- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
Notiban lehet....."ez a rákfene"de ahhoz te nem veszel HD5770-et 20-ért!
Azt is meg kell hajtanod azért valamivel. egy 4 magos Llanó is szarrá veri a core2 duo-t rossz példa.
A10-5800K lehet fele olyan gyors GPU-val rendelkezik mint a HD5770-es ,de ott csak a VGA többet kajál mint itt CPU+VGA páros.az az APU.
(Bár ha valaki játszani szeretne az Llanóval is eltud ,aki meg csak nyafog annak HD5770-is kevés).
"Egy SL9400 Core2 duo egy 5 éves subnotiban egy szinten van az A10 trinityvel CPU-t tekintve és egy 4500MHD is simán vitt minden fullhd filmet."
És még jó az aku-ja?
vagy csak hálózatra kötve megy ,jobb?
biztos vagy benne?
I3-as azért vagy 60% gyorsabb cor2-eseknél.
-
MZperX75
addikt
válasz
Mercutio_ #29 üzenetére
Brazos helyett azért nem olyan rossz az. DDR3-1333-as zavar a képletben simán lehetett volna már 1600-as ramokkal tesztelni.
32nm@22nm-el! azért csúnya lenne 19W TDP procival nagy teljesítményt kapunk. Ez van! I5 ami 30% prociban gyorsabb ,mint I3-as HD4000-et is egy csöppet jobban meghajtja szerintem. Meg aztán jeátékok többsége bugosan megy HD4000-en.
Én a Brazoson eljátszottam ezzel is el lennék,de max 90ezerért és SDD-is dobna egy kis FPS-t a játékélményre legalább is a minFPS-re hatással lenne az biztos. -
MZperX75
addikt
"simán lehet sokkal funkcionálisabb HTPC-t építeni. persze méretben lehet nagyobb lenne, de nekem sokkal inkább bejön pl egy Codegen MX-31, vagy akár egy CM Elite 120-as."
Ebben egyet értünk 100%
Fele ennyiből jobbat teszek össze,de többet is enne az is biztos.
Jelenleg is HTPC-m van,nem a legjobb de jól el játszogatok vele... -
MZperX75
addikt
"Sajnos Core i3-3217U mérésünk ezúttal nem volt, ezért helyette a Core i5-3317U-t vetettük be, melyben ugyanaz az Intel HD Graphics 4000 dolgozik, ráadásul maximális, 1,05 GHz-es órajelük is megegyezik."
HD4000-ben megegyezik,de CPU erőben nem.
Azonos memóra? Az sem.
Teljesítményben hol szinte azonos ,hol kicsit gyengébb hol kicsit erősebb.
Támogatása szoftveresen AMD-nek mérföldekkel jobb.Nincsen gond ezzel a HTPC-vel azonkívül ,hogy nagyon nagyon drága,Ha 80ezer lenne mindenki istenítené.
18 kontra 23 mindakettő gyatra eredmény. 20% különbség ,a többinél meg nem teljesen.
1ghz megy HD4000 a HD7600 443Mhz-en megy sajnos nem azonos Ram sebességen.
boeing
"Drága,akkor inkább egy IPad 4 16Gb 129.000Ft"
Ezzel az erővel ,miért nem egy bicikli
-
MZperX75
addikt
A tesztben egy I5 HD4000-el lett összehasonlítva grafikailag?
Miért is?
Azt hogy elpáholta ?nem látok olyan nagy elpáholást az I5-nek 1600-on ment DDR3
Az AMD-nek 1333-on ,nem igazán értelek benneteket,személy szerint hasonlóan gyengén muzsikált mint az I5-HD4000-re valahol egy kicsit jobban valahol ugyanennyivel rosszabban.Nekem tetszik, bár az ára nem annyira 90-100ezer tájékán elfogadhatóbb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest