- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
nyesix
senior tag
na, a exchange sezrveres mail, és naptár szinkronizációt részben sikerült beállítanom.
azt mondja meg valaki, hogy hol tudom beállítani azt, hogy a hét mely napjain, mettől meddig legyen folyamatos a szinkronizáció?
köszi!valaki(k) hiányolták a gyors hívásokat, a kedvencek miért nem jó erre?
oda is be lehet állítani kvázi gyorshívásként neveket -
Jadro
veterán
Már hogyne lenne? A tárcsázó mi? Omnián pl. lehetett rá neveket programozni és hosszú nyomásra már hívta is.
Egyébként arról volt szó hogy alapból miért nincs benne a widget, amikor ez alapfunkció lenne. Most már (pár hónap után) persze van widget és feltehető.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
rizso
addikt
Nem is az, hogy feltűnően szaggat, de ha egyszerre nézed mondjuk gépen, akkor a wave-en kicsit "laggol" Ne arra gondolj, hogy 1 képkocka 3mp-ig van, és diavetítés az egész....Haverom is kipróbálta a saját wave-én, és nála is észre lehet venni...Mondom: egy i8000-en sokkal szebben megy. De ez érdekes, mert a felvett videók meg gyönyörűen, folyamatosan mennek...No mindegy, marad a várakozás, hogy javítsák a hibát...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Varszegig
veterán
elvileg nem. jf1 full után a kies elvileg felajánlja a jh3-at
csabám: elvileg a flash után nekem is így volt, azt gondoltam ez nem bug, hanem feature, mert ha valaki szűk zsebben hordja, akkor a kiálló gombot könnyen megnyomja véletlenül. Azonban ma össze vissza nyomkodtam, volt kikapcs, bekapcs stb. és egy ideje reagál a menügombra is, ha elsötétül a kép, de nincs lezárva. Meg nem mondom, mitől lett jó. (Előtte végigpróbáltam az összes fizikai gombot, és a kamera+menüre nem ment, többire igen, most azokra is megy. )
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
További JH3 nyűgök: nem lehet widgetet telepíteni, nem lehet Samsung fiókba bejelentkezni (amivel elvileg frissítés is elérhető lenne). Menü gombra nem reagál lezárt billentyűzárnál.
Ez a netről leszedett, multiloaderrel feltehető firmware; a Kies nekem egyáltalán nem ajánlott fel frissítést, azután sem, hogy újratelepítettem, közben töröltem a registryből a nyomait. Ha valaki tud megoldást, ne tartsa magában.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
ja, és megy a menügomb is, meg persze a samsung fiók is. a sw frisstés menüpontben keresi a frissítést. szóval mindez megy, ha rendesen csinálod...
Karma: nekem nincs ilyen bug a billentyűzettel. A hivatalos kieses JH3-ban próbáltam pl. widgettel is, azzal is ok volt.
[ Szerkesztve ]
-
lackaba
tag
A menű gomb ennél a szoftnál direkt igy van,a többi minden rendesen kell hogy működjön.Sajnos van 1 bizonyos sorrend amit illik betartani,mert ha nem akkor szoktak az általad felsorolt hibák jelenkezni.Ha vissza olvasol látni fogod mit mire kell telepiteni.Az okokat csak a samu tudja.
-
lackaba
tag
A regeditben a firmware verziót is átirtad XXJF4-OXDJF3-ra,lehet ez a probléma vagy megint a szerver szarakodik,mert nekem se kinálja fel.Holott 2 napja mindig felkinálta,vagy pedig amit Karma irt bugok miatt vissza vették.Én már eldöntöttem Galaxira cserélem,a Wave kapcsán megint csalódtam a samuban.Ami az előző verziókban jó volt az most szar.
-
Perpillanat nincs Kies a gépemen (nem is tudom honnan kéne leszedni a legfrissebb verziót ), de az eltérő hardverazonosító miatt sose működött együtt a telefonommal. Szerk.: Leszedem, megnézem a legújabbat, hátha változott. Mondjuk kétlem.
-=Libria=-: Én meg nem szoktam megjegyezni mások verzióit, csak ha éppen nagyon aktuális a dolog Egyébként az ékezetes bug az Ő és Ű betűkre vonatkozik, és a JF1-JF4 között javították ki. Azaz más szóval a JF1 bugos, a JF4 már nem, lehet hogy pont a JF2-ben fixálták meg.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
DonMedve
addikt
1.,Igen normális!Én is átirtam XEZ-re,mégis XEO-nak látja.Tegnap keresgettem Stune-vel hátha megtalálom honnan olvassa ki,de ez szerintem hardveresen van "belelőve".
2.,A ProductCode-nak XEZ legyen a vége.ha ez a Frim van a telódon akkor nem kell átirni!Ui.: De szerintem lekapták megint,azért nem megy!
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
Hagyjad.Tuti levették megint ne is erőltesd.Semmi nem fogja beadni.Akármit irsz.Tegnapelőtt vagy mikor próbálkoztam,akármit irtam semmit nem fogadott el.Tegnap meg elsőre ment!
JH7??? Te tudsz valami amit mi nem?
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Varszegig
veterán
igazából a 2 heteseket kezeli rosszul. a másik téma, hogy megadsz egy ismétlődést mondjuk szept. 1-től dec 31-ig, azt nem tudom, hogy kéne kezelnie. Kiexportáltam a saját naptáramat csv-be, abban sincs ilyen mező, a naptárnak kéne úgy megcsinálnia (pl. outlook), hogy ddec 31 után ne legyen ott az esemény. Nekem a lightning jól kezeli ezt.
-
Kis@
tag
Én múlt héten voltam a Westendben és csak JF1 volt nekik letöltve, így az került a telefonomra. Azóta már van nekik JF4 is (mert mondtam, hogy nézze már meg, ennél biztosan van újabb). De mindenképpen hívd fel őket, hogy nézzék meg mi a legfrissebb amit fel tudnak tenni, mert különben potyára mész.
Kis@
-
Kis@
tag
1 óra alatt megcsinálják (ha nincs egyéb dolga a srácnak szerintem hamarabb is). Az adatok elvesznek, szóval előtte ments le mindent, amit lehet.
Mindenképpen mondd neki, hogy a lehető legújabb firmware-t szeretnéd feltetetni! Én is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az!
[ Szerkesztve ]
Kis@
-
sede7
tag
Szerintem elsősorban ne SIM-re mentsd, hanem vagy KIES-szel gépre, vagy a nekem már bevált mobical.net-et tudom ajánlani. (SIM-re a legfontosabb 10-20-at azért érdemes felmásolni.)
A memóriakártyára tudod az üzeneteidet is, de csak MAPPANÉZETben, összefőzött beszélgetések esetén a három pötty ilyet nem ajánl fel.
-
user137
őstag
Relax! A backup miatt ne hisztizz, mondtuk, h mi lesz, az is lett. a telefont belakni különben is max 1 óra sztm, annyit szánhatsz rá negyedévente, ha nagyon muszáj.
a R66-hoz először meg kell barátkoztatni a készüléket a PC-ddel USB módban a R66 progijával. egyébként is megy, csak netről szedi a térképet, az kevésbé ideális, és tervezni nem tud alapból (előtte meg kell venni az ingyenes próbalicenszet... báh! )
a westendben én is voltam ma, JF1-et raktak rá (ami júniusi!!!), ez van. holnap még futok egy kört a JEE original firmwarért, ha nem lesz sehol, akkor sajnos ez nem a mi telefonunk. van rá sok játék meg héthúszpé, de sajnos a Samsung erősen megkülönbözteti ezt a telót a GalaxyStől...
én is azt nézem, h van-e olyan nokia, amire vissza lehetne állni (ingyen navi, magyar text-to-speech, gyorshívások, örökélet, és S60 borzalom), szégyen a samsungnak. B opció egy SGS, ha lenne a Telenornál...
-
peterk
senior tag
A backuppal igazad van, nekem is hiányzik. De ezt kb. százszor megrágtuk már, és attól nem lesz rá backup, ha 101-edszer is megrágjuk.
Ez nem üzleti telefon. Ez van, a bada egy új platform, nincs mögötte nyolc-tíz év, de még kettő sem, hogy legyen hozzá széleskörű 3rd party szoftver háttér. Amit alapból nem tud, azt egyelőre nem tudja. Ezt jelenti egy új platform. Nyugodtan összevetheted az iOS első verziójával. Az első iPhone nem tudott magyarul, nem kezelt ékezeteket, normálisan keresni se lehetett a névjegyek között emiatt. Nem szinkronizált semmivel naptárat/stb., nem volt multitask, és még milliót lehetne említeni. Ja, külső app se nagyon volt rá. Ugyanez volt a szitu az első androiddal is. Sőt, jó régen az első winmo-s telefonokkal is.
Ez a telefon, az új platform és ennek következtében a szoftveres "lyukak" miatt nem üzleti telefon. Ez egy elsőrangú hardverre épített kiváló multimédiás okostelefon, korlátozott üzleti és kiegészítő funkciókkal. Ha minden jól megy, fél/egy év múlva más lesz a helyzet, de addig ezzel együtt kell élni. Ezért kerül ennyibe. Akinek ennyi elég, az qrva jól jár ezzel az árra, akinek nem, az viszont vegyen inkább egy másik telefont. Akár Nokia-t. Az üzleti funkciókban kiváló. Cserében másban sz*r.
[ Szerkesztve ]
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
Z_A_P
addikt
Névjegyzéken kívül semmit nem tudnak lementeni, legfeljebb fájlokat.
Lehet csak en nem ertem mire gondolsz, de betoltod a Kiest, es ott lementhetsz szinte mindent.
Pl ranyomsz a "Calendar" menupontra, es "Save to PC" vagy "Outlook Sync"
Ugyanezt contact-al is. Uzenetekkel. Memoval. Ezeken kivul mi kene?A naptár, e-mail használhatatlanságát kellene csak kiküszöbölni,
Ezekkel mi a baj?OK
-
zack
nagyúr
Tényleg...Ma mindenki meg van bolondulva?
Ott kezdődik hogy ez nem egy "száraz" üzleti telefon. Ha ezek a fontosak amiket fikázol, akkor vegyél E Series-t, vagy egyéb olyan tipust ami kifejezetten üzletembereknek készült és kifejezetten bajnoka a különböző szinkronizációknak. Persze akkor le kell mondanod sok minden egyébről is, de gondolom abban a szituban akkor meg az lenne a baj, és a hardver lenne fikázva. A híres SE supportot meg hagyjuk. Mert ott még nagyobb a tanácstalanság ha az ember egy mindenes, jó minőségű telefont akar, le vannak maradva, szinte minden téren. Minden telefon szoftveres rákfenétől szenved mostanában, és ehhez képest a Wave még istenes. Kint van 2-3 hónapja, és jött vagy 6 sw verzió, és azért látszik a fejlődés ill a szoftver csiszolása.
Senki se mondta hogy állj neki frissítgetni, és teszteld melyik verzió miért nem jó. Le lett írva 1000x hogy a JF1 problémamentes.
Nálad egyedi gondok vannak, ha pedig valami egyedi probléma, az egy garanciális ügyintézést megér. Max. visszaviszed majd még1x és még1x...A 3. után meg választasz valami más telót, vagy kérsz egy új Wave-et a T-től. Nekem ez a 3. Samsungom (I8910 HD, Omnia2 volt előzőekben) és bár kompromisszum minden telefonhoz kell, abszolút nem csalódtam a Samsungban. Omnia 2-öt kifejezetten szerettem.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest