- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Sajnálom, ha megbántottalak, de hozzáállásaid ezt váltották ki. Lehet kicsit nyűgös vagyok ma (bár szerintem nem csak én).
"ez a te véleményed, bár a kutya nem kérte" - csak pont annyira, mint a véleményedet..
Amúgy meg peace.
"te most komolyan forszírozod ezt?!?!"- te kezdted el forszírozni, nem én. Én csak reagáltam rá, hogy ha zavar a pilács, akkor azon könnyen lehet segíteni.
"örülök, hogy legalább ebben egyetértünk!" - néha ilyen is kell, hogy nem csak vita legyen a fórumon.
-
aginor
veterán
A hozzáállásod a dologhoz. Ez a nem akarom kikapcsolni, mert az már túl macera, amikor nekem nincs is rá szükségem..
Ha nem kell, akkor vagy vegyél olyat, amiben nincs, vagy talán túlélhető az a pár másodperc is, amíg az ember lelövi. Nekem is van számos olyan hardverem, ami világít. Mivel nem volt alternatíva,így ezeket vettem meg, de beüzemelés után azonnal le is lőttem őket, azóta sincs velük gondom. Nyilván jobb lenne, ha nem kellett volna vele vacakolnom, de bárcsak ez lenne a legnagyobb gondom az életben.
Sajnos el kell fogadni, hogy jelenleg ez a trend, a valós fejlesztések helyett. Nem kell neki örülni, de mivel nem tudsz ellene érdemben tenni, jobb beletörődni.
A másik indokot jobban megértem, az a része sokkal jobban zavar a dologban, mert az kézzelfogható plusz kiadást eredményez. -
aginor
veterán
Azért hiszek abban, hogy ha valamit pluszban rá kell tervezni, be kell építeni, annak van árnövelő szerepe, persze az már más kérdés, hogy az mennyivel növelné meg agyártó költségeit, ha két külön modellt kellene tervezni, gyártani, logisztikázni. Ha innen nézzük, akkor lehet igazad, ellenben ha csak egy modellben gondolkodunk, akkor viszont szerintem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest