- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
válasz mastodon #14906 üzenetére
Az elsőt nem tudom. A másodikat az órán keresd a beállításokban "speciális funkciók-leválasztási értesítések". Én kikapcsoltam, mert idegesített...
@helixP: azon gondolkodtam, hogy nekem semmi ilyen gondom nincs az órával (kopp-kopp). Esetleg nem azért lehet, mert a legtöbbet én a mellé kapott triple-paddel töltöm? Csak nagyritkán töltöm a hozzá kapott vezetékessel. Valahogy azt vettem észre, az előbbivel nem melegszik annyira az óra. Lehet a sok hőterhelés miatt hamarabb döglik benne az akku, meg hamarabb öregszik esetleg a szigetelés is. Mert ha van összefüggés, akkor érdemesebb kíméletesebb töltési módot választani. Még ha esetleg tovább is tart maga a töltés...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
pgonzy
tag
válasz mastodon #14763 üzenetére
Ez így nehéz ügy. Mert nagyon sok mindentől függ az akku használat. Lehet ami nálad 1 nap, az más beállításokkal, szokásokkal 1,5. A wearable app mutatja, hogy az előző teljes feltöltés óta mennyit fogyasztott az óra, az egyes appok, de ez sem mérvadó, mert, ha valaki menet közben rátölt valamennyit, az félrevezető. Amikor megkapod az órát, és beállítod, akkor keveaebb ideig bírja majd, mint 2-3 hét múlva, mert valahogy tanulja a szokásaid az óra, meg ugye amikor beállítod, .nár nem nyomkodod annyit. Nekem az 5 pro 1 napot sem bírt az első napokban, aztán amikor már elmúlt a beállítgatási láz, és napi rutin szerint használtam, akkor 2,5 nap lett az átlag. Ezek miatt nehéz válaszolni a kerdesedre.
-
Szpisti
addikt
válasz mastodon #14753 üzenetére
Alapesetben mindkettő kicseng. Ha a teló mondjuk ki van kapcsolva, az óra automatikusan "átveszi" a telefon helyét és kicseng, ha hívnak, stb.
Egyszer próbáltam, ha a telefonon élő hívás van és nincs BT kapcsolat az órával, akkor az órán ez nem látszik, és nem is tudtam rajta hívást indítani, gondolom az azonos telszám miatt...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EAFC 25
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3983
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 9 41mm Hibátlan/2025.04.26. Apple Gar./Akku 99%/p4002
- Új Garmin Vivomove Trend Black
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest