- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
user137
őstag
válasz JNashville #4649 üzenetére
lekapcsolhatod a mobilnet opciót, akkor csak wifin fog próbálkozni.
-
Jadro
veterán
válasz JNashville #4649 üzenetére
Szerintem a Wave jobb választás. Sokkal jobb a vas ide értve a kamerát is. A szoftver is folyamatosan csiszolódik. Wave-nél az idő neked dolgozik, Spicánál meg már ellened.
Az APN droid akkor jön jól ha ki-be kapcsolgatod a 3G-t. Egyébként egyszerűen kiveszed a mobilnetes beállítást és tuti nem fog kimenni csík wifin. Ezt Wave-n is meg tudod csinálni és heppi lesz minden.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Paca2
senior tag
válasz taschner #4654 üzenetére
Leszámítva a stílusát igaza van!
Miért nem lehet elolvasni a használati útmutatót?? (az is letöltheti akinek még nincs Wave-je)
Kereshet a fórumon. (van amit már többször is leírtunk, pl. route66)
Google... (bár én is jártam úgy h nem értettem az angol infót - nem mindenki angolt tanult)
És a legjobb módszer: HASZNÁLD A TELEFONT (hihetetlen, de sok mindenre rá lehet jönni ha kipróbálod melyik funkció mit csinál)Az érthető ha vki azt kérdezi h kell (nem kies-szel) frissíteni. De itt már olyan szintű kérdések is voltak/vannak, hogy hogyan kell 'bekapcsolni a telefont'.
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
leslieke
Jómunkásember
-
JNashville
senior tag
Olvasni tudni kell: hogyan használjam a telefont, amikor még meg sem vettem? Ez a része meg nálam pont vásárlást befolyásoló tényező, mert már most havi 8 ezrest fizetek a mobilinternetemért + előfizetésért, nem szeretnék 10 fölé szaladni. Szerintem eléggé érthetően leírtam, hogy még bőven vásárlás _előtt_ vagyok. Használati útmutató? Most komolyan, gyártó által írt használati útmutató szerintem az elmúlt öt évben nem volt a kezemben, pedig megfordult pár cucc a kezem alatt.
Megnéztem kb. az összes Wave videót YouTube-on, végigolvastam a Mobilarena tesztet, olvasom a fórumot már egy ideje. Az iOS-t és az Android rendszereit már vágom, a Badáról viszont kábé fingom sincs, mint ahogy a Wave-vásárlók nagy részének sem. Robbanjon már le a fejem, amiért megkérdeztem.
Jadro, user137: köszönöm a válaszokat!
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
jozf
tag
Üzemidöben nem egy kategória De ez csak nagyobb kijezö, meg azért többet is nyomkodom. Mondjuk tegnap reggel vettem le a töltöröl, s volt 2 óra zene hallgatás, fél óra wifi net, meg félóra telefonálás (ebböl kb 5 perc kihangositva), s most reggel 70%-on állt az aksi, ugy h azért birja ez is nem kell féleni.Most h többet nyomkodom átlag 2-3 napot bir, de mondjuk azért sok játékkal le lehet vinni ezt az idöt 1 napra is
-
Fogash
tag
MEGVAN!!!!
Tegnap elmentem a témobilba és 205Ft befizetésével magamévá tettem. Hűségpontok rulz...
sw:S8500BSJF2
csc:S8500TMHJF2De egyből az első megrázkódtatások:
az outlook szinkronizálásnál nem tudom kiválasztani hogy az outlook melyik mappájával szinkronizáljon (perverz módon csináltam egy "Samsung" mappát a névjegyeken belül, de csak a főmappa kontaktjait szinkronizélte.szintén outlook, hogy nevenként csak egy telefonszámot emelt be, a többit elhagyta. Hogyan lehet rávenni, hogy több számot is átvegyen?
-
Paca2
senior tag
válasz JNashville #4659 üzenetére
nem neked írtam, hanem általánosságban, de hát nem véletlenül vetted magadra...
"gyártó által írt használati útmutató szerintem az elmúlt öt évben nem volt a kezemben" gratulálok, ha mindenhez értesz, nem kell kérdezgetni
nyilvánvaló, hogy ha nem vetted meg, nem tudod használni, én nem vagyok hülye, ezért írtam h használati letölthető, + keresés, stb...
"olvasni tudni kell"
[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
wshooter
csendes tag
Hamarosan a Wave-tulajok táborát fogom gyarapítani.
Memkártyát viszont csak 1-2 hét múlva tudok hozzá venni, addig a beépített memóriával kell kihúznom. Percenként kb. mekkora méretűek a telóval rögzített 720p videók, illetve mekkora helyet foglal el általában egy full felbontású fotó? -
Paca2
senior tag
válasz wshooter #4666 üzenetére
1 perc kb 90 mega (kipróbáltam)
1 kép kb 1-2 mega
[ Szerkesztve ]
-
Szuszoka
csendes tag
Sziasztok! Na, megvan a kicsike! Eddig nagyon tetszik, pár nap múlva írok róla véleményt úgy ámblokk, eddig egyedül a melegedése nem tetszik, amúgy fantasztikus!
Egy kérdés! Mintha nem működne a gps...Google maps ban sem...megkeresem neten, majd rábökök a kis pontra és a következő hibaüzenetet kapom, mintha nem tudná meghatározni a helyzetem: 'Your courrent location is unavalible' Természetesen kültérben próbáltam...mi lehet a probléma? Más...Ti a T-mobilos csomaghoz kaptatok leírást? nekem semmi...
kösziii -
marcee
addikt
Vettem tegnap egy független Wave-t. KIES fel, összedug, kajabál, hogy FW-t frissíthetek, nosza, had szóljon. DLL hiba miatt leállt a frissítés, csak aksi kivéttel sikerült észheztéríteni a telefont. Úgy tűnt nincs semmi változás. Rákeresgélve kiderült, hogy csak át kell nevezni két darab dll fájlt a program könyvtárában. Újra nekiláttam, ekkor tovább jutott sajnos, mert már beleavatkozott a telefon lelki világába, mikor kiírta, hogy végzetes hiba történt és most helyre állítja az eredeti állapotot, ami a program szerint sikerült. Én annyit veszek észre a telefonon, hogy a samsungapps alkalmazás bezárul, ha bármire kattintok benne, a frissítési kísérlet előtt jól ment.
Eddig Windows 7 x64 alatt zajlott az akció, átültem egy XP x86 géphez, hogy hátha a rendszert nem szereti, de ott meg már azt írja, hogy a legújabb FW van rajta, nem engedi frissíteni. Hogyan tehetnék rá hibátlan szoftvert ezután?Nincs infó róla, hogy ndrive, vagy bármi más offline gps mikor lesz rá?
\m/
-
Pola-Roid
aktív tag
Nekem is pontrol pontra igy zajlott a frissites, ahogy leirtad (annyi a kulonbseg, hogy en a hianyzo .dll-t a netrol potoltam, egy MS alkalmazas rakta fel), de azt hittem, ez a normalis firmware frissitesi eljaras
Es persze nalam is bezarul a Samsung Apps, ha egy alkalmazasra bokok
-
Szuszoka
csendes tag
Bocs Karma, hogy értetlenkedem...De google mapsban működnie kellene, nem? mit csinálok rosszul?
-
válasz Szuszoka #4675 üzenetére
Igen működnie kéne... Nézd meg, hogy minden engedélyezve van-e a Beállítások - Kapcsolat - Hely alatt, és próbáld meg a Saját pozíció (most éppen angol a telefonom, úgyhogy nem biztos hogy így hívják) opció segítségével lekérni a helyzeted. Lehetőleg kültérben, nyitott területen. Ha max 5 perc után nem mozdul, vidd szervizbe, olvastam már külföldi fórumokon, hogy sok Wave-ben szar a modul
“All nothings are not equal.”
-
peterk
senior tag
"szintén outlook, hogy nevenként csak egy telefonszámot emelt be, a többit elhagyta. Hogyan lehet rávenni, hogy több számot is átvegyen?"
Ez érdekes, nekem a képeken és a kategóriákon kívül mindent átvett, még a megjegyzéseket, nicknevet, stb. is.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
Szuszoka
csendes tag
vártam 5 percet, meg sem nyikkant.... t-mobile ELVILEG 3napon belül automatikusan cserél...
-
Varszegig
veterán
tegnap én is megvettem. 64 bites win7 felejtős, nekem már fel sem mászik a kies. Van egy samu netbookom, win7 starterrel, azon megy szépen, kellett neki a rapi.dll (microsofttól beszerezhető), utána egyből frissített, minden gyönyörű. az exchanget kellett csak újra beállítani, mert megkutyulta a leveleket a fw frissítés előtt, és után. Azóta már az is ok.
-
Szuszoka
csendes tag
Valaki másnál ugyanez a GPS probléma? Mindenkinél talál jelet? Minden engedélyezve van, ráadásul gyárilag...
-
zack
nagyúr
válasz Szuszoka #4680 üzenetére
Meg kellene találnia 2 percen belül. Kb. ennyi idő kell. Nálam pl. szobából is megtalálja 10-20m pontossággal, de ahogy Karma mondta, szabadban probálkozz vele. De ha sehogy se megy, vidd vissza, és bent majd megnézik. Ha tényleg kaki 3 napon belül kérhetsz "pénz visszát" vagy készülékcserét a T-nél.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Fogash
tag
2 év hűséget írtam alá, médiamánia L díjcsomaggal volt 76eFt, amiből majd 30eFt hűségpontom volt (205Ft híján volt meg a kezdő befizu), a többi pedig 12x3900Ft részlet lesz. Mivel a korábbi díjcsomagom (Relax500 + webnwalk 3GB) 15000Ft volt (cég kötötte), a mánia L meg 10.000, szóval a havi számlám kevesebb lesz, mint volt.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Szuszoka #4680 üzenetére
Nálam sincs GPS-jel, minden érték egy nagy 0, akármeddig állok az udvaron, és szintén minden engedélyezve.
Mondjuk engem nem is érdekel, van normális GPS-kütyüm, azzal navigálok, ha szükséges.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
marcee
addikt
Hálás köszönet!
A leírásod alapján multiloader-rel sikerült visszaflashelni F1-re. (persze win 7 x64 alatt az is error-t dobott, nem is tudom minek próbáltam ki, de XP x86 alól ment egyből)Ha jól értem, akkor az volt az eredeti gond, hogy ázsiai szoft volt rajta és frissített a KIES európait? Most hogy eu-s fw van rajta már nem lesz többet gond a frissítéssel? Igaz, most fel sem ajánlja az fw frissítést.
\m/
-
mixi10
tag
Sziasztok!
Ma kipróbáltam az FM rádiót, minden állomás monóban jön. A fülest számítógépen kipróbáltam sztereó, működik. Mi lehet a probléma? Más is tapasztalt ilyet, T-mobilban vásárolt készülék. -
Sajnos az még egy (számomra biztosan) nyitott kérdés, hogy a MultiLoaderrel frissített Wave-et hogy lehet rávenni a Kiesesre. Mondjuk én nem öltem sok energiát a kutatásba, és mostanában ritkábban olvasom csak a fórumot, úgyhogy simán lehet, hogy csak átsiklottam fölötte.
Az viszont biztos, hogy a későbbiekben is használhatod a Loadert.
“All nothings are not equal.”
-
jozf
tag
Nekem függelten JEE-s magyar Wave-em van amit multiloaderrel full F1-re frissitettem magyar cs-vel a leirás alapján, majd rá másnapra jött ki a kies frissités amit nekem fel is ajánlott s kis küzdés után fel is rakott (dll hiba, meg nekem kiakadt h nincs elég memória a frissitéshez, de egy hardreset ezt megoldotta) igy elvileg a manulásan frissitettet is felismeri s engedi is frissiteni.
-
peterk
senior tag
Ezt sajnos én sem tudom. Csak annyit tudok, hogy eredetileg JEE-s firmware-em volt rajtam, amit befrissítettem pontosan ez alapján a leírásod alapján. (Pontosan azokat a fájlokat használtam, és mindent pontosan úgy töltöttem be, ahogy le volt írva. Nem hagytam ki semmit, és nem is használtam mást, utána sem.) Frissítés után rögtön csináltam rajta egy preconfigot, és átállítottam XEH-ra. Az így frissített F1 firmware-t használtam egy ideig. Amikor megjelent az új F4-es firmware, a Kies azonnal felajánlotta amint rádugtam a telefont, és simán le is frissítette úgy, hogy az adataim sem vesztek. Van samsung appsom is, és nem fagy egy menüpont sem.
[ Szerkesztve ]
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
Varszegig
veterán
a töltöttség %-ot hol lehet látni?
-
Varszegig
veterán
köszi mindkettőtöknek, ez eszembe nem jutott volna
-
bullpit
csendes tag
válasz dundidandi #4647 üzenetére
Navigálni és útvonalat is tudok bállítani. Nem kell külön fizetni érte.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Quasi_modo #4698 üzenetére
Tudtommal nem, csak a "pálcikák" láthatóak.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
AS
félisten
Vagy ha lesz Widget rá akkor már igen.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest