- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fényképen a Poco F7
Aktív témák
-
peterk
senior tag
Ezt sajnos én sem tudom. Csak annyit tudok, hogy eredetileg JEE-s firmware-em volt rajtam, amit befrissítettem pontosan ez alapján a leírásod alapján. (Pontosan azokat a fájlokat használtam, és mindent pontosan úgy töltöttem be, ahogy le volt írva. Nem hagytam ki semmit, és nem is használtam mást, utána sem.) Frissítés után rögtön csináltam rajta egy preconfigot, és átállítottam XEH-ra. Az így frissített F1 firmware-t használtam egy ideig. Amikor megjelent az új F4-es firmware, a Kies azonnal felajánlotta amint rádugtam a telefont, és simán le is frissítette úgy, hogy az adataim sem vesztek. Van samsung appsom is, és nem fagy egy menüpont sem.
[ Szerkesztve ]
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
jozf
tag
Nekem függelten JEE-s magyar Wave-em van amit multiloaderrel full F1-re frissitettem magyar cs-vel a leirás alapján, majd rá másnapra jött ki a kies frissités amit nekem fel is ajánlott s kis küzdés után fel is rakott (dll hiba, meg nekem kiakadt h nincs elég memória a frissitéshez, de egy hardreset ezt megoldotta) igy elvileg a manulásan frissitettet is felismeri s engedi is frissiteni.
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...