- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
doncortio #21 üzenetére
most mi a bajod?
nem vágom?
volt kezemben wave és az alsó része műanyag..
mi a gond ezzel?
minden telefon hátlapján kell hogy legyen kb. egy 20% ami műanyag, hogy oda lehessen pakolni az antennát...
pl. omnia7 alja is műanyag
de az összes fémes HTC-nél is mindig van egy műanyag rész... pl. mozart, sensation, desire S, desire HD...
az első iphone alja sem véletlenül műanyag...a hátlapot nézve azt hittem hogy itt is az utóbbi a helyzet
aztán alaposabban megnézve az oldalsó fotót, látszik hogy egyben van a hátlap, tehát valszeg műanyag az egész
de ez engem egyáltalán nem akaszt ki, csak megjegyeztem..
(már csak azért se érdekel, mert nem is lesz ilyen telefonom soha...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest