Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
DopeBob #9343 üzenetére
Én nem szórakoznék szolgáltató függő telefonnal, főleg nem Pannonossal, mert az évtized átverése és hatalmas baleknak kell ahhoz lenni, hogy az ember elkövesse ezt a hibát.
Reklámozni nem akarok, de ha az argep.hu-n beírod a telefont a keresőbe, akkor rögtön az első találat (az "origóban" áll, hehe) egy olyan webshop ahol én is vettem.
55k - 1 év hivatalos magyarországi Samsung garanciával
Még ha a 47k-val veted össze akkor is jobban megéri, mert nem kötnek le újabb 2 évre és a telefonod is független lesz. De most, hogy így felment a készülék ára, így meg pláne nevetségesen jobban megéri.
ui: Öcsém egyik osztálytársa most vett egyet 52k-ért, nem tudom az üzlet nevét de az Oktogonnál van és ott is hivatalos, magyarországi Samsung garanciát adnak. Csak arra kell figyelni, hogy ne hagyd levenni a telefonról a gyári fóliát, mert egyből raknak rá egy másikat és +2 ropival rövidebbre vesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest