Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Matrac az kókusz matrac, 2db 90x200-as, és JYSK-ben vettem összesen 47e-ért.
Az ágykeret ráccsal, mindennel kereken 20e Ft volt, asztalos vágta ki a faanyagot, a terveket én vittem neki,én csavaroztam össze otthon. Olyan masszívra terveztem amennyire csak lehet, nyikorgás-recsegés kizárva!
Így mindennel együtt 67e volt plusz kb ezer Ft a csavar hozzá. -
mexicanraven
senior tag
90-ért akkora ágyat kapsz egy normál maszeknál, hogy csuda!
Anyukám ágya 60k volt, 180x200-as, rugós, kompletten, egyből használható, fenyőből, ágyneműtartóval, jó minőségű, jó felépítés.
Ettől szoktak lenni olcsóbbak is, faipari vállalkozóknál, én utoljára az IKEA-t hagynám ha bútórról és nem extra igényekről van szó. (speciális matrac, ami jó a gerincnek, de mocskos drága) -
Alexios
veterán
Ma mentem el mellette, csak nem tudtam lefényképezni, de mindjárt úgy is megyek el itthonról akkor majd megoldom, de elvileg san diego néven fut, ágyráccsal, matraccal, így is van írva, hogy a szett ára 89900ft.
-
Kloden
senior tag
válasz
mexicanraven #9 üzenetére
+1.
Én is most csináltattam, csak annyit mondok megéri a fáradtságot.
-
Akos96
senior tag
-
-
Samus
addikt
Valószínű igen, de a KIKA honlapját néztem, 85k-ért láttam kárpitos franciaágyat, de az csak 140x200as volt. Én úgy emlékszem, hogy 180x200, ágyráccsal és matraccal, de ez kissé hihetetlen, ezért lennék kíváncsi a hirdetésre. Sajnos mostanában nem járok arrafelé...
-
Alexios
veterán
nem a kika az? én ugyan pesti vagyok, de itt ők hirdetnek ennyiért jelenleg franciaágyat, többször is láttam a hirdetést
-
mexicanraven
senior tag
Én ide fordulnék segítségért, nagyobb a valószínűsége, hogy tudnak valamit!
-
Samus
addikt
UP, hogy megjelenjen, fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest