményt akkor tudom majd mondani.
-
kaller1
veterán
válasz
Komplikato #43 üzenetére
Köszi az infókat!
-
kaller1
veterán
válasz
Komplikato #41 üzenetére
Rá is megy a DSTL1 rooted 1.5 és 1.6 Androidja kis melóval.
Erről hol van bővebb infó?
-
Komplikato
veterán
Ahogy nézem az N21 a DSTL1 klónja, méghozzá teljesen ugyan az a bele. Rá is megy a DSTL1 rooted 1.5 és 1.6 Androidja kis melóval. Az n19 meg a BlackBarry Storm klónja, de a belsejéről nem találtam infót, meg amúgy se sokan akarnának rá BB rendszert hackelni ... szerintem.
-
Komplikato
veterán
A készülék Windows Mobil (6.1?) ÉS Android 1.5-el egyszerre fel van szerelve. Illetve láttam duálboot(?) verzióban hírdetve, meg úgy is, hogy válaszható. Elég érdekes kütyű, mert valami 256MB ROM + 256MB RAM-ot írnak rá, de a három közül ebben van a leggyengébb proci, akkor meg minek???
N21-ről van jó pár videó meg teszt, és egy újdonsült tulajtól is sok jót hallottam róla. Csak hát jó lenne ha rá lehetne hackelni a 2.0-2.1 Androidot késöbb mint ahogy HTC G1-re, csak az a fránya 128MB ... az szvsz kerékkötő lehet. -
MartOOn
addikt
ez úgy gáz ahogy van! akkor se kellene egyik sem ha ingyen adnák! az első szifonokon még az android is lopott másolt gagyi volt, pedig ingyenes!!! vazze ezek ökrök ezek a kínaiak! majd talán 10 év múlva... talán. 128db ilyenért sem adnám oda a G1-emet.
szvsz ez VICC kategória... kb mint a szifonos ájfón utánzat...
-
Ricardo
titán
A nagyok előnye annyiban mutatkozik meg hogy rendes szervízhálozatuk van. kicsit változtatnak talán a hozzáálláson, és kicsit jobban odafigyelnek a felhasználóra. kevésbé lesznek flegmák a szervízben, mintaboltokban....
esetleg jobban odafigyelnek az anyag és összeszerelési minőségre. ezek azok a dolgok amikben előnyük lehet a kínaiakkal szemben, ha azok beérik öket. -
törölt tag
A kettes jelölt akkor miben különbözik a General Mobile készülékétől? Az is DualSim, az is Android...
-
munnergep
senior tag
Nagyon remélem, hogy használhatóság szempontjából rendben lesznek. Egyrészt jót tenne a versenynek (ez lehet hiú ábránd), másrészt a kütyübuzi csóróknak (mint pl. én) is lesz mivel szórakozniuk.
-
kaller1
veterán
válasz
vsgaborr11 #24 üzenetére
-
skajwa
senior tag
A kínaiak az MTK-t is fel fogják fejleszteni pár éven belül a nagyok szintjére. De az Androiddal simán betörhetnek a piacra! Mára már minőségben sem feltétlenül marad el egy kínai mobil a nagy gyártók középkategóriás modelljeihez képest.
-
-
consono
nagyúr
Meg ugye az a jó kérdés, hogy az androidos appstore tényleg van e, mert azt a Google csak az oemek részére teszi elérhetővé... Próbáltam több x86-os Androidot is már, de sehol nincsen appstore, csak AndAppStore 50-60 alkalmazással... Anélkül meg akár mit is futtathat...
-
atike
nagyúr
Kína jön... Hátha el tudnák érni, hogy a nagyok lenyomják az áraikat. De azért ami biztos, hogy megnézem majd mit tudnak összehozni...
-
-
domi007
őstag
Nem rossz, mondjuk nagyon remelem, hogy a G2 ota javitottak az erintokijelzon, mert az szinte halal volt. Csak stylussal lehetett bokodni, valodi (ujjerintes) erintesre nem is reagalt. Namost ez egy Windows Mobilenal meg elmegy, de egy full touchos Androidnal nagyon gaz...
DOMy
-
munnergep
senior tag
válasz
madarasz92 #13 üzenetére
Asszem' ez nekünk csak jó...
A sciphone g2-höz vagy i+++ valamihez képest előrelépésnek látszanak ezek a telók. Jó lenne tudni, hogy van-e olyan szoftver támogatottságuk, hogy pl. egy rom csere ne legyen gond. Ha ez megoldható és még esetleg hangminőségre is jók, akkor asszem ezekre bukni fognak az androidot megismerni vágyók. -
madarasz92
őstag
Na a kinaiak is kezdenek kibontakozni a bizniszbe
Reszkesetek Nagy gyártók! -
Ha van lehetőség akár mindkettőről kéne egy kis teszt, mert az N21 ( Genertel Mobile DSTL1 klón) , formailag nekem pl nagyon bejön
ennyi pénzért meg simán megvenném főképp ha Androidos !!! TESZTEEEEET
-
kaller1
veterán
A cikkből kimaradt az N12,ami dual rendszerrel jött ki,tetszés szerint használható Android és winmo 6.5 módban.
-
törölt tag
miért, szerinted mit másolnak le egy telefonabn, amit a nagyok fejlesztettek ki? a designt leszámítva. mert a nyákot meg a chipeket amúgy is meg kell venni valahonnan, a szoftver az ingyenes, csak össze kell dobálni, és szinte bárki gyárthat már okostelefont, akinek van elég pénze, hogy gyártósort tartson fenn.
-
iZed
aktív tag
Szifon? most ez komoly? presztizsertek minuszba.
elkepezelt szituacio:"-hu de kuul milyen telo ez?
-ez.. hat.. SZIFON!
-eh.." -
8nemesis8
veterán
A második nagyon fasza. 40ezerért meg elképesztően jó vétel lehet. Már csak a minőség a kérdéses
Viszont így tényleg a kis Kínai cégek megspórolva a fejlesztés költségét lényegesen olcsóbban tudják adni a telefonjaikat. -
sagesz93
addikt
Na jön az MTK Android 2.0
-
VD
őstag
Azta qrva élet!
Mi lesz itt ha tényleg megy az MTK a lecsóba és az összes, kínai nevezzük "replika" modell androiddal jön ki?
Szerintem nem fog repesni az örömtől a többi nagy gyártó, hogy az ő áraik töredékéért kapsz andorid alapú telefont. Most már értem minek kell a 14 Mpixeles kamera! -
ispi
tag
Meg egész jó dolgokat tud. Nagyon jön az Android...
-
plus44
veterán
A 2. egész jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest