- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takuun
aktív tag
Egyenlőre nem jutottam a készülék közelébe, mert nagyon elfoglalt voltam.
Amint lesz valami hír róla akkor megírom.
Gyári beállítások visszaállítása még nem volt. A telefon volt már újraindítva, kikapcsolva, de fullra szétszedve még nem. Megpróbálom a hétvégén megcsinálni.Köszönöm a segítségetek!
-
-
Takuun
aktív tag
válasz
#58984960 #1166 üzenetére
Nem értek veled egyet. Akkor minek van a rádióban kihangosítás funkció?
Ha rányomok erre a funkcióra akkor eldobja a fülest ami alatt azt értem, hogy hibát dob fel, méghozzá azzal a szöveggel, hogy:
"Nincs csatlakoztatva a füles!"
Amúgy meg be van dugva! De a funkciógombra nyomva úgy csinál mint a pendrive-nál a "Hardver biztonságos eltávolítása", leoldja és onnantól kezdve hiába van benne a füles nem csinál semmit. Azaz, ha visszateszem a fülesre a hangot akkor hallom.
Kicsit kusza, de remélem értitek. -
Takuun
aktív tag
Az illető akinek vettük a telefont eddig erre a funkcióra nem panaszkodott. meg akkor minek van benne ilyen funkció, ha közben nem is jó? Eddig amúgy ment.
Sokszor hallgatok én is kihangosítva rádiót, mivel az én telómon legalább működik ez a funkció.
De ezen egyik napról a másikra megadta magát ez a funkció. Eddig lehetett kihangosítva használni a rádiót is.
Szóval akkor nem tudtok segíteni? -
Takuun
aktív tag
Szerintem rosszul tettem fel a kérdést vagy nem írtam le rendesen:
Van egy ilyen készülék mellyel az a baj, hogy a fülest bedugva, az FM rádiót elindítva gyönyörűen működik.
De kihangosítva azt írja ki, hogy a fülhallgató eltávolítva és lekapcsol.
Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a hiba?
Több fülessel is ezt csinálja, újra lett már indítva.Akkor produkálja ezt a hibát amikor a füles benne van és a rádiót ki szeretném hangosítani.
-
Takuun
aktív tag
Van egy ilyen készülék mellyel az a baj, hogy a fülest bedugva, az FM rádiót elindítva gyönyörűen működik.
De kihangosítva azt írja ki, hogy a fülhallgató eltávolítva és lekapcsol.Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a hiba?
Több fülessel is ezt csinálja, újra lett már indítva.
-
Takuun
aktív tag
Szemezek a telefonnal már egy ideje. Mivel sokat telefonálok és egyébként zenehallgatáson kívül másra nem is használom ezért tökéletes lenne.
Saturnban nézegettem a készüléket, de a jelenlegi SE K810i-hez képest elég fakó a kijelző.
Az lenne a kérdésem, hogy kültéren milyen a készülék kijelzőjének olvashatósága? Mondjuk napfényben! -
Takuun
aktív tag
Én egy szórakoztató elektronikai termékeket áruló cégnél tudtam ezt a készüléket megtekinteni és kipróbálni. Elég rossz minőségű volt az összeszerelése és a gombsor. Ez egy bemutató darab volt így érdeklődnék, hogy a végleges verzió mennyire van korrektül összerakva? Vannak-e illesztési hézagok, lötyögés, nyikorgás?
Jelenleg egy K810i-m van, ezt szeretném lassan lecserélni és ez a készülék végül meg is felelne, de a WIFI hiánya elég zavaró, sokszor jól jönne. Korábban néztem E52-őt én is, de autofocus hiányában kiesett a körből. Aztán úgy gondoltam, hogy egy N79-et veszek, de végül nem lett belőle semmi.
Véleményetek szerint az S5610-et vagy az N79-et érdemes megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Béta iOS-t használók topikja
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest