- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
Aktív témák
-
JohnLido
csendes tag
A navigációt nekem szokni kellett egy kicsit, számomra a nyíl nézet egy kicsit zavaró!
Az tetszik, hogy nem egy szószátyár!
Használok egy másik navit, néha megszólal egy unalmas hosszú egyenes úton. "Menj tovább egyenesen"
Jó mi!![ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Más aspektusból szemlélem. Van olyan árképzés amire azt mondom, még belefér és megveszem. Ez a 30-40EUR ha nem lesz más lehetőség, még elmegy. Viszont e felett, lehet akármilyen csili-vili program, 70 éves koromig tartó frissítéssel, meg fogom várni belőle a virágboltit. Biztos fogok költeni appokra, de azért a határt meg fogom húzni.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
vinny
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni...nem bírok mms-t fogadni és küldeni azt írja mindkét esetben ismeretlen hiba , t-mobilos vagyok ez a második wave-m az elsővel simán ment minden ugyanazt a sim-et használom ill a gyári beállításokat sem piszkáltam.
Előre is Köszi! -
lackaba
tag
Hamarosan elérhetővé válik a XXJG5-ös firmware Kiessel.
-
hopeti82
csendes tag
Sziasztok!
Az mitől van, hogy megnyitom a böngészőt és kiírja, hogy a wi-fi és a csomagkapcsolat nem elérhető, majd belső szerver hiba üzenettel kilép a böngészőből. Wi-fi és 3G kapcsolat nincs felénk, de edge-vel szokott menni a net. -
lackaba
tag
-
szetib
tag
Megkérnék valakit, hogy a soundcloud.com oldalt látogassa meg egy próba erejéig. Lejátsza a számokat? http://www.soundcloud.com/coyu
Nem sok esélyt látok, de hátha... -
Kapanyél
őstag
válasz lackaba #5518 üzenetére
Korábban már kérdeztem, hogy megoldódott-e a JF7-ben az ébresztő hibája?
Hogy mixelted a JF7-et és a JF4-et? A JF4 bootladere és fájlrendszere szar, helyette a JF1-ét használom most. Nálad melyik file melyik revízióból jött?
[ Szerkesztve ]
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Laccy.
csendes tag
Sziasztok!
Milyen kábelt kell vennem, hogy a telefont a tv-re köthessem?
Ha valaki belinkelné az lenne a legjobb!Köszönöm előre is!
-
bobavi
csendes tag
Sziasztok!
Én is vásároltam egy s8500-et. Nagyon jó kis gép. Most tanulgatom. Az egyik problémám, hogy 2 mondattól az üzeneteimet már 2 SMS-ben küldi további. Az előző Nokiám ilyet nem tett, a szolgáltatóm is ugyanaz. Tud valaki segíteni? Köszi -
Kapanyél
őstag
válasz lackaba #5523 üzenetére
Összevetettem a fájlokat és érdekes eredmény jött ki: gyakorlatilag nincs új része ennek a firmware-nek!
A bootfiles részt nem tudom ellenőrizni, mert eddig mindegyik bájtra pontosan megegyezik az előzővel. (hexában nem néztem beléjük...)
Az FFS a JF4-é.
Az AMSS a JF2-JF4-JF5-ben és most a JF7-ben is megegyezik.
Az AppsCompressed a JF4-JF5-ben és most a JF7-ben is ugyanaz.
RSRC fájlok JF1 (vagy korábbi release) óta változatlanok
ShpApp pedig JF5-ben is ez volt már.Csak tudnám, mitől ír akkor ki JF7-et?
Egyelőre nem frissítem, nem látok túlságosan nagy változást.
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
bobavi
csendes tag
kb 70 karaktertől. Hol találok erre beállítást?
-
szebev
senior tag
sziasztok! Csinaltam egy kepet es elmentettem a memokartyara. Majd megnyitottam a Media Browsert (angol a telo) es kitoroltem onnan , de igy kitorlodott a memokartyarol is! Hogy lehet elerni , hogy memokartyarol ne tunjon el a kep, de a Media Browserbol kitorlodjon?
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
bobavi
csendes tag
köszönöm, kipróbálom. A Nokiám 168 karakterig kezelte, mindegy mi volt...(N5630)
-
bobavi
csendes tag
Bocsi. Utánanéztem. Csökkentett karaktertámogatású volt a Nokia
-
Laccy.
csendes tag
Nekem valaki tud ajándlani valamit akkor?
(TV Kábel) -
fatty
aktív tag
Nekem ez mûködik Nokia CA-75U, magyar aukciós oldalakon 1500FT körül kapható.
[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
na sikerült a wifit ismét működésbe hozni, le is szedtem Mo térképét (73Mb) 3 perc alatt telón
Az mit jelent h "Aktiválva. Ön örökös licenszet kapott a(z) "Magyarország" termékre" . ??
[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
válasz bajusz15 #5539 üzenetére
illetve még annyi, hogy azt hogyan lehet megcsinálni - ha meglehet - hogy wifi és net kapcsolat nélkül, offline-ban tudjam nézegetni Mo. térképét, mert most is töltött wifit, pedig az előbb töltöttem le Mo. térképét...
Mostmár nagyon elegem van hogy a wifi egyszer kapcsolódik, egyszer meg nem.. ha beütöm a jelszavat, kb 10. próbálkozásra sikerül kapcsolódni a wifihez, majd ha kikapcsolom a wifit aztán vissza, megint csak keresi a wifit, de nem tud csatlakozni hozzá.. másnak is van ilyen problémája vagy csak az enyém ilyen sz@r ??
[ Szerkesztve ]
-
mixi10
tag
Szerintem nincs változás, legalább is az Ndrive weblapon.
Available maps:
* NDrive Portugal (1)
* NDrive Spain (2)(1) Available for free on selected devices authorized by Samsung Portugal.
(2) Available for free until August 15, 2010. Campaign valid for Samsung Wave devices bought in spanish territory and authorized by Samsung Spain. Reactivation required after 30 days of use. -
erdoke
titán
Mint minden más GSM készülék esetén, kétféle megoldás létezik:
1. 70 karakter 16 bites (Unicode) kódolással, így minden ékezetes betű átmegy.
2. 160 karakter standard 7 bites kódolással, így a magyar ékezetek egy része nem megy át."Short messages can be encoded using a variety of alphabets: the default GSM 7-bit alphabet, the 8-bit data alphabet, and the 16-bit UTF-16 alphabet. Depending on which alphabet the subscriber has configured in the handset, this leads to the maximum individual Short Message sizes of 160 7-bit characters, 140 8-bit characters, or 70 16-bit characters (including spaces). GSM 7-bit alphabet support is mandatory for GSM handsets and network elements, but characters in languages such as Arabic, Chinese, Korean, Japanese or Cyrillic alphabet languages (e.g. Russian, Serbian, Bulgarian, etc.) must be encoded using the 16-bit UTF-16 character encoding (see Unicode)."
A legjobb aláírás a héten
-
csimmasz
aktív tag
Pedig nem is reg valaki emlitette az ingyenesseget.
Nbrive italy van font angol,nemet,olasz,francia,spanyol,portugal nyelven.
Ha joltevedek ez csak olasz terkeppel.[ Szerkesztve ]
Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
paulor
csendes tag
hello, tegnap jött meg az új wave-em, ez az 1. okostelóm, nagyon tetszik és elégedett vagyok vele, viszont nem használom ki minden funkcióját, a netet is csak wifin keresztül...
Tehát az lenne a kérdésem ha valaki tudna segíteni, h mit jelent a bal felső sarokban az E betű kék alapon? és hogy lehet eltüntetni? A csomagkapcsolatok használatát már kikapcsoltam, hogy ne szívja le a kártyámat a wap, mégis ottmaradt a jelzés... lehet h hülye vagyok de nem értem mit jelent
Másik kérdésem hogy pl a zenelejátszóból csak a menüben a menü gomb hosszanti lenyomásával lehet kilépni és bezárni az alkalmazást, ha épp megállítottam a zenét vagy másképp is ?
Továbbá a képernyőzárt lehet e időzíteni és ha igen hol, hogy mennyi idő után zárja le a "billentyűket" ??
Előre is köszi a segítséget -
Zedroxine
tag
Az miért van hogy a Black vagy a Metallic, Black Wave drágább mint a sima, vagy az Ebony black.
Bár szívem szerint a sima vagy a metallic black-et vrnném nemtudom nálunk itthon melyik és mennyiért kapható, mert amiket linkelgettetek hogy "olcsó" 82-83K azokhoz nincs írva konkrét szín.PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
paulor
csendes tag
nah az Edge jel eltüntetését már taschner 2242. válaszában megtalálta, csak amikor kérdeztem még nem jutottam el odáig
*#5239870*# (admin menu)
3. Networ & call settings
4. Szolgáltatási tartalom
Itt a Cs -t kell választani és Ment.Így taschnerhez hozzá szólna a kérdésem, hogy akkor ezzel csak leveszem a jelet, de a funkció még működik ?
Köszi
Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest