Hirdetés
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Ennyibe kerülnek itthon a Redmi Note 12 modellek
- Sony Xperia 1 IV - van, aki forrón szereti
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
Sokszor fogom a fejem, de ezt a címet köszönöm
Az edzés a sporttársak hátbatámadása!
-
speter33
aktív tag
Először idegenkedtem a Fold-tól, de most már tudnám használni.
Majd 5 év múlva újra ránézek, hátha már egy halandó ember is meg tudja venni a munkájáért kapott magyarszégyenfizetésekbőlkönyöradományokból[ Szerkesztve ]
-
-
speter33
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #3 üzenetére
Nem feltétlen erre gondoltam, addig lehet hogy lesz Fold3 vagy 4
És talán az ára is emberibb lesz, lehet hogy amúgy ez is csak 160-at ér összvissz
Bár ebben van 1 plusz képernyő, akkor az plusz 20.000 -
hito
nagyúr
Képtelen vagyok felérni ésszel, hogy miért spúrkodja ki a Samsung a szoftverből a Dex módot a készülék saját kijelzőjén. Kb. ennyi tart vissza a Fold családtól, de amíg ez nincs benne, addig én is spúr vagyok kiadni ennyi pénzt rá. Igaz, max az első szériát venném meg használtan, jó árban
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Mercel
senior tag
Jó lett a címadás:))
És a cikk.
És a cuccz is.Egyelőre még akkor se venném meg ha nem okozna gondot az ára , mert bár nagyon menő de Még nem tud annyit mint mondjuk a Note-om és a TabS6 , de amikor elérik azt a szintet, hogy minden szempontból OK és kicsit olcsóbban de max annyiért elhozható mint egy felsőkategóriás mobil és tablet, na akkor nekem tökéletes célszerszám lesz.
Ja S-pent kérek hozzá.
Nagyon menő, nagyon jövőbe mutató cuccz.
Jó lesz ez pár generáció múlva.Marcel
-
hito
nagyúr
Megfelelőre kell méretezni, ez azért nem egy megugorhatatlan szoftverfejlesztői kihívás. Egyébként nem lenne kötelező használni, de a lehetőséget (a sasszeműeknek
) meg kéne adni.
Note 9-en használtam remote desktop klienst, asztali win10-zel. El tudod képzelni szerintem, hogy ott milyen ikonok voltak, mégsem nyomtam egyszer sem félre. Tök jó volt használni. Persze amikor megmutattam a rendszergazdánknak, azt mondta, hogy őt ezzel vallatni lehetne
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
atike
nagyúr
Nem semmi. Elismervén azt, hogy milyen szintű technika figyel benne és bármikor meglátva a Wow faktor is ott figyel - nagyon nem tudnám elképzelni magamnak, mint napi használati tárgyat. Még ha harmad ennyibe kerülne sem.
-
elfelejtette
veterán
Hát gyerekek, mikor megláttam kinyitva a belső kijelzőt, egyszerűen felnyerítettem a röhögéstől...
Ki volt az az idióta állat, aki megálmodta a felül szögletes, alul lekerekített kijelzőt?!"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### Redmi Note 9 Pro
-
z.z
csendes tag
Az a Flex mód tiszta Back to the Future...
Csodálom, hogy ez kimaradt a cikkből. Vagy egyszerűen csak páran már túl öregek vagyunk, hogy ilyenekre még emlékszünk? -
Graphics
Jómunkásember
Hogy azt a kameralyukat miért kellett olyan semmitmondóan be.bszni oda...
Amúgy jó, ez a szín viszont nagyon rombol... Nekem elsőre olyan volt, mint mikor megjelentek az első klón telefonok. Főleg az a nagy kamerasziget is.
A kijelző kialakítása is veszedelmes.
Lesz ez még jobb is.
@elfelejtette: Borzalmas amúgy
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
zozzo72
aktív tag
Jó ez a koncepció...
Véleményem szerint egyfajta kategóriateremtő lesz, mint a Note sorozat.
-
MikeWazowski
addikt
válasz
elfelejtette #10 üzenetére
Én is észrevettem, de annyira nem akadtam meg rajta.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
elfelejtette
veterán
"A kinyitott Z Fold2 kapcsán gyakorlatilag az első kérdése mindenkinek az, hogy most is látszik-e a hajlítás göröngye"
Nekem az lenne, hogy még mindig körömmel is meg lehet-e sérteni a belső kijelzőt. Mert hogy erről nem esett szó, vagy csak átsiklottam fölötte."Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### Redmi Note 9 Pro
-
válasz
elfelejtette #17 üzenetére
Mivel puha anyagból kell készülnie a belső kijelzőnek, ezért borítékolható, hogy sérülékeny.
-
válasz
Megnéztem egy (magyar) videotesztet is erről és ultravékony üvegről beszélt.
Rákerestem: [link]
Egyébként alakul ez, még mindig nem kéne, túl vastag és nagy, de vékonyítják még, ergonomikusabbá téve jó lesz ez. 3-4 év múlva szerintem hétköznapiak lesznek az ehhez hasonló mobilok.
Például a belső kameralyukat is el lehetne tünteni. [link]
Vékonyítani, könnyíteni (kisebb is lehetne) és eltüntetni a csúnya kameralyukat és akkor megnyílhat az én pénztárcám is. Dobom az almát.
-
dud998
őstag
válasz
elfelejtette #10 üzenetére
Az csak az értesítési függöny. Ha megnézed a többi képet, ott teljes kijelzős az egész és mind a 4 sarok kerekített.
“Láttam sok olyat, amit ti emberek el se hinnétek. Lángban álló hadihajókat túl az Orion-csillagképen, láttam C-sugarakat csillogni a sötétben a Tannhauser kapu mellett. Ezek a csodás pillanatok eltűnnek az időben, akár a könnyek az esőben... Ideje meghalni.” Roy Batty
-
akooos
veterán
Köszi a tesztet Bog, nagyon jól sikerült ez a telefon. Ugyanakkor rájöttem az olvasás közben, hogy a birtoklási vágyam teljesen eltűnt eziránt a készülék iránt. Majd talán a következő generációban
-
Noukoum
veterán
Nagyon jó lett a az új Fold, de aki árban jobban akar kijönni de mégis Fold élményt akar annak inkább a régi Foldot javasolnám. 400ért már itthon megkapható, egyszerűen túl nagy árban a különbség a kettő között.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Taci
őstag
Nekem nagyon tetszik, már az első is tetszett, végre valami más, valami új, valami nem tucat. Ez a más talán az első verziónál még nem jelentett jobbat is, de most már talán afelé tendál ez az új verzió. Tudnám mire használni (a Candy Crush biztos még élvezhetőbb lenne rajta
), de ettől sajnos azért árérzékenyebb vagyok.
-
babosmiki
addikt
válasz
elfelejtette #25 üzenetére
Ja, mondjuk ez nem a legjobb kép..
"Galaxy Z Fold3, Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
törölt tag
arról van infó ,hogy jön-e szolgáltatokhoz vagy ez kimarad idén?
-
Hallosz
senior tag
Tabletnek kicsi, telefonnak ormótlan, amúgy tök jó. De, mire is?
Mert lakni, muszáj.
-
joey04
titán
Alakul ez, szépen reszelgetik, de továbbra is azt mondom, hogy még több év kell, mire ez nem egy bétás cucc lesz. De jó irány. És ha majd valóban megkapja az aktuális csúcs kamerát, s pen-t, még nagyobb telepet, meg tovább finomítják a dex módot, meg javítanak rajta külsőleg, nem lesznek rések, meg nem látszik, a hajlítás, akkor nagyon jó vétel lesz, még ilyen áron is, hiszen átlagos felhasználónál ki tud váltani minden kütyüt, ez lesz a telefon, a tablet, a laptop (pc) és a fényképező egyben.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
doooo
addikt
válasz
Szerk.: Ja, már kibeszéltétek, akkor mindegy.
Bog, cserélhetnéd azokat a képeket. Egyszerűen megtévesztőek, itt a bizonyíték. Világos hátteret másképp is lehetett volna varázsolni, ha a notchot meg a képernyő nagyságának változását szeretted volna illusztrálni, nem csak az értesítősáv lehúzásával, ami nem fedi a teljes képernyőt...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Egy fokkal jobb mint elődje, szebb a formavilága. Az előlapi képernyőnövelésért piros pont, az első generációnak nagyon idétlen volt az a valami.
A hátsó kamerakontinens itt is ront az összképen ahogy a N20Ultra esetében is, de legalább már érzékelni valami javulást cserébe a képeknél. Igaz a zölddel még mindig nem tud mit kezdeni, főleg ahol napsütés is van, az árnyékosabb résznél legalább már tényleg zöld a fű. Van pár kép, ami tetszett is, igaz a vonalélesség hiánya ront rajta, legalábbis élesítés még mehetett volna több a szoftverbe. De alakul ez. Viszont a fátyolosság jobban zavar, olyan mintha maszatos lenne a kamera. N20Ultránál is hasonlót éreztem.
Zoomfotók borzalmasak, ott már kenődik a minőség, az ultraszélesnél úgyszintén.
Az éjszakai fotók.. nem a Samsung lesz a király ebben továbbra sem..
Snapdragon és Gcam párossal jóval jobb produktumot eredményezne, és akkor én is elgondolkodnék egy újabb Samsungon. Nem, ez nem kellene semmi pénzértBog: a jelentoptimalizáló be volt kapcsolva, vagy offoltad? Mert az is tud vicceseket alkotni...
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
jUUh
addikt
Jobban néz ki, de sajna ez még mindig egy drága pionírnak tűnik.
Google Pixel 7
-
doooo
addikt
Mesélj már erről a "végre már néha zöld a fű, de azért nem mindig" mizériáról, mert megint üres kitaláció szaga van a dolognak... Szóval mi is volt az előző Fold-dal? Nem volt zöld a fű a képein? És most hol nem zöld?
Na meg kevés az élesítés? Nem az volt a baj eddig, hogy túl sok? A zoom-fotókon épp, hogy jóval több az élesítés, azok meg már borzalmasak neked... na akkor hol itt a logika? -
doooo
addikt
Szerintem azért fontos, de nem is állítottam én sem, hogy ez most valami abszolút csúcs lenne, hisz egyértelműen nem az, szóval eleve kár az ilyen "hát messze nem a legjobb" duma, amit a Huawei-trollunk nyomatott. Elég a specifikációra ránézni. Ez gyakorlatilag egy Note10 kamera-együttes. Hol van ehhez egy Note20U...?
De ettől függetlenül, főleg a fő kamerával, és még ezzel az abszolút friss, korai szoftverrel is abszolút jó minőséget lehet kihozni. Határozott javulás, hogy a Note20-ak, meg a Fold 2 esetén is (de már az Exynos-os S20-aknál is) visszavettek a tavalyi szériák óta túltolt élesítésen.
[ Szerkesztve ]
-
Steven
addikt
"A telefon hivatalos, teljes nevében (Samsung Galaxy Z Fold2 5G) is benne van, hogy ez a modell már 5G hálózatokkal is kommunikál. Ettől még a nevében feleslegesen van ez külön jelölve, mert nincs is belőle csak 4G-s változat."
Gondolom ez akart lenni:
nincs is belőle csak 5G-s változat.Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
tibaimp
veterán
Az Antutu kikerült a tesztből is, mint látom? A Store-on sincs fenn, valami volt emlékszem, de pontosan nem tudom mi.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
rgabesz55
kezdő
Azért ez a Fold2 sokat javult az elődhöz képest, de még nem érzem, hogy bármiben is segítené a hétköznapjaim. Igazából, ha a használhatóságot nézem, ez a technológia majd a táblagépeknél guríthat nagyot, de addig is valahol tesztelni kell "kicsiben"
Ez meg zseniális:
"oké próbáljuk meg produktívan: hogy töltsek fel 3 animGIF-et..." -
akooos
veterán
Ja nem is azért mondtam, nekem sincs bajom a kamerájával, ahogy a korábbi samsungokéval sem volt. Amire én használnám, arra tökéletes
Igazából Aryonnak is mehetett volna a válaszom
Öőő, amit te írsz azt jelenti, hogy nem létezik kizárólag 5G-s változat
Amire gondolsz azt úgy írják, hogy "nincs is belőle, csak 5G-s változat"
A vessző itt nagyon fontos, az eredeti szöveg pedig teljesen jó, hiszen azt sugallja, hogy nem létezik kizárólag 4G-s változat
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Neked mint Samufannak hiába is magyarázom, inkább magad találod ki a semmit. A zöld az zöld és nem neonzöld. És az még mindig jelen van.
Igen, régen a túlélesítés volt a gond, most meg egyáltalán nincs élesítés, tompa hatása van a képeknek. A kettő közti lenne a legjobb.
Mondom alakul ez, de még mindig nem a legjobb. És ha már ezt írom, és nem egyből #deszar, már nálam nagy szó.
Nyilván Facen, Instán ez nem látszik az átlagnak.Akooos, valóban nem fotózásra van kitalálva (ill nem ez az elsődleges feladata), de ha már beleraktak egy erős kamerát, akkor ennyiért tudja is rendesen azt amit kellene.
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
Steven
addikt
-
janeszgol
nagyúr
Szerintem is teljesen jó az eredeti mondat. Hiszen két fontos technológia van, a 4G és az 5G. Viszont amikor ezeket emlegetjük, zárójelbe tehetjük a régebbi technológiákat is, de azokat nem írjuk ki. Tehát nincs belőle csak 4G-s változat, hanem csak 5G-s van (amiben benne van az LTE is, a 3G is stb).
Itt nem újságírók vannak. Ahogy nézem az Origo, Index (régi és új) stb online újságokat, hát ott a nyelvtani színvonal egyenlő a nullával. -
doooo
addikt
Rátűz a déli nap... foltokban méghozzá, borzasztó nehéz munka elé állítva bármilyen mobilos kamerát (persze abba ne menjünk bele, hogy mi számít "neonzöldnek", és mi számít világoszöldnek). De mutasd meg ezt az előző Fold képeinél is. Biztos sok neonzöld fű volt decemberben, amikor mindenhol tesztelték...
Azt hiszed nem tudunk ilyen körülmények mellett ilyen végeredményeket találni egy Huawei-nél (vagy bármilyen más mobilnál)? Ja nem... "neonzöldet" tényleg nem, max. neonsárgát.
Egyszer bizonyítanád legalább az agymenéseidet. Csak egyszer. Hisz az lenne annak a dolga, aki kifogásol valamit valamiben. Inkább csak bedobsz valami random kitalációt, és másoknak kell mindig rácáfolni ezekre, azzal, hogy utánamennek a dolgoknak, bizonyítják, hogy tévedsz, hazudsz, túlzol, féligazságokat eregetsz, stb. De mindig. Persze ez téged nem zavar, egy trollnak ez a dolga, csak akkor ne csodálkozz, ha érdekes módon nincs súlya a szavaidnak (és nem csak az én szememben).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Beérett a Samsung hajlíthatós koncepciója, a második generációs Fold már olyan, mint amilyennek lennie kell. Viszont még mindig méregdrága.
- Akció! BONTATLAN Új Iphone 14 PRO MAX 128-512GB Független 1év GARANCIA Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Gyönyörű állapotú iPhone 13 Pro 128GB eladó!!
- iPhone 11 128GB Green kártyafüggetlen hibátlan állapotú-1 hónap garancia, számla-N017
- iPhone 11 Pro 64GB Space Gray független jó állapotú-1 hónap garancia, számla-R6524-Face ID hiba
- iPhone 11 64GB Black kártyafüggetlen használt állapotú-1 hónap garancia, számla-R5452
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest