- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz bakospe #24517 üzenetére
Magyarul ad egy gyartoi garanciajegyet a 'kitudjahonnan' beszerzett telefonhoz.
Mert ha a telefon a Samsungtol lenne vasarolva, akkor nyilvan felar neluk adna a telefonhoz kapott garipapirt. Igy azonban a sumakolassal beszerzett garipapirral legalizalja a szurkeimportos telefont. Es ez nektek termeszetes. Nem is folytatom, siralmas ami ebben az orszagban folyik. Es az a szornyu, hogy nektek ez a termeszetes!
Nem akarok offolni, koszonom az eddigi hozzaszolasokat!Megprobalok hivatalos Samsung kereskedonel telefont talalni, ha meg nem megy, akkor igy jartam. Automra is 5 ev gari van (gyartoi), notebookomra is 5 ev gari van (gyartoi), nem fogok szurkeimportos telefont hasznalni.
Jo ejszakat![ Szerkesztve ]
FőDudu
-
FőDudu
veterán
Samsungnak van mintaboltja itthon ahol, meg lehet vasarolni?
Mi az hogy felarert ad Samsung garanciat? Kicsit kiestem mar ezekbol a magyar dolgokbol..... A tobbi akkor kulfoldi szolgaltatotol behozott szurkeimport?
Lehet, hogy jobban jarok ha visszafele beugrok Triesztbe es megveszem az Olaszoknal fuggetlenul. Naluk legalabb er valamit a gari.Fel sem merult bennem hogy magam fuggetlenitem, van amihez ma mar nem nyulnek.
Anno meg szorakozasbol siman atraktam egyik 2110-es panelrol a masikra (es vica-versa) a
legtobb kivezetessel rendelkezo integralt aramkort - es utana mindketto elindult. Ma mar nem allnek neki, kicsit elszoktam a forrasztgatastol.FőDudu
-
FőDudu
veterán
Samsungnak van mintaboltja ahol, meg lehet vasarolni?
Mi az hogy felarert ad Samsung garanciat?
A tobbi akkor kulfoldi szolgaltatotol behozott szurkeimport?Kicsit kiestem mar ezekbol a magyar dolgokbol.....
Fel sem merult bennem hogy magam fuggetlenitem, van amihez ma mar nem nyulnek.
Anno meg szorakozasbol siman atraktam egyik 2110-es panelrol a masikra (es vica-versa) a vFőDudu
-
FőDudu
veterán
Koszonom a valaszt!
Az altalad felsorolt cegektol nem mernek vasarolni.
Magyarorszagon a garancia jelentese egyenlo a vevok szivatasaval, kivetelt csak a nagyobb cegek kepeznek.Valaha T-mobile alkalmazott voltam (epp szervizes) - szoval akkoriban ('96-'98) ezek a cegek meg induloban voltak. Mindenfele telefonnal bejartak sumakolni a T-mobile szervizebe - leven ott volt alkatresz es technikai hatter is. Gondolom ez most is igy megy, szoval az o garanciajuk szerintem erosen kerdeses. Amelyik eleve 0%-os afas szamlat adna.....
Gyartoi vagy szolgaltatoi garancia er valamit, a tobbi altalaban maceras.
Legalabbis nekem. Szoval ezeket most kihagynam.Biztosan bennem van a hiba, inkabb a rosszat feltetelezem - akkor nem erhet meglepetes
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
FőDudu
veterán
Hi!
Kulfoldon elek (karacsonyra jottem haza), ezert eleve fuggetlen vagy szolgaltatonal vasarolt es azonnal kifuggetlenitett keszuleket vennek.
Kerdesem is ezzel kapcsolatos: T-mobile uzletben a vasarlasnal kifuggetlenitik (a megfelelo dijat kifizetve)? Vagy ez jelenleg nem mukodik?
Ha nem, akkor a telefon fuggetlenitok tudnak vele valamit kezdeni?
Fuggetlen keszuleket hol erdemes vasarolni? Milyen arban vannak most ezek?
Neten olvastam, hogy van 2 es 8GB belso memoriaval. melyik kaphato itthon?Koszi!
FőDudu