- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- uleFone Power
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmasterteam
tag
Sziasztok.
Nem tudjátok esetleg, hogy Samsung galaxy R-hez hol találhatok, gyári hordozható hangszórót? Nem gond ha nem R-hez való, ha az S szériából is jó hozzá valamelyik, akkor feltétlenül megszeretném tudni hogy melyik típus stb. A lényeg, hogy gyári legyen ne valami utángyártott sz*r. Válaszotokat előre is köszönöm. -
cashzoli
aktív tag
Kérdezd az Ármestereket.
-
mediumgecso
őstag
Tanácsot szeretnék kérni: Hol érdemes megvenni a Galaxy R-t??
Nagyon bejön, de egy olyan helyen akarom megvenni, ami azért megbízható is...Köszönöm a segítséget
-
flash-
veterán
érdekelne hogy amennyivel drágább ennél a telefonnál a galaxy s2,(pl árkereső oldalakon)annyival gyorsabb is?
-
szetib
tag
Boldogság van, meg van a Galaxy R, tökéletes állapotban, minden tartozékkal, plusz autós töltő és 32GB kártya. Sajnos branding van rajta, remélem vmi custome cuccal le lehet majd radirozni.
Kell hozzá fólia: [link]Az i3GS-hez, de még az i4-hez képest is jó nagy. Már értem miért kényelmesebb az apple szerint a 4col alatti kijelzőméret. Az iphone kényelmesebb még, de hát vmit vmiért.
Kiváncsi leszek az akksira, tegnap alig bírt lemerülni.
Na most kellene valahogy a névjegyzéket átemelni, anélkül, hogy megosztanám őket a nagy testvérekkel. -
cyberlaci
tag
Szia!
A ROOT-olás menetét szívás leírni, mert igencsak hosszú........majd időm lesz rá, akkor leírom.....
GPS-t az IGO-t használom, tökéletesen teszi a dolgát....
Appokat a PLAY MARKET-ről tölthetsz.....
Játszani nem játszok vele......
Videózás, fényképezés nagyon fasza........ -
szetib
tag
Használtan veszem, mint az iphone-t vettem(3GS), 2-3 hónapos, számlával, még van rá gari, bécsből, az eladó vett hozzá egy unlock kódot 25€-ért, kiváncsi vagyok tényleg úgy lesz ahogy mondja. Szóval független, minden tartozékával, plusz autós töltővel. 200-220-at adok érte.
Amin behaltam a múltkor, az iphone-ra csak 12 hónap garanciát adnak, ellentétben az összes(!) más gyártó készülékeivel, amire 24 hónapot. Van egy függő iphone 4-em (még), legszivesebben messzire eldobnám, de még el kell passzoljam vhogy, mert a kijelzője sárgul, a home gomb kaki, és gari már nincs. Kint bécsben lenne rá szerviz, további 60€-ért. Na azt már nem. Meg akartam tartani az i4-est, de inkább váltok "R"-re.
A 3GS azért megmarad... -
cyberlaci
tag
Szasztok! Nekem kb két hónapja van meg a telcsi, de nagyon jó
Negatív tapasztalatom nincsen, ja és legalább nincsen minden második embernek ilyen.......
amúgy nagyon tudom ajánlani, fotó, videó kiváló minőség az 5Mp kamerához képest....
ROOT-olva még jobb, azóta, hogy nem fut a sok fa....g a háttérben, nem is merül le 1-2 nap alatt.....
Ha kérdés van, szívesen válaszlok. -
matepalfi
aktív tag
Úgyvan
Én úgy gondolom, hogy azért meg apple, nem kellene még egy régebbi Iphone 4ért is 130e forintot kifizetni, mikor már androidos kétmagos telót vehetsz 80ért is. meg minőségileg, jó hogy az iphone üveg, meg stb, de azért annál egy kisebb esés is végzetes lehet, és nem biztos hogy garanciába belefér. Másik, hogy egy 120as telóba ne lehessen egy működő bluetooth fájlcserélést rakni, az szerintem a 21.szban már gáz. Még a régi alap telók is tudják ezt. Szóval Iphone ide vagy oda, én nem vennék olyat, egyszerűen nem éri meg a ~120e forintokat.(OFF)
és hol veszed, mennyiért? neten nem sok helyen látni. -
matepalfi
aktív tag
elég kihalt a topic, itt kb hány embernek van Galaxy R-je aki írt már a 133 hsz közül?
