- One mobilszolgáltatások
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mosanke
senior tag
Szia!
Ilyen, hogy 'Automatikus idő szinkronizálás' ilyet nem fogsz találni szerintem. Bár nekem Samsung C3322-esem van de abban sincs ilyen lehetőség. Én eredetileg úgy állítottam be (és miért állítottam volna be másképpen), Menü/Idő és dátum/Helyi időzóna GMT+1. Ez a Budapest.. stb idő ami nekünk kellene és ekkor pontos az idő is, de persze DST --Ki állásban mert bekapcsolva hozzáad plusz egy órát, az meg már sok lenne. Azt vettem észre, hogy a tavaly márciusi téli/nyári időszámításkor nem váltott át automatikusan, csak akkor, ha a DST-t Be állásba tettem. De nem is volt pontos az órája sem, szerintem nem szinkronizált a hálózattal.
Azt tettem, hogy a Helyi időzónánál nem a GMT+1 hanem a GMT 0 időzónát választottam (ez a London, Lisszabon...) és a DST-t > 'Be' állásba tettem. Ekkor volt pontos megint az óra, mert a londoni idő az ugye egy órával kevesebb egyébként mint ami nálunk van. Nos azóta azt vettem észre, hogy így beállítva már automatikusan átváltott tavaly októberben a nyári időről a télire és nem kellett hozzányúlnom. Meg pontos is az órája, állandóan 2 másodperccel van előrébb mint a konyhánk falán az atomic óra ideje.. Hogy ezt a "beállítást" a Samsung hogyan képzelte így azt ne kérdezd.
Próbáld meg így beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest