- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én csak olyat láttam, h a csajszi fintorogva fordult ki a boltból, mert ő olyat szeretett volna, aminek alma van a hátulján.
Azt hiszem, sosem fogom tudni elképzelni, mennyire hülyék tudnak lenni az emberek.
De akkor meg megérdemlik, ha nem azt a telefont kapják, amiért elindultak.
Itt azon akadok le mindig, hogy bár az emberek több mint felének új almafónja van, nagyon sokan feature phone-nak használják.
Akkor nyilván elképzelhető, hogy egy átlag amerikai (mert ugye a perek nagyrészt nem Európáról szólnak) igencsak vakargatja a fejét, és nem tudja eldönteni, hogy melyiket látta a tívíben.
-
butyek
senior tag
Talán olvasd el mégegyszer a mondatot, amit írtam. Akkor lenne némi fogalmad róla, hogy miről is van szó. Nem csak erre az egy akciójukra írtam, hanem úgy az összesre. Még ha ezen fejlesztettek is, a formákat levédetni pl. nem túl szimpatikus. Csak osztod itt az észt mindenkinek, mintha (a folytatás evidens). Persze, trollkodni könnyebb, mint olvasni és értelmezni, de akkor is próbáljuk meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest