Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz D1Rect #78 üzenetére

Állítólag 150db volt a készlet,nyitás után fél órával kijött egy alkalmazott a boltból és sűrű elnézést kérések kíséretében kiosztott minden hoppon maradónak egy ingyen kávé kupont és közölte,hogy ne tessék már fáradni többet,mert nem lesz készleten ezentúl :K A barátodba meg a franc essen,igazán lepasszolhatott volna nekem egyet :D

törölt tag

Ausztriában vettem egyet,sajnos amikor akciózták a ( Seiersberg bevásárló központ ) lemaradtam róla,mert nyitás után kígyózó sor volt az üzlet előtt (89.99 Eur.) és volt aki a 3db-os maximum darabszámot pakolta a kosarába.Nem is láttam még ilyet ,hogy Ausztriában sorba álltak volna az emberek bármiért is.Végül maradt az itteni pixmánia 95.99 plusz szállítási költségért.Végére egy kis szubjektivum,kéretik nem megkövezni érte.Egyik itteni srácnál lett kipróbálva a kártya akinek GTX 460-a van.Sokkal szebb,melegebb,élesebb színtónusa volt az 5850-nek egy full hd pana. plazmán mkv lejátszáskor, mint az Nvidiának.Nincs az a zöldes fakó érzet.Persze,lehet kalibrálás vagy megfelelő beállítás után nem lenne különbség.Saját vélemény ez,nem képminőség háború kirobbantása a célom vele ;)

Új hozzászólás Aktív témák