- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
DopeBob #9343 üzenetére
Én nem szórakoznék szolgáltató függő telefonnal, főleg nem Pannonossal, mert az évtized átverése és hatalmas baleknak kell ahhoz lenni, hogy az ember elkövesse ezt a hibát.
Reklámozni nem akarok, de ha az argep.hu-n beírod a telefont a keresőbe, akkor rögtön az első találat (az "origóban" áll, hehe) egy olyan webshop ahol én is vettem.
55k - 1 év hivatalos magyarországi Samsung garanciával
Még ha a 47k-val veted össze akkor is jobban megéri, mert nem kötnek le újabb 2 évre és a telefonod is független lesz. De most, hogy így felment a készülék ára, így meg pláne nevetségesen jobban megéri.
ui: Öcsém egyik osztálytársa most vett egyet 52k-ért, nem tudom az üzlet nevét de az Oktogonnál van és ott is hivatalos, magyarországi Samsung garanciát adnak. Csak arra kell figyelni, hogy ne hagyd levenni a telefonról a gyári fóliát, mert egyből raknak rá egy másikat és +2 ropival rövidebbre vesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged