- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
szebev: ha az SGS2 belsejér raknák a Wave-be,akkor hello lenne a most már elérhető fizetős appsnak -az indexes szakújságíróval ellentétben Androidost ott nem lehet vásárolni
, meg a jó kamerának, és naponta lehetne Task killerezni, órát felhúzni az ébresztéshez, app2sd-vel, meg rootolással szívni, és csodálkozni, hogy folyton valamiért laggol a készülék
Varszegig: lehet, hogy neked nem jött át- arról beszéltem, hogy a PM a mi kijelzőnkön még nem zavaró, de a 4"-oson már igen, és attól, hogy RealStripe valós számú subpixelt tettek bele még mindig kevés egy ip4 felbontásához képest, akkora méretben
Olvasni én is tudok, de ennek ellenére kifejezetten jól esik, amikor valaki hasogatja a szőrt, mertolyan okosnak tűnik tőle az illetősegít helyesebben fogalmaznom! -
bokrosolajos
őstag
Pedig gáz 4"-on ez a felbontás, főleg zsír új modellen. Nagyobb kijelzőn már látható a PM, itt még szerencsére nem (na jó, nagyítósoknak igen
)
3,5-es kijelző lenne az ideális, iP4 felbontásával. Szerintem!De akkor hozzá kell venni, hogy megint egy újabb darabka Android (bada) kerülne a népek közé,ami megint fejlesztői szempontból, hát nem mondom, hogy szívás, de nem is Mennyország
-
bokrosolajos
őstag
Köszi. De amit olvastam abban az szerepel,. hogy ez átküldi magán a hangot más rögzítőnek,értsd a fejhallgató kimenetére küldi a beépített mikrofon jelét, tehát max azt lehet rögzíteni, amit a sima hangerő vezérli, nem egészen arra való, amit én szeretnék vagy szarul van csak megfogalmazva
-
bokrosolajos
őstag
Amit appel mond, lehet nem hülyeség! Bár, azon gondolkodám, hogy akkor a gyorskereső jönne be...
Egy darabig követtem az SGS II topikot. El sem hiszitek, mennyire baráti itt a mi kis társaságunk. Ott már fél nap alatt a nyázás-b uzizás megy, el sem hiszem, hogy komoly emberek akik így egymásnak esnek.
Szegény Karma is megkapta a magáét! Épp amint olvastam a Nap mondását,mi szerint hagyni kéne már a fostos Flasht tarkón lőni, szerettem volna egy LOL-lal tetszésemet kifejezni, de a tovább olvasás után hagytam a fenébe az egészet.
Ja én is kaptam, pedig csak megjegyeztem , hogy a műanyag akkor is csak műanyag, legyen bármilyen jó összeszerelési minőségű (egyébként nem az) -
bokrosolajos
őstag
leslieke: Elnézést, figyelmetlen vagyok: consono említette!
mrhitoshi: Ilyen előfordulhat, ha olyan indító ikon van a menüben, mi nem mutat sehova. kezd el leszedni, amiről úgy gondolod, nem igazán szükséges. Egyik közülük nyer -
bokrosolajos
őstag
appel
öszi ennek utána nézek!
Apró lépés, a több hangsáv kérdése amit leslieke írt, továbbra is kérdés marad
Varszegig: amióta ismerlek,szívsz ezzel az Empire defense-szel. Nincs mááás?
Egyébként a mem limit nem marhaság. Tessék jól programozni!!! WinMo telon volt szabad 17-22 MB és futott rajta az iGO+SPB Shell+.NET alkalmazás, sosem fagyott le! 73 MB elég kellene, hogy legyen, de én ezt sem hiszem, hogy a badaSI jó értéket szolgáltatnaMás. A fizetős app nem tudom Paypalt miért nem ismeri
-
bokrosolajos
őstag
A több (internal) felirat közül nem tudsz választani, és egyébként a felirat betűméretén sem változtathatsz.
-
bokrosolajos
őstag
Ezzel én is így vagyok.
De!
- Hogyan lehet állítani felvételkor a hangerőt? Ha egy koncertet akarok rögzíteni csak torz hangot rögzít, még úgy is, hogy befogom a mikrofont a telón
Nekem jó lenne service menüs hack is, ha valaki tudja, ossza meg plz
- Hogyan lehet feliratot választani .mkv-nál. Egyáltalán hogyan lehet feliratot választani bármihez? Nincs semmi külön video lejátszó app, ami ezt kezelné
Nekem ez két olyan fontos hiányosság, ami miatt nem nézhetek felhőtlen a badás telefon képernyőjére. Nem is értem a koreai fejlesztőket, hogy nem jutott eszükbe még soha?
-
bokrosolajos
őstag
Ez a Samsung Apps app is ugyanolyan szar, mint az előző. A hibát nem javították ki, nem használja továbbra sem a proxyt.
Badabox: még tegnap letöltöttem ukránról, de ez valami vicc? Láttam, hogy van fizetős, meg ez az akciós. De ezzel egy mappába sem lehet belépni, feltölteni/letölteni - gyakorlatilag semmire sem jó demo
-
bokrosolajos
őstag
válasz
doncortio #36326 üzenetére
Van egy egyszerű javas applikáció , amivel gyárthatsz saját widgetet, de mint Karma mondta, még így is lehet szívás, ha gyári telepítésű appot akarsz vele indítani.
Gondolom, nem számít wareznek a független fw?!
Van már ilyen!
bada 1.2 + full screen browser + social hub premium + ... ezt nem írom leBADA 1.2 FULL, JID FOP modified with SHP (european)
BADA 1.2 Light, JK1 FOP modified with SHP (european)Ezzel ki van lőve a felugráló browser címsor
-
bokrosolajos
őstag
Akik szarba léptek, legalább ne próbálják megmagyarázni, hogy de nem is büdös
-
bokrosolajos
őstag
Nos, nekem nem ajánl fel semmiféle FB frissítést a Samsung Apps. Tegyük hozzá, hogy T-s függő. No, de ez nem szolgáltatófüggő Fw, hanem csak egy nyosszadt app. Tehát, akkor ki is a hunyó?
-
bokrosolajos
őstag
Nekem semmi bajom az ip4-gyel a formáját, az iTunes-t meg a gyenge mikrofonját leszámítva. A 3GS-t legalább lehetett markolni, meg forgatni is az asztalon. Saját ízlésemnek még a design összességében is harmonikusabbnak tűnt.
Igazából nincs tökéletes okostelefon. Ezért sem váltok, mert ugyan a bada egyelőre zsákutcának tűnik, jobb hw+sw-t nem találni, az Androidon majd ráérek gondolkozni v 3-nál
a bada 2 SDK-t megvárom, mert még mindig bízom benne, hogy érdemes lesz vele foglalkozni, aztán meglátom
-
bokrosolajos
őstag
Ezekből az elvárásokból akár tendert is írhatnál ki, amit épp az ip4 teljesítene. Bár a GTalk nem tudom belefér-e
Visszatérve az Omniára, ha jól emlékszem még a Picasa albumban+blogodban is megemlítetted a nem passzoló hátlapot, de lehet rosszul emlékszem, semmi sincs kizárva, az biztos, nehezebb eladni ha hibás
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Wheelbarrow #36148 üzenetére
Nekem ez tetszett! még ha Bugattit, mint német autót, utálom is
Karma megint kissé túlzásba esett, ha autós vonalon maradunk, az én tippem Lotus Elise Gyors, jó minőségű anyagokból van, de kevésbé variálható, szabható személyreTöbbször felkerült a kérdés, miért olcsóbb a Wave II? Nos, ez egy nagyon jól érzékelhető magyarázat (alsó készülék a Wave II, SLCD,a felső Super AMOLED)
Tessék összehasonlítani itt.
Silenzio: az ismerőseid Pécsett, akitől halottad, gondolom mind vákuumban dolgoznak a tajvani Samsung gyárban
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Silenzio #36087 üzenetére
Jól van, az egy dolog, hogy a fóliáról nem tudtam, ezt pedig beszívtam, de ezek szerint nem csak vak vagyok, de hülye is.
Te most jól felvilágosítottál, hogy ragasztani már csak Kínában szokás! Ezek szerint a koreaiak csavarozzák az üveget, vagy szegecselik, vagy gyorskötözik a panelhez, mert az úgy sokkal frankóbb
Én értem, hogy te miről beszélsz, csak te nem.
Azért okostelefon tulajdonosnak nem árt, ha ismeri az angol nyelvet, meg érti a kereső használatát. De addig is beszéljünk arról, hogy a kijelző széleiről volt szó. Ha láttál már Wave kijelzőt, akkor nincs miről beszélni, de ha nem, akkor gondold csak el, mi az a fekete sáv a szélein, ahol soha nem jelenik meg semmi? Tudod, mint az autókon az oldalüveg, a szélein fekete. Rossz hasonlat, de most akkor el tudod képzelni, melyik részről beszélünk.Ha megvan ez a nem hasznosított terület, aminek a hátoldalán egy fekete réteg van ragasztva, azt el tudod képzelni, hogy leválhat?
Értem én, hogy te viszont egész másról beszélsz, de még a Super AMOLED esetében az is csupán annyi különbséget jelent az AMOLED-hez képest, hogy nem két csatlakozó található (lásd képet), hanem csak egy, megspórolták a külön digitalizálót és záró üveget, amit aztán a Super AMOLED esetáben két légréssel együtt vákuumban ragasztották össze.
Úgy látom szakértője vagy a témának, esetleg meggyőzhetsz róla, hogy nem ragasztva van - bár én ezt olvastam-, csak akkor pontosan írd meg,milyen technológiával kerül az üveg és az elektronika szerves egységgé.
Itt egy SGS kijelzőcsere menete az xda-devről, ők is illhetnék már tudni, hogy ez nem ragasztós kínai gagyi, hogy a kő üsse meg
The digitizer and samoled screen. The comes glued together from the factory and almost impossible to take apart without breaking anything.
Samsung has clued 2 sensors to the screen and chassis for back and option button. Best thing to do here is bend the screen back a little and cut loos the sensors from the digitizer with a sharp knife/scalpel. Samsung has used insane amount of clue on this phone.
Both the digitizer and amoled screen was clued to the chassis. The next step is to clean off all the clue, buy loads of glue. Fill the chassis with glue and press the new screen on.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=745262
-
bokrosolajos
őstag
válasz
SlyChocolate #36054 üzenetére
Nem kizárt, de maga az Androbada projekt az kamu.
-
bokrosolajos
őstag
Basszus, addig beszéltetek a fejemet, hogy megkértem a kedvesem (én nem mertem volna hozzányúlni), próbálkozzon vele, hátha ...
Mindenkitől elnézést, ez tényleg fólia!
Az első tulaj egyáltalán nem említette, hogy vett rá, dobozban hozta, bele pattintottam a SIMet kifizettem, papírt aláírtuk és hello.A legszebb az egészben, hogy vettem rá fóliát, amit felraktam, de nem is ragadt jól fel, és gyorsabban maszatolódott,mint az üveg - ami ráadásul még csak nem is üveg
Még egy jó hír nektek hála: az alján,a közepénél volt egy halvány karc, most az is eltünt, hiszen a fólia sérült csupán
Még mindig nem térek napirendre. Amit felraktam fóliát, érzetre is lejött, mert a húzáskor is tapadt az ujjam. Akkor ezek szerint van többféle minőségű, van amit nem is érezni, mint a Durex-et
-
bokrosolajos
őstag
Nem, ez nem fólia, ez maga a 'minőség'!
Övtáskában tartottam, telefonálásra szinte nem is használtam, ha jól emlékszem 7 vagy 8 hónapos. Second hand, T-mobos papírom van róla. Nem vagyok túlzottan happy, eddig legalább a bada hátrányt ellensúlyozta a minőség, de most már ebben sem lehetünk teljesen biztosak. A jelenség létrejötte előtt 50 Km-t naviztam, de a képernyő energiatakarékosra volt állítva, tehát az út java részében nem világított,tehát ettől nem is melegedhetett, az idő pedig borús,felhős volt, a Nap sem lehet bűnös. -
bokrosolajos
őstag
Happy 36K!
Samsung minőség a GT S8500 Wave-en:Győzzön meg valaki,hogy ez csak egy leváló fólia és nem a ragasztás engedi el az üveget!
-
bokrosolajos
őstag
Lefényképezném, hogy néz ki, feltéve, hogy lenne a közelemben ilyen minőségű makró felvételre alkalmas telefon a Wave-en kívül ...
-
bokrosolajos
őstag
Megfordítva: a droidos teló csak azért talál olyan gyorsan jelet, mert állandóan képben van a központ a poziícióddal
De ki beszélt GPS pozíciókról?
Cellainfokat küld a környéken észlelhető wifi hálózatok azonosítóival az Android , az IOS meg a cellainfokat tárolja (és másolja fel iTunes csatlakozáskor)Beszéljünk a Wave minőségéről
Eddig bírta meleget, elkezdett elválni az üveg - gondolom -, mert úgy néz ki, mint egy fólia, ami a sarkainál levegőt kap
Nincs egy éves sem a teló, és elég keveset használom
-
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #35975 üzenetére
Az úja alkalmazások száma arányaiban, százalékosan egy számjegyű
Térképfrissítés Navitelhez: full Kelet-Eu, beleértve szép Hazánkat!
Valahol olvastam, hogy van aki licencelte. Megoszthatná velünk tapasztalatait. Eddig csak annyit tudok, hogy oroszul jelent meg... Videón okosabbnak tűnik, mint az NDrive vagy a R66 -
bokrosolajos
őstag
válasz
formanekzs #35969 üzenetére
Picasa Pics. Az nem a Googl-é? Minek aládolgozni az androidos Nagy testvérnek ?
-
bokrosolajos
őstag
iPhone / iPad pozíció-tárolós bukta volt már ?
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Maya83 #35900 üzenetére
Szia
Remélem sikerül eldöntened, legjobb, ha bemész egy MM-ba és megfogdosod mindegyiket. Utána egyébként nem lesz kérdés
Az ACE csak árban van pariban a másik kettővel, mivel a Wave családon bada operációs rendszer fut, amiért azt nyomott áron adják, mert egyébként a HW miatt top kategóriás készülék (még). Vedd hozzá, hogy az Andoid hype miatt is magasabb a műanyagnak az ára.
Hogy mást ne is mondjak, az ACE 320x480-t tud, míg a másik kettő 800x480-atA bada OS fejlesztőknek egy rémálom, átlag felhasználóknak, napi szinten kincs. Ami jó dolog a doidban, vagy az IOS-ben, azt összegyúrták és csináltak egy sokkal felhasználóbarátabb valamit. Amire még ráfér a fejlesztés, de elvileg van rá ígéret, teljesen mindegy e szempontból, hogy Super AMOLED-es Wave-t vagy SLCD-s Wave II mellett döntesz! Az első mondjuk jobban kézre áll, és szebb a kijelzője - de ez szubjektív
De újfent ajánlom, hogy vedd kézbe a dolgokat, mert szerintem végül az fog dönteni!
Van még egy nem elhanyagolható érv: itt badásoknál mindenki segítőkész, jó társaság van, nem köpködik egymást a témához jobban értők
-
bokrosolajos
őstag
Andrások!
Kamera. a típus specifikusra egy lyukat kell fúrni, és máris rögzít, az univerzális pedig egyébként sem takarja
Wifi-s rútert kb 1500 Ft-ért lehet használtan kapni, ami nagyjából 2 db USB kábel ára. Még saját befektetésnek sem rossz
s4tch: és még a magyar samsung oldalán magyar kézikönyv is van! Aminek a linkje még mindig nem került a #1 hsz-be, mert udvarias társaság vagyunk, hadd szívjanak a nyú-arcok
-
bokrosolajos
őstag
válasz
andrew82 #35828 üzenetére
Veszel egy ilyet bicycle mobile mount és voilá!
Lehet, hogy találsz típus specifikust is
-
bokrosolajos
őstag
Most, hogy felkerült az Apps-be a badaSI, legalább tudom, miért nem indul el az enyémen: 1.2
Hogy Appel kolléga kedvébe férkőzzek egy kicsit, valaki elmondhatná, hogyan lehet útvonalat terveztetni a gennyDrive-val úgy, hogy közben érintsen egy települést, és ne akarjon arra vinni, amerre ő akar (tök mindegy, hogy leggyorsabb, vagy legrövidebb).
Most közlöm, hogy amint a Samsung lesz szíves,és Ukrajna után végre nálunk is hajlandó fizetős alkalmazásboltot nyitni, ugyanazon az áron, amin NY-EU-ban, elérhető lesz friss Magyarország térképpel, hajlandó leszek megvásárolni, mielőtt sírba kergetnél minket a szerencsétlen fejlesztők miből fognak megélni kezdetű örökzöld jogvédő szöveggel.
/ Ezt mint fejlesztő éhenkórász jelentettem ki. /Nem volt olyan rossz az a Winmo. Az én icipici MDA-m sokkal előbb volt, mint maga a WinMo 6.5 vagy az Omnia, és egész jó dolgok futottak rajta, például reptetős képnézegető, 3D-s forgatással, SPB shell stb. Íme az egykori blogom Megjegyzem a PointUI kemény 1 MB-ot(!) foglalt, igaz .NET alkalmazás,de ha úgy nézzük, az SPB sem volt több 7-nél, most meg több száz megabyte-tot követelnek az Androidok, azért ezt vegyük észre, és még mindig laggolnak
-
bokrosolajos
őstag
Üdv a Waverek köreiben!
Aranyos belépő volt, köszönjük! -
bokrosolajos
őstag
OFF
Hehehe. Fogtam a kezemben egy Zalaegerszegi Torna Egylet márkájú mobiltelefonnak gúnyolt lapos tárgyat. Kinn álltunk a parkolóban, srác mutatja nekem, mire én kérdezem, hogy te most mit mutatsz nekem, be van ez egyáltalán kapcsolva, mert én semmit nem látok rajta
Szerintem aki teheti, becsülje meg jól a Wave-jét, nem rossz kis doboz ez, főleg mai árakon! -
bokrosolajos
őstag
k810:Győzzetek meg, hogy miért jó
Talán, mert nem olyan izgága fcv#ok alkotják a tulajdonosi kört, akik attól tartják magukat felsőbbrendűnek, hogy az egyébként príma TW 3-at lepucolták, és ezt hackelésnek tekintik.
Nem szeretnélek így korán reggel elkeseríteni, de a szuper recsegős műanyag iPhone klón készülékeden sem a TW 3 volt a ludas, hanem maga az Android, tehetsz rá akármit, csúnyán laggolni fog rajta, ahhoz kell a kétmag. Választásod tehát egyelőre kudARC.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
potyi23 #35557 üzenetére
Basszus az ilyen idióta kérdésektől a falra mászok! Vedd meg az ACE-t, az a neked való telefon.
Jóval drágább.. Ha elolvastad a teszteket, minek teszed fel ezt a provokáló kérdést? Na menj és olvasd el újra milyen kijelző van, milyen felbontással az egyikben és milyen a másikban kezdetű részt. Komolyan mondom ez a kategória összemosás tesztet írók plecsnijeinek a hibája.
Jól mondták, ha nem ez a kevésbé támogatott bada lenne rajta, HTC és iP4 ár közé lenne az ára bepozícionálva
-
bokrosolajos
őstag
Új magyar app: C-10-ck. Készítette Ábrahám András
Jump (free) ugrálós szerb játék -
bokrosolajos
őstag
*NEW*
Végre, kirukkolt valami újdonsággal a Samu! Ezzel megrengeti a világot!!! Milliók elfojtott vágyait teljesítheti be azzal, hogy megteremti a lehetőséget ennek a készüléknek a birtoklására. -
bokrosolajos
őstag
Basszus mi ez a melankólia? MI ez a kész átverés fíling?
Olyan nagyon bekeményedtetek ezen az elérhető memória limiten, hogy csak na! Szerintem a társaság jó részének fogalma sincs arról, hogy akkor ez mit is jelent, de lehet szidni a Samsungot, hogy becsapott mindenkit
Pedig Karma elmondta. Egyébként meg mi van akkor, ha csak ennyit lát a német app? Mi van, ha rossz az érték, amit vissza kap? Emlékezzetek az akku töltöttség sem ad vissza 85%-nál magasabb értéket
De ha már itt vagyunk, előző Winfosos okostelefonomban volt 64 MB szabad és szotyi. Azon még futott SPB Shell és Igo 2006+ is. Commodore meg volt 64 Kbyte-os és joystickkel irányítható, osztott képernyős repülő szimulátor futott rajta, meg bérszámfejtés...
Szóval nem eszik olyan forrón a kását!
Mindenki nyugodjon le, mai naptól sem rosszabb készülék ez, mint volt tegnapig...
De ha már nagyon szőrözni akarnánk, tegyük stílszerűen,
hazudjukmondjuk azt, hogy a Wave 70 Mb-tal is folyamatos és gyorsabb, mint az SGS -
bokrosolajos
őstag
válasz
ruszi_tomi #35262 üzenetére
Elviekben sem jó a dologhoz. Az 1.2-vel bebuktad. Van egy-két dolog ami így is működik, de fogadjunk, hogy pont az nem, ami kéne
/Sajnálatos, hogy a semmire tolják fel a népek a kamu FW frissítést,és még a browserük is xarabb lesz, mint előtte/De! Van egy szerencsétlenkedéses módszer, csak ahhoz minimum wifire vagy 3G-re van minden alkalommal szükség, meg türelemre, ha lejárt az akciós termék határideje
-
bokrosolajos
őstag
-
bokrosolajos
őstag
Az volt kéznél! dr. Kind bada alkalmazásfejlesztő rovatáért kapja a lóvét
A Galaxy Ace sem egy kategória, mégis egyesekben felmerült, mint opció ...szimike79: oda írta, hogy olcsóbb telefonok bada 2.0-lal. Ebben a halmazban nincsenek benne a 2.0-ra megjelenő high end készülékek
-
bokrosolajos
őstag
Sok sikert! Ha hasonló megfelel, akkor nézz utána ennek:
Kevin's applauncher -
bokrosolajos
őstag
válasz
szimike79 #35045 üzenetére
szimike79:
OFF
De ha a kezedben nem volt, akkor miért állítod róla, hogy nem olyan rossz?
De sajnos, nagyjából ugyanazt tudja, mint egy Spica. Alsó-középkategóriás néptelefon. Csak a Spica még reális áron volt, iGO navival 39 900-ért, aztán a gyengébb Galaxy 3 már egy árban került a polcokra, és ez meg már 89Ennyit az Android hype-ról...
Vedd kezedbe ha retro fílingre vágysz: ahogy picit megbillenteted a készüléket, kifehéredik az LCD, mint egy pár éves HTC-n.
/ Nem lenne rossz kezdő droidos telefonnak, ha a neki szánt piac árához lenne mérve./Swami: lehet! Csak eddig még senkinek sem sikerült
-
bokrosolajos
őstag
Így van, amikor bedugod a telóba, válaszd ki, hogy Mobil TV!
A lényeg, hogy jól dugd be, amikor kattan, akkor feldobja a választó ablakotEzen kívül, a Beállítások / Kapcsolatoknál még lehet variálni a TV-kimenet kapcsolóval, Ez ugyan irreleváns, és gyanítom PAL rendszerű TV van ma már csak EU-ban kapható, de nátha...
-
bokrosolajos
őstag
Hallottam már olyat, hogy valakinek a kocsijára felkerült egy NOS felirat és szubjektív már gyorsabbnak is érezte
-
bokrosolajos
őstag
duvi: memóriakártyát nincs értelme defragmentálni
SDHC kártya: Silicon Power 8 GB Class 6-ost vettem pénteken én is, nagyon gyors, 5 év gari van rá. Épp ezért lett felesleges a 4 GB-os Class 6-os -
bokrosolajos
őstag
Unom már, hogy semmi új nincs. A hócipőm meg tele van, hogy ipponra mindent nyomnak.
Például ilyet -
bokrosolajos
őstag
válasz
Tucobe #34680 üzenetére
Elolvastam. Marhaság.
De biztos pénzt ér, ha már azt is magyarázni kel, hogy megéri badára fejleszteniHol van a 13000 alkalmazás, amelyikek mindegyikre Free?
Hol van egyáltalán 13000 app?HUNGARY (csak Free van):
3012 app - 206 téma = 2806 appUK (legnagyobb):
7020 app - 1571 téma = 5449 app
ebből free
3476 - 215 = 3261 app -
bokrosolajos
őstag
Akinek kell egy tartalék Wave, vásároljon Adidas tusfürdőt haccázé a Corában!
Hetente 1 kisorsolásra kerül. -
bokrosolajos
őstag
válasz
Dhampir #34543 üzenetére
Dhampir:Erre is van ellen példa!
Ott vannak a HTC-k, amikre azt a sok - rengeteg - temérdek hasznos fotó alkalmazást letöltheted, de attól még mindig ugyanolyan szar képeket készítappel: mi a bajod a Nokia Tv kábellel? Nekem 1300-ért sikerül thozzá jutnom és teljesen hibátlan működik (csak a felirat cikis, de hát e' van
)
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Dhampir #34442 üzenetére
Köszönöm, elég hosszú menetnek tűnik ...
Közben lett egy felesleges 4GB SDHC kártyám! Tegnap megvettem a nyolcast Cl6, amivel a anvi sokkal jobban pörög! Még nem teszteltem, de lehet a 30m késést is orvosolja
Na szóval, gondoltam, hogy jó lesz feleségem telójába, mert mindig megtelik fotókkal, de most kiderült (mivel kézikönyvben nem jelezték), hogy nem jó bele (Motorola KRZR), mert csak 2 GB-os micro SD-t tud kezelni, de abból is csak 1 GB-ot használ
Jól elszállt az idő felette! -
bokrosolajos
őstag
válasz
szebev #34423 üzenetére
Szebev: Felejtsd el! Töltsd le az ingyenes Freemake video convertert, válaszd az Android-ot a profilból, és az max minőségben, 840x400 mp4--ben pillanatok alatt átkonvertálja!
Ha Youtube-ról tölltötted, akkor még annyit javaslok, hogy FF alátegyél fel egy video download helpert, és akkor a forgó golyócskák ikon alatt eleve ki tudod választani, hogy mp4-ben mentsen
Nekem is az Avatar IMAX 3D kombó jött be, de volt nekem is tériszonyom egyes jelenetekben szétmarkoltam a kartámaszt
-
bokrosolajos
őstag
Köszi study!
Karma, arra lennék kíváncsi, hogy fut a bada egy gyengébb makkinán. Nem, nem a bada lájtra gondolok, ami az occó készülékeken van. Mondjuk egy 6-800 Mhz-es alap készülékre 256 MB RAM-mal, 1.2 badával?! -
bokrosolajos
őstag
Szolg. közl.
Van egy rossz hírem: hamarosan a szolgáltatók olyan áron fogják forgalmazni az iPhone 4-et, hogy senki nem vesz többet Wave-et, Wave II-t !
-
bokrosolajos
őstag
Nálam is 4-es fényerő a nyerő!
Holnap duplázok: Silicon Power 8GB Cl6
Kérdésem,ha a kártyát átmásolom, működik minden, vagy van amivel trükközni kell? -
bokrosolajos
őstag
válasz
nozs23 #34293 üzenetére
nozs23: Egyértelműen a Wave-en, mivel az Ace kijelzőjén nem is látsz semmit
Összehasonlíthatatlan a két telefon, nem egy kategóriaatala: telefonra kelni milyen érzés?
Viccet félre téve: hibátlan működik, csak egyszer a beállításnál kell figyelni, hogy le is okézd, a zöld "pipa" nem 100%
Varszegig: lehet azért akar váltani mert annak a kijelzője iszonyat gyenge?
-
bokrosolajos
őstag
-
bokrosolajos
őstag
-
bokrosolajos
őstag
Kösz. Megnyugtató kifinomultság!
Találtam egy olyat, hogy SNS widget. Nekem teljesen jól működik a FB, még írni is lehet vele, van auto frissítés, illetve kézi is. 1 MB és nem kell FW frissíteni hozzá
-
bokrosolajos
őstag
Véletlen mellényúltam és kilőttem a Widgeteket task managerrel. Vissza lehet valahogy tenni, telefon újraindítás nélkül ???
-
bokrosolajos
őstag
Na, eddig élt az Androbada hoax!
Már a második napján mondtam, hogy fake és csak egy video az egész
Megy a töltés ikon, mikor nincs is kábelen a Wave... -
bokrosolajos
őstag
Júniusig csak el tudod dönteni, nem ?
Figyi, ha lesz ilyen telefonod, 30 napig ingyen kipróbálhatod a navigációt, és utána eldöntöd, kell-e. De szerintem nem fog feljebb menni az ára június után sem a Route 66-nek.
Van alternatívája is, az Ndrive illetve a Sygic. Mind a kettő fizetős, vagy warez. Ha zavar a support hiánya akkor ezek persze felejtősek75 ezer ezért a telefonért egyáltalán nem sok, ha össze hasonlítod mondjuk egy HTC Desire-el, ami 1 évesen, használtan kerül ennyibe, meglepődsz. Nekem az a másik kedvencem a jelenlegi mezőnyből, de fotó/video terén nagyon gyenge, főleg a Wave-hez képest.
Elszomorodok, amikor 39-ért(!) látok hirdetést.
Sajnos a buta emberek, akik nem értenek hozzá, eladják, mert csalódtak benne, meg mert azt hallják a TV-ben, hogy egy Androidos telefonnal mindent lehet :
A másik, amitől a szőr feláll a hátamon, mikor egy Galaxy 3-hoz vagy hasonszőrű fos telefonhoz hasonlítják, mikor HW szintjén ua mint az SGS, viszont aluházas, szép, dedikált fényképezővel, hívásmegszakítóval, vakuval(!) 1Ghz, 256 MB RAM, 512ROM, 3Ds kari
Ezek után gondold újra az árátEgy okostelefont sem láttam eddig, ami olyan gyorsan bootolt volna, mint a Wave. Pubokban az androidos haverok folyton telefonnal a kezükben mutogatják egymásnak a hét droidos szívásait
Bárkit megkérdezhetsz, én nem védem a badát, mert egyszerűen a Samsung üzletpolitikája, elképzelése defektes... Viszont ahogy már előttem említették, felhasználói szinten sokkal jobban szeretem magát az OS-t, mint az Androidot.
Egy ideje minden napomon azon rágódok, eladjam/megtartsam.
Hiányoznak nagyon az appok, amik a Marketen vannak, még úgy is, hogy 120 telepített van a telómon.
Ellenben nem vagyok rútmájer, engem nem érdekelnek a FW frissítések, csak használom arra, amire való: telefonálok, netezek, játszom vele (TV-n is), HD videokat rögzítek, fotókat (panoráma,makró) készítek vele, utazáskor navizok.Ha pedig a kezemben tartom, megnyugszom, valamiért ragaszkodom hozzá.
Ennyi. -
bokrosolajos
őstag
Fizetősben sincs semmi új a Nap alatt!
Még a bada light-ra sem jönnek az appok. Már csak a témákat nyomják orrba-szájba, hogy legyen valami életszerűség, de egyébként totál halott az egész -
bokrosolajos
őstag
Felpattintották rá a droidot és úgy felmelegedett a CPU, hogy átégette a nyákot, már két készüléknél, és már csak ez az egy kopottas maradt a lengyel fiatalembernek
PÉNZ kell neki a folytatáshoz. De az eredményeit az xda-n sem osztja meg
Mondom PÉNZ kell neki, utána a 2.3 is se perc alatt fenn van, és még gyors is lesz
Most jut eszembe, mondtam már, hogy PÉNZ ??? -
bokrosolajos
őstag
Igen tudom a push esetében máshogy működik, és arra van is ~megoldás, csupán azért linkeltem, mert ott keresgélve találtam, hogy screen lock háttérbe küldi az appot, amiről gondolom ezáltal el is lehet búcsúzni... viszont a musicplaynél mennek a notifikációk, és akkor csak össz ekellene ütni egy lejátszót, aminek nincsenek kezelőszervei, nincs semmi a #000 színű formon, Load után elkezdi játszania megadott zenét és nagyjából ennyi. Illetve, egydedikált gomb kombóval ki lehetne lőni. Ez így futna, és felül meg a bada magától kiírná az értesítéseket.
Elég nyakatekert, mire kész lenne meg ugye tudjuk, hogy itt lesz a 2.0 és az 2x annyit is fog tudni,mint egy droidos készülék
-
bokrosolajos
őstag
válasz
bokrosolajos #33966 üzenetére
Nézd csak, Puski Zoltán esetében találtam ezt
Elég gyorsan lezárta a Samu a kérdést.Viszont. Ha zenét hallgatsz, akkor jönnek az értesítések. Mi lenne, ha egy zero zeneszámot játszana végtelen ismétléssel? Ezzel meg lenne a folyamatos előtér, azt nem tudom,mennyi processzort enne, de így lehetne elindulni valamerre
-
bokrosolajos
őstag
Igen, de az IM is kezeli (nem tom, nekem nincs), ezért reménykedtem, hogy le lehet kérdezni volt-e nem fogadott hívást / smst. Háttérből nem kell előre hozni,mivel külsős fejlesztésű appból úgyis csak 1 futhat
Tehát az ott futna teljes képernyőn, de az is elképzelhető, hogy a scrennlock leállítja Hm. Ez elég szívás. Remélem ezt nem gondolták komolyan a sárgák,illetve, a 2--esben helyre teszik ezt a dolgot
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest