- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Google Pixel topik
- Magyarított Android alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narven
csendes tag
válasz
total90 #4292 üzenetére
Hali!
Én nem töltöttem le témát, viszont a menü színe nálam fekete. A készülék Pannon-os előfizetéses, nem buheráltam semmilyen progival a készüléket.
A titok: készítesz vagy feltöltesz (neked tetsző) fotót a telóra. Majd Menü/Beállítások/Kijelző és világítás/Főmenü stílusa - ezen belül választhatod a Téma v. Egyedi beállítás.
Ha az egyedit választod, akkor megnyílik az alsó lista (Háttér), ahol is a telefonon lévő képek között tallózhatsz. A menü háttereként (nagyon halványan) a választott kép jelenik meg, plusz a régi piros-zöld téma eltűnik, helyette (nekem) fekete színű lesz.
-
Mika1227
őstag
válasz
total90 #4180 üzenetére
Próbálgattam az ébresztőjét, ha csak simán szundi nélkül állítom be akkor egy idő után kb. 1 perc abbahagyja az ébresztést.De miért??? Ha a szundit bekapcsolom akkor addig ébreszt amennyire a szundi mennyiségét állítottam. A hangosodó dallam nálam nem műkszik. De miért?? Körülbelül olyan 30 másodperces amúgy az ébresztő dallama, de hát ez nem tudom miért befolyásolná?
-
kbalazsa
senior tag
válasz
total90 #4161 üzenetére
[Ilyesmire] gondolsz?
-
Olcsi
senior tag
válasz
total90 #3909 üzenetére
- Bármilyen hangot beállíthatsz a különböző funkciókhoz.
- A szoftver viszonylag gördülékenyen működik, 1-2 naponta érdemes újraindítani, mert több napos működés után hajlamos belassulni.
- Opera mini megy!
- Nekem pc suite-tal nem sikerült sznkronizálnom, azt el sikerült érnem, hogy tudjak másolni rá dolglokat, ez total commanderen keresztül ment.
- A hátulja karcolódik, de az iszonyú könnyen. Az nagyon ratyi anyagból van, vékony műanyag. A kijelző nekem nem karcolódott, bár én mindig ujjal irányítottam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest