Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
válasz
leslieke #1576 üzenetére
jó. írtam a srácnak hátha nézi.
(most néztem, hogy majdnem ubuntu OS -re is alkalmas a cucc. csak a belső tárhely kevesebb 900 Mb-al.) forefox os viszont csont nélkül elmegy elvileg ha portolják. harmadrészt meg ha kiforrott és jo a 2.0 akkor ha egyszer belaktad a cuccot felesleges szögelni utána, nem tudom neked napi használatban hiányzik e valami a fagyásokon belassulásokon kívül) -
duo
addikt
válasz
leslieke #1572 üzenetére
Fbreader. (úgy láttam az van) opera mini, dolphin ha van. kis film, kis zene, zseblámpa app. testreszabhatóság szempontjából meg minél jobban lecsupaszítható legyen. megrögzött minimalista vagyok. mass storage mód jó ha van. játék nem szempont de nem rossz ha van, esetleg irodai és szervezőfunkciók. youtube kliens. szóval átlagos használat.
-
duo
addikt
válasz
leslieke #1570 üzenetére
már csak abból indulok ki hogy csomó droidnál a teteje pl GB vagy ICS, és mégis jön ki rá csomó unofficial stuff. CM MIUI magasabb verziószámú custom ROM-ok. stb.
megérné beszerezni a gyári függetlent? mert kacérkodok a gondolattal. meglehet elkel a droidom és ebben az árban egyszerűen nincs semmi normáis ajánlat sem újonnan sem használtan.
-
duo
addikt
Sziasztok!
wave2 es topikban már kérdezősködtem, de ide is beszólok.
Ha valaki platformot váltana mint én akkor elcserélhető gyönyörű huawei g300-am karcmentesen, fóiásan gari 2014. augusztusáig van. minden tartozékkal, első tulaj. voda függő. (hardveresen a wave2-3 közt van, talán a wave3 hoz közelebb. van már rá működő magyar CM 10.(JB) értékegyeztetünk.
wave3-ra esetleg wave2 -re.Akit esetleg érdekel, az dobjon rám privit.
üdv: duo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe a Samsung S8600 Wave 3, amely a dél-koreai gyártó saját operációs rendszerének legújabb, 2.0-s verzióját futtatja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest