Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!

Új hozzászólás Aktív témák

• galocza

aktív tag

válasz Mercutio_ #49 üzenetére

aki több tárhelyet szeretne fixen, vegyen barebone-t és tegyen bele nagyobb kapacitásút, nem?

na elolvastam még egyszer (reggel van, még alig ébredtem), szóval a második verzióhoz: ha meg mégiscsak rádugom/lehúzom amikor átmásolom rá azt a sorozatévadot, tényleg el akarom addig rejteni valami nem látható helyre az usb eszközt?
    magamból kiindulva: rejtegeti a fene arra fél-egy órára (nagy állományokkal 90-100 perc alatt meg megtöltöm kb az 500 gb-ot), addig meg bántsa a szememet...

• galocza

aktív tag

válasz galocza #40 üzenetére

még pár gondolat a cikkhez, hd3 felhasználói szemszögből. próbálom kizárni a megvettem-próbálom-magam-és-mások-előtt-igazolni-a-vételt mentalitást.

"selymes tapintású burkolattal vonták be a házat"
    én ezt nagyon értékelem, mind esztétikailag, mind tapintásra, mind csi (ujjlenyomat) szempontjából barátságosabb mint... nagyjából mint bármi más. egy fémháznak viszont biztos jobb a hővezetése, de akár matt, akár fényes ennél csak rusnyább lesz. telefonomon a szilikontok, netbookomon a borítás ilyen - és jó hozzájuk nyúlni.

"takaróelem alatt két USB 3.0 aljzat található, eléggé elcsúfítja a kis számítógépet, ha ezekbe pendrive-ot vagy USB kábelt dugunk" és
    "Szerintünk a gyors adatátvitelhez való USB 3.0 kapukat hátratehették volna, hogy a két, megjelenést csúfító előlapi USB-t csak akkor kelljen használni, ha a hátsó négy már betelt"
    ebben tévedhetek, de bárhogy töröm a fejem, semmi nem jut eszembe, ami állandó kapcsolatot igényel és usb3at. hátra az ember egeret, billentyűzetet, nyomtatót, ilyesmit dugdos, előre meg ideiglenes adattárolókat. ezek igénylik a nagyobb sebességet (ha usb3asok egyáltalán és igénylik), ezeket meg hadd ne kelljen már a seggébe dugdosni. hogy az elejéből kiáll - hm, ezért hány gépházat, televíziót stb rovunk meg? bedugom, másolok, kiveszem. jobb, mintha forgatni kellene, megkeresni az usb3at, jaj, anyu épp abba dugta az egeret, átdugom, berakom, kivételkor megint forgatom - marhaság. ezért is van lefedve - alkalmi használatra való.

"Teljes terhelésen (...) 36 wattot fogyasztott"
    ez tényleg szemtelenül soknak tűnik, de megnézve az utolsó 4 ultrabook cikketeket (ezekhez hasonlítjátok), azoknál min 25, de inkább 35 watt körüli értékeket írtatok. szóval sok, de nem annyira.

játékra az ember nem ilyet vesz (ismerd közönségedet!), de mindennapi használatra jók ezek azért. viszont ilyesmibe meg tényleg inkább brazos, elég az a hd3ba és a netbookomba is. én a barebone-nal kísérleteznék, mivel az árra, a merevlemezzel és a lassabb rammal együtt még mindig nincs mentség.

• galocza

aktív tag

több helyen elhangzott, hogy nem való a nappaliba...
    mert mi való?
    édesanyámnak vettünk az itteni cikken felbuzdulva brazosos hd3-at, nem kellett megbánni. a tv-t hdben meghajtja, filmezni, képeket nézegetni, offiszozni, böngészni remekül tud, erre bőven elég, s gyanítom, az lesz 2-3 év múlva is. a teljesítményt érzésre 1 dolog fogja vissza, a vinyó - de erre teremtette isten a sleep módot... szexi kis doboz a sok ronda nagy doboz között. mert mi is van a környékén? egy régi, marha nagy bravia, egy műholdasos doboz, dvd-lejátszó, és egy öreg hp tintasugaras és egy wii - mindez hálószobában.
    messze ez a legcsinosabb a sok hóbalevanc közül.
    a nappaliban - mert ugye erről volt szó - van egy még marhanagyobb bravia, műholdas izé, a térfigyelő vezérlője és monitora, dvd-lejátszó, és egy laptop ami valójában fix. ha ott lenne, ott is a hd3 lenne a legszebb.
    az ár az tényleg elszállt csöppet. ha annak idején kis országunkban kapható lett volna vmi olyasmi, mint amit végül magamnak megvettem (lenovo edge e135 vagy vmelyik testvére az x sorozatból), az lett volna. de nem volt. szülői felhasználásra ideális, csendes, keveset eszik, abszolút nem feltűnő vagy zavaró, még a solitaire is elmegy rajta 8).
    szerintem megvan a helye a palettán, bár sem ennek, sem a hd3nak nem tudom mivel igazolják az árát...

ja és ha "nem való nappaliba", rakd be a könyvek vagy dvd-k közé. elfér. vagy a fiókba. vagy ragaszd az asztal alá, ha ANNYIRA nem tetszik 8P.

Új hozzászólás Aktív témák