- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireproof
őstag
Tudnátok segíteni hogy a mobilon hogy kell beállítani hogy a legjob b minőségben és a legtisztább képpen vegyen fel vidit?
-
fireproof
őstag
válasz Viktor0610 #35 üzenetére
ÉS hogyan lehet a képernyővédő képét átállítani?
-
MODERÁTOR
-
fireproof
őstag
Valaki tudna segíteni hogy hogyan lehet a képernyővédő képét átállítani? és hogy 16 GB ig bővíthető ugye?
-
veterán
Kegyetlen jó. Tetszik!
Sok HDD egyben, olcsón ---> https://hardverapro.hu/apro/sata_hdd-k_2_5_es_3_5/hsz_1-50.html
-
doma98
csendes tag
: csak ennyit mondok .
-
Uchimata
tag
És az i7110 meg el lesz felejtve? Arról mikor lehet hallani, vagy inkább kapni!
A hír: Samsung i7110 (mobilarena) -
-
Lirion
addikt
Akkor te is rossz jelentést társítasz hozzá, a narancs nem a fiatalság színe, az a zöld.
"A narancs az élénk színek egyike. Ezért köthető a fiatalsághoz. Ha almazöld lenne akkor az is a fiatalokat célozná meg. Nem sűrűn látni meglett embereket élénk színű mobillal."
Nem köthető, energikussághoz köthető, amit lehet akár a fiatalsághoz is kapcsolni, de nem csak a fiatalok energikusak. Az, hogy az élénk színnel inkább fiatalokat céloznak már más téma, de a szín jelentéseit figyelembe véve az is csak részigazság, bár a középkorúak között inkább nőknél tudnék elképzelni narancs színű telefont, mint férfiaknál. -
erdoke
titán
Persze, annál is jobb, de a felület nem azonos, mivel az egyik 4:3-as, a másik meg 16:9-es (vagyis majdnem az).
Egyébként belegondolva a kijelző méretébe, talán ez a legkisebb, még jól használható méretű érintőkijelző. Virsliujjúaknak kompromisszumokkal, hölgyeknek és zongorista hímeknek anélkül. Még egy apró érv a nőies vonal mellett.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
AS
félisten
Ez nem így van, már nagyon nagyon régen nem nyitottam topikot Samsungnak.
NVIDIanak nyitottam csak.És mindegy mert: lesz még hír amikor bejelentik , és még lesz hír amikor teszt lesz.
És a teszt topikokban van legtöbb hsz.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Lirion
addikt
"mert narancs szín a fiatalosság színe, nem pedig nöké"
Ezt a marhaságot is tessék elfelejteni, mert nem is a fiatalosság színe. Az a zöld. A narancs jelképezi a nyárból őszbe átmentet többek között, erre pedig elég nehéz lenne ráhúzni a fiatalságot. Amúgy is energiát, melegséget jelent inkább, feketével kombinálva pedig a halloween jellegzetes színkombinációja, ami megint csak elég messze áll a fiatalosságtól. -
legiaap
félisten
Most még egy topik ennek a gépnek...
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Enjoy
addikt
Nekem is nagyon tetszik, de úgy általánosságban a samsung formák is bejönnek (legyen az tv,hűtő, vagy májkrémes konzerv doboz)
De az érintőkijelző-slide kombo nem lesz hosszú életű, főleg, ha még lötyög is a fedlap.
Ha meg nem lötyög, akkor lötyögni fog► més que un club ◄
-
erdoke
titán
A felbontás nem változott, csak kisebb a készülék az Omniánál és a Pixonnál, így a kijelző fizikai mérete is kisebb (2,8" vs. 3,2"). Persze így a relatív felbontás jobb, a pixelek kisebbek. Nameg ez egy OLED, nem TFT.
Remélem, AS témájában vannak méret adatok. Kár, hogy az errefelé igazán jó navi programok nem futnak zárt oprendszereken.A legjobb aláírás a héten
-
AS
félisten
válasz Dr.Anonymus #10 üzenetére
Az majd 2009 q2 ben lesz... Samsung Omnia szerű lesz csak Androidal.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Dr.Anonymus
addikt
ez valami félelmetes cucc...
már kezdtem félni, hogy leáll a samsung... de látom szerencsére nem...
kár hogy nem dobnak ki ilyeneket androiddal...
akkor lenne 100%os telefon
mondjuk így is 90%-ban tökéletes... -
AS
félisten
Ja igen, mit is akartam mondani? Hogy legyen beírva a hirbe hogy érintőkijelzős, meg hogy CCD érzékelős a kamera, ez női marhaságot meg elfelejteni, mert narancs szín a fiatalosság színe, nem pedig nöké, és készülék UNISEX lesz több színben is lesz!
Sőt még azt is tudom mikor jön, már csak 3 honnap van hátra és kapható lesz.Jövőre kb 8 nap múlva hivatalos lesz.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
joey04
titán
szép valóban és végre a kijelző felbontáson is javítottak valamicskét. Valaki majd kijavít de az már nem rég lecsengett dolog hogy a ccd jobb mint a cmos?inkább xenon lenne benne végre. No mindegy az egész 8mp kamera hülyeség szerintem. De ezen kívül nagyon jónak néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
HardSanyeee
őstag
Már megint csak LEDes villanó... Bezzeg ha csak Koreában jelenne meg tuti hogy egyből lenne rajta Xenon.
-
AS
félisten
LOL!! Hölgyek??? Nem, ez a U900 utódja... És érintőkijelzős. (szinte csak úgy lehet vezérelni)
Kamera meg CCD-s lesz
Akiknek pontosabb info kell az inkább az én topikomat nézze meg:
link[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
Ha jól látom érintőkijelzős lesz, legalábbis a menü felépítése az F480-at és a pixon-t idézi. No meg widget-ek is vannak benne. És ha jól látom az a navigációs kütyü egy optikai egér, vagy tévedek?
Érdekes színfolt lesz, de az u900 is hamar lecsenget. Mindegy, ilyen samsung is lesz!
-
Ricardo
titán
Kérdés hogy mekkora lesz, mert a nők többsége írtózik a nagyobb mobiloktól.
Nagyon pofás darab. -
Womb
senior tag
Szívesebben látnék egy ilyet a hölgyek kezében,mint egy Supernovát.
Amellett,hogy jól néz ki,még technikailag is fejlett.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Suzuki topik
- Interactive Brokers társalgó
- Tudományos Pandémia Klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...