-
cyberlaci
tag
válasz
jano2101 #130 üzenetére
Szia! Jó választás volt...........Nekem másfél hónapja van, sikerült root-olni, eltávolítottam a sok baromságot, és simán elmegy 4-5 napig, főleg, hogy a szinkronizáció, 3G ki van kapcsolva......
A root-olás menetét elküldték még anno ........privátba, meg is van, de azt tovább küldeni passz, nem tudom hogy kell.....mert benne van , erre kattints, lépésről, lépésre
A lényeg, hamar meg volt....megpróbálom privibe elküldeni, de nem biztos, hogy sikerül... -
jano2101
tag
Hello vettem egy ilyen telót és meg akarom rootolni!
Valaki tudna dobni rá valamilyen romot ami jobb mint a gyári!
Vagy az ics 4-es mikkor jelenik meg rá?
Köszi! -
eladogeppc
veterán
válasz
eladogeppc #128 üzenetére
Pang a topic ?
-
eladogeppc
veterán
Valaki tud ehhez a kütyühöz való szilikon tokot, vagy házat ?
SOS lenne.Köszi !
-
cyberlaci
tag
válasz
eladogeppc #125 üzenetére
Szia! Nekem teljesen jó, de amúgy utána tudsz nézni, majdnem olyan mint az S 2.
Főleg Root-olva, kb 3-napot simán elketyeg nyomkodva, wifi-zés, játék stb.....
Nem sokára jön rá az ICS.....na akkor lesz a tutkó!!!!
Az 5 Mp kamerával hibátlanok a képek, videó tuti, hangja is frankó, csak jót tudok róla mondani.
Magyarországon nem forgalmazzák, még, így legalább egyedi........ -
cyberlaci
tag
Sziasztok! Nekem is lett egy ilyen telóm, de igazából az érdekelne, lehet-e ROOT-olni....
Tök jó lenne, mert a sok feleslegesen futó alkalmazást ki lehetne takarítani...
Esetleg valaki leírná, hogy kell:..
Köszi -
flash-
veterán
A kérdésem az lenne hogy ez a teló mennyire jól bírja akksiügyileg?
galaxy acenél jobban bírja? -
pisze
tag
válasz
mr.tejjfel #119 üzenetére
http://www.expansys.hu/samsung-galaxy-r-black-220890/
-
mr.tejjfel
tag
Köszönöm a válaszokat.Sajnos elkeserítő, hogy a S2 után az egyetlen használható és tudásban megfelelő telefont nem árusítják itthon..
-
sdd2
veterán
válasz
mr.tejjfel #116 üzenetére
Valószínűleg nálunk nem lesz kapható...
-
spawn21
veterán
válasz
mr.tejjfel #116 üzenetére
Hàt...
Nekem soha nem kapcsolt ki, kijelzővel sincsen gond. Szerintem nem rosz ketyere.
Azt, hogy mikor lehet majd itthon kapni passzolom. -
mr.tejjfel
tag
Üdv Mindenkinek.
Van valami infó arról, hogy Magyarországon mikor lesz hivatalosan is kapható? Német MM-ben lehet kapni 2év "gyári" garival, de itthon sehol semmi.Pár kérdésem lenne azokhoz akiknek ilyen telefonja van. Hallottam pár hibáról pl: Magától kikapcsol, a kijelző elromlik, stb. Ezeknek van valóság tartalma?
Üdv -
premete
veterán
Hol van a hátlapban fém? Volt nálam 1 napig, a hátlapot is levettem párszor, de fémet nem találtam, csak a szokásos, szappantartó-műanyagot. Esetleg fémdetektor kell hozzá?
Érdekes cucc, eleje tiszta ájfon az 1 gombbal, a hátulja pedig olyan, mint a HTC új készülékeié; csak azoknál tényleg fém a hátlap nagyobbik része. -
sdd2
veterán
-
sdd2
veterán
válasz
FragMaster #103 üzenetére
De ha jól tudom akkor az R előbb volt piacon mint a Nexus. Csak a forma miatt is kell változás
Amúgy azért a CPU fajtája sokaknak számít.
-
spawn21
veterán
válasz
FragMaster #103 üzenetére
Hát, ezek alig hasonlítanak
-
FragMaster
addikt
Aki a létjogosultságát firtatja az "R"-nek, az vajon mit szól ehhez?
:
Galaxy S Advanced
-1ghz dual-core cpu
-mali400mp gpu
-768mb ram
-8-16GB tár
-5mpx kamera @ 720p videó
-4" super amoled (nem plus)
-enyhén hajlított "nexus dizájn" -
Rav3n02
senior tag
Szép kis cucc lett ez
A címért külön piros pont
-
-telefonos-
csendes tag
Nagyon szép és jó telefon,szükség van rá a piacon.
-
ducsidu
senior tag
Nem értem,hogy ennek a kis fémnek mi értelme van... Szerintem vagy legyen teljesen fém (max egy kisebb rész műanyag) vagy teljesen műanyag...
Amúgy jó teló és jó teszt -
kenwood
veterán
az arat nehez beloni,mert a szurkeimportos,1 ev garis sgs2 hoz ugye ertelmes ember nem hasonlit olyan keszuleket,amit nem is nagyon forgalmaznak itthon ...
Ha tenykent kezeljuk,h kb. 20-25%al olcsobb nala es nincs olyan funkcioja,ami a hetkoznapi felhasznalo szamara jelentosen gyengebb ,akkor nagyon korrekt cucc.
mondjuk nekem a femmel az a bajom,h elobb kopik rola a festek,mint a muanyagrol. -
spawn21
veterán
válasz
Spoortcyty #94 üzenetére
Pròbáltam, lehet. De ott van a goggle talk is, ugyan ez.
-
kiszi07
senior tag
Nem lehet rossz dolog, viszont drága
-
Spoortcyty
tag
lehet hülye kérdés (nem ismerem annyira a droidot) de erre lehet telepíteni olyan skype-ot ami tudja a videohívást is?
csak mert régen mintha azt olvastam volna, hogy nem mindegyik samu kapja meg (vagy csak a nexus), vagy ez inkább android verzió függő? -
P-SZ-S
aktív tag
Tegra 2 helyett értelmesebb dolog lett volna beletenni a Hummingbird procit, az árán is húzott volna egy szép részt, és higgyétek el még gyorsabb is lett volna. Az alatt az idő alatt amíg lg 2x-et használtam, 20 különböző rommal és kernellel, végleg megutáltam ezt a chipsetet, van egy hivatalos cikk is róla, a google egyik alkalmazottjától hogy mekkora katasztrófa ez a próbálkozás. A FullHD videót simán viszi, de az egész UI úgy szaggat mintha valami 20.000ft-os telefont használnék.
Az Amoled pedig tipikusan olyan dolog amitől könnyen megválnék, pár tízes fejében. -
csabili74
aktív tag
Nem unják még Samsungék?
-
nicu71
addikt
a zenelejátszó tényleg patent!Ezt az egyet irigylem,az equalizerrel együtt nagyon szeretném az O7-re/bár talán felesleges,mert jól szól de azért ,na.
-
brarid
csendes tag
Szerintem ez jobban néz ki mint a Galaxy S II és mennyire tűnik ki a napi használatban az hogy ebben lassabb és másmilyen proci van?
-
RaiDani
tag
Köszi a cikket!
Egy apróbb elírást jeleznék a második oldal első bekezdésében: Sajnos nem vitték túlzásba...
-
kungzi
veterán
egy kis cyanogenmod és már lehet is full hd videót felvenni vele
amúgy nem értem miért hagyták ki, mikor bírná a hardver
-
TűZoltán
csendes tag
Jó ez a teló is, de miért nem tudják az S2-t ilyen házba tenni
-
zed1983
őstag
Nehéz lenne megszámolni, hogy ez már hanyadik galaxy...
-
nincsisbéla
aktív tag
Jó kis teló!
A címben lévő szóvicc pedig... -
G-Guts
aktív tag
Aki még 81 ezerért meg tudta venni, annak azonban nagyon jó vétel volt. De! most, hogy már itt az MA-n is megjelent, egyre többen ismerni fogják, ezért egyre népszerűbb lesz, ebből kifolyólag ZTE Blade és Moto Defy esemény fog várhatóan történni, azaz: ahogy telik az idő, úgy nő a készülék ára.
-
Coleszi
tag
igazából csináltak egy O2Xet, hogy ne menjen már annyira a "szomszédnak"
-
sdd2
veterán
Nem rossz telefon de akkor már inkább SII lenne ha lenne rá pénzem és szükségem.
-
Klemice
senior tag
Komolyan már annyi galaxy telefon van, azt sem tudja az ember melyik melyik...
-
spawn21
veterán
válasz
DukeNukem01 #65 üzenetére
Mivel ezek szerint, egyik sem volt még neked. Ilyet kijelenteni kicsit elhamarkodott döntés.
-
DukeNukem01
csendes tag
Hiába a fém, de ha lenne 1 eskettőm, biztos NEM cserélném le erre
-
jacoby
csendes tag
Nagyon kíváncsi voltam, mikorra érkezik meg ez a teszt, ugyanis én december elején vettem az én Galaxy R-em 81 ezerért kártyafüggetlenül, újonnan egy év garanciával.. Székesfehérváron a Peti GSM-nél vettem, most már 87.900 Ft-tól van, de szerintem ennyiért még mindig megéri.. Az SII és ez között semmi teljesítménybeli különbséget nem tapasztaltam, még sose sikerült megakasztani. A kijelző színvilága nekem például jobban bejött mint az Amoled, szóval attól sem kell tartani
-
b4zsi-
őstag
válasz
Napfénysüti #49 üzenetére
Félig fém hátlap. Még pár év akkor talán megbukik a Bada és akkor a régi Wave modellek is beállnak a Galaxy szériába...
-
Na alakul a samsung...
Bejövős a cucc.
-
osztraksajt
őstag
-
DemonDani
addikt
azt én sem értem mi a probléma az árral, multimédián kívül olyan szembetűnő különbséggel nem találkozunk, és azért 20%kal drágább az SGS II amit az AMOLED miatt nem feltétlenül tartok jobbnak, ha hosszú távon tervezek, mert az SGSből elég rossz tapasztalatokról tudok
ráadásul szigorúan véve pl függetlenül már 125 vs 100ról van szó.
-
ADAM1337
nagyúr
2 elírás a cikk-ben:
Első bekezdésnél a windows phone 7 is fémházasok.
Meg a külsőnél 4,3-mas kijelző van írva.
Amúgy nagyon pofás a telefon. -
smkb
őstag
A 100.000 ft-os árcédulával szerintem semmi gond. Forintárfolyam... nyár végén a páromnak 69.900-ért vettem a Nexus S-t, ami most akcizgatva 82-85.000 közt megy.... lassan fél évre rá, ugyanaz az IT termék sokkal drágább...nonszensz... így kell ezt is nézni, ehhez kell mérni.
-
nfsu17
veterán
Nekem nagyon tetszik ez a teló. Tudásban kb azt tudja, amire talán szükségem lenne.
Miért tartjátok drágának?
Az S Plusnál erősebb (drágább is), az S II-nél gyengébb (olcsóbb is).
-
DemonDani
addikt
válasz
Deller2010 #50 üzenetére
azért a Siriért ami amerikán kívül csak egy vicces plusz, ráadásul nem árt neki angolul magyarázni mert a magyart még csak törve se érti?
persze ha amcsiban laksz akkor aláírom hogy hasznos, persze engem hidegen hagy, de te véleményed nem kell hogy egyezzen az enyémmel
(#54) spawn21
lopják a közlekedési táblákatnagyüzemben
-
atike
nagyúr
válasz
fogtunder #52 üzenetére
Mert vannak telók amik előrébb vannak a "listán", meg az igazán nagy feladat a TouchWiz átültetése... De ez azt hiszem szerepelt vagy a cikkben vagy a hozzászólásokban...
Szerk:
a cikk 3. oldalán:
"A késlekedés egyik oka a koreai gyártó saját felhasználói felülete, a Galaxy modelleken (így értelemszerűen tesztalanyunkon is) preferált TouchWiz UI változtatásait az ICS-be is át kell ültetni, ami egy időigényes folyamat." -
Apika
addikt
Egész jó készülék! Csak lehetne olcsóbb egy harmadárral...
-
Deller2010
tag
A Galaxy R tavaly augusztusban jelent meg, szóval annyira már nem mai darab, ettől függetlenül számomra abszolút "instant get!" kategória.
A formavilága tetszetősebb, mint a SGS II-é, a tudása pedig tökéletesen elegendő. Ha valamivel barátibb lenne az ára, vagy kapható lenne a szolgáltatónál is, a másfél éves E72-t (ami szvsz etalon a Nokia qwerty okostelefonok között) azonnal le is cserélném.
(Vaciláltam egy ideig a "Galaxy R" vs. "iPhone4" között, de ez utóbbit csak és kizárólag a Siri miatt választanám, ha új telefont vennék.)
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem rossz készülék, kár hogy itthon nincs hivatalos forgalmazás. A fém hátlap szimpatikus húzás volt a Samsungtól.
-
törölt tag
Én már várnák valami forradalmit. Elég egysíkúak mostanában az okostelók. Ez sem váltja ki benne a de jó lenne birtokolni érzést pedig amúgy a teló rendben van.
-
JanFe
aktív tag
Jol sikerult keszulek
-
mrlujoak
veterán
" Azaz majdnem mindegyik, tesztalanyunk ugyanis kuriózumnak számít a fém hátlapja miatt."
Egy hátlap mekkora részének kell lennie fémből, hogy fém hátlapnak nevezhessük?!
Pontosabban feltéve a kérdést:
Egy fém betét mekkora kell legyen, hogy fém hátlappá minősítse a telefon hátsófelét?
-
fogtunder
nagyúr
milyen érdekes, hogy a samut senki nem osztja, ha kihoz egy telefont, amin nem a legfrissebb android van...
-
rewo
tag
Én használtam ilyet, nem rossz telefon. A kijelzője pedig jobban tetszett mint az SGS2 super Amoledje. Valahogy szebbnek tűntek rajta a színek. A gyorsaságával sem volt baj, sőt, ha az ember kicsit felpiszkálja, észre sem lehet venni, hogy nem SGS2-t használ az ember.
-
mfranky
őstag
"hogy a Galaxy R egy remek rendelkező telefon."
Nekem ennyi elég volt
Jól indult a napom, köszi!! MI lenne, ha nem rendelkezne...
-
válasz
FragMaster #29 üzenetére
Az S-LCD MVA. Csak másik varázsnéven.
-
spawn21
veterán
válasz
osztraksajt #28 üzenetére
ha neked drága, akkor e52 a megoldás számodra.
-
osztraksajt
őstag
Még egy kicst alakulnia kell a dolognak, mert ez még így nem elég ennyiért. Komolyan, mintha egy 3 grammos vasdarab űrtechnológia vagy csillagászatian drága dolog lenne... Mennyi be kerülhet (nem unibody csak mint pl a nokia E52)? 50-200Ft beszeráron? És +20K felár érte, komolyan néha eldobom az agyam.
-
ak76
senior tag
Tetszik!
Eleve a Galaxy S II-nek így kellett volna kijönnie,nem azzal a béna tejfölöspohár műanyag borítással... -
Cyberpunk
félisten
SGS szériában is megjelenhetne a fém mint felhasznált anyag.
-
Butított SGS2. Exynos helyett Tegra SoC, OLED helyett MVA panel. Ráadásul a gyér elterjedés miatt a közösségi támogatás hiánya várható, éppúgy, mint az SGS+ vagy az SGW esetén. Hát ez nem begyere.
-
a.sebi
őstag
az osztrák mediamarktban 339 euroert van kiteve amihez jar a 2 ev hivatalos samsung gari....tehat kb 102 ezer. de az s 2 100 euroval azaz 30 romgyql dragabb.....es itt forgalmazza a szolgaltoto is...lehet beruhazok egyre bar ugyanennyiert van optimus 3d is abban több fantaziát látok....amugyvalamivel kissebb a kijelzo mint az s 2 é nem...ha joltudom az r é nem 4.3 hanem csak 4 2 ....amugy minden anyag a hő változás miatt deformálodik... es szerintem nem ugyan olyan mertekben deformalodik a fem es a muanyag...vajon az illesztesek jok maradnak -2 fokban vagy +32 ben?
-
Spoortcyty
tag
Szívesen cserélném wave1-emet erre. Sgs2-nél jobban tetszik és tudása is bőven elég nekem. Ára majd talán leesik pár hónap múlva 90 környékére. Instant get!
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
forintuser #16 üzenetére
Nálam is azt írja ki az időjárás app, pedig nem ott vagyok...
Nekem ez a teló jobban bejön, mint az SGSII. Csakhát elég sokért vesztegetik.
-
spawn21
veterán
én nem voltam rest és egymás mellé tettem haverom o2x-ét és ezt. Van különbség bennük az R javára.
-
forintuser
őstag
Rózsadomb mi?
-
B1T3
addikt
Valahogy nem tudott meglepni semmivel a telefon.
-
RexpecT
addikt
A multimédiás képességek jók, az adatkommunikáció korrekt, a kijelző kellemes, a szoftveres.
-
törölt tag
Ha 80-90 körül lenne az ára, már rohannék is a boltba.
-
paranoir
csendes tag
Szerintem semmi értelme az ilyen fémbetéteknek, vagy legyen fémház, vagy legyen jó minőségű műanyag, de a fele ilyen, fel olyan megoldásnak nincs értelme, nagyobb lesz tőle a súlya, masszívabb viszont nem lesz, ráadásul szerintem a fém és a műanyag sosem illeszkedik szépen, pontosan.
-
atike
nagyúr
Tetszik. Szinte minden. Az ára nem.
-
Crob
tag
hahaa, micsoda szóviccel indul a nap
-
ssppiikkee
tag
Szélesedik a Galaxy paletta, nem kis sebességgel
S3 leszek még igazán kíváncsi -
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #3 üzenetére
Minek? Túl sok plusz nem jön a Tegrával, Nexuson is szinte mindezt meg tudod tenni, amit ezzel.
Telefonhoz: Azt lehet tudni, hogy ebben milyen a DAC?
-
gaben88
őstag
Sokkal jobban tetszik, mint az SII és a Tegra 2 is a szívem csücske...Kár, hogy nem olvastam a tesztet hamarabb, mert számításba vettem volna ezt is. Bár nagyon meg vagyok elégedve a 4S-el!
-
törölt tag
Nagyon szép kis telefon lett.Nekem bejövős,és a tudása is megfelelő.
-
hunter84
aktív tag
Az, hogy itt [link] is pont most tesztelték pusztán véletlen, vagy annak a jele, hogy megkezdik a hivatalos forgalmazást mifelénk is?
-
hallerlaller
addikt
SC-LCD! végre, na erre már érdemes lenne lecserélni a nexust.
-
kcsa
veterán
"Bizonyára a cikk alapján is kiderül, hogy a Galaxy R egy remek rendelkező telefon."
Kövezzetek meg de valamiért nem annyira sok bizodalmam van az nvidia megoldásaiban, a kezdeti bukdácsolás óta.
Javultak ezek a lagolások, akadozások? (lg x2 óta nem sokat foglalkoztam ezekkel a kütyükkel
)
-
tzsolesz
nagyúr
Annyira nem, de mindig jól jönnek az újdonságok a piacon. Lejjebb tolhatják az előző generáció árát....
Nekem a videó mintha egy picit laggolna. Mindenkinél?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Fémes hátlappal és kétmagos processzorral felvértezett androidos mobil járt nálunk, amely a Galaxy S II kistestvéreként is felfogható.
- Video konvertálás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The First Berserker: Khazan
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Robot fűnyírók
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest