- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telefon javítás, szervíz!
Hirdetés
Aktív témák
-
Valzor
aktív tag
Bűnronda vagy nem, szubjektív, de ha nem tetszik, akkor felteszel majd valami témát és meg van oldva. De az miért baj, hogy több OP rendszer pozitív tulajdonságait egyberakták? Szerintem ez jó. Amugy is nehéz olyan OP rendszert csinálni, ami nem hasonlít egy meglévő rendszerre valamelyik részében. A Samsungnak nem kellett feltalálni a spanyol viaszt, ismerik az Androidot, a WinMo-t is, nem kell nekik bemutatni. Összeszedték ami jó az egyikben és ami jó a másikban és megcsinálták a Bada-t. Elsőre nem rossz szerintem.
Kíváncsi leszek az SDK-ra -
Valzor
aktív tag
Huhh ez a készülék ütős lett. Eddig androidban gondolkodtam, de a Bada is nagyon jól sikerült!
Köszi, hogy ilyen részletes kiveséztétek! Szerintem nem elfogult a teszt. Ami jó, az jó. Akkor miért írnának róla rosszat
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple MacBook
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PayPal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest