- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Ejjgen, ez igaz. Egy nyílt világú akció izé. Bár ennyi erővel a Resident Evil 4 olyan mint a Diablo, mész, kaszabolsz, lootolsz, csak nézzed-a-hátam nézetben, és ez is olyan, mint a Diablo, csak fps nézetben. Meg lehet benne ugrálni. A horror skatulyába azért szuszakoltam bele, mert még a játék vége felé is életveszélyes kint maradni éjszaka, és mert számtalanszor beszaratott, jobban, mint a Resident Evilök többsége.
#11eL Geri:
Azért annyira nem tragikus ám, mindössze 10 percig tart, és a játék fogja a kezed. Controlban pl. sokkal több agyf@sz van. -
Daelion
őstag
válasz
Montanaxy #12 üzenetére
Hát kinek mi meg mit szokott meg.
Engem már konkrétan taszít a magyar szinkron az esetek 90%-ban de lehet több is és nagyon kevés az amit elviselek vagy esetleg úgy preferálnék. 'inkább max ilyen bugyutább sorozatok mint a South Park meg hasonlók amit magyarul nézek'
Filmeket is kizárólag angol vagy eredeti nyelv+angol felirattal nézek vagy 10 éve, játékok úgyszintén.Ettől persze semmi bajom sincs ezeknek a létezésével mert megvan rá az igény de nekem pl már ez a trailer is sok volt szinkronnal.
-
Montanaxy
aktív tag
Már a Half life 2 szinkronjuk is kiváló, egy teljesen új élmény. Biztosan ez is kiváló lett. A magyar nyelv nagyon szép és kifejező, az angol a nyomába sem érhet.
-
eL Geri
őstag
-
Silenzio
addikt
Ez így azért féligazság. Igaz, hogy a horrorok általában korhatárosak, illetve nem mindenki akar megijedni, meg végigrágni magát egy depresszív történeten, fenyegető miliőn stb., de itt is jelen van a mainstream, és megvan a horror zsánernek is a maga GTA-ja.
Nem, nem a Resident Evil. Szerintem sokan meglepődnének. Növekvő sorrendben pár érdekes számadat:
Resident Evil játékeladások 2024 őszéig:
Resident Evil 4 Remake - 8 millió db
Resident Evil 3 Remake - 9.2 millió db
Resident Evil 6 - 9.3 millió db
Resident Evil 5 9.4 millió db
Resident Evil Village - 10.5 millió db
RE 7 Biohazard - 14 millió db
Resident Evil 2 Remake - 14.5 millió dbPS3 verzió - 13.7 millió db
PS4-es remaster - 17.8 millió db
A Part I névvel illetett remake-ről itt nem volt adat.The Last of Us Part II - 10.3 millió db, a remastered verzióról még nincs adat.
És a végére hagytam a horrorok GTA-ját, a műfaj szent grálját. Miközben a lengyel videojátékgyártásról mindenkinek az egyébként méltán felszopkodott CD Project jut az eszébe, a szintén lengyel Techland, akik már a 2006-os Call of Juarezzel örökbérletet vásároltak a szívemben, felállította műfaj rekordját.
Dying Light franchise (1-2) - 30 (!!!) millió db, ebből az első rész kb. 22 millió (!!!) eladott példányt abszolvált. A bevétel lassan az 500 millió USD felé tendál, így továbbra is a játékipar élvonalában tudnak maradni.
Szerencsére a Silent Hillek fejlesztése annyira nem lehet költséges, nem nyílt világú, kevés a karakter, így a rendezéssel és a motion capture-rel sem kell sokat tökölni. Gyakran használtak benne alap Unreal Engine asseteket is, hogy spóroljanak, az egyik lelkes YouTuber noclip módban pl. talált egy UE4-es dummy-t valahol a pályán kívül, amiből arra következtetett, hogy utólag portolták a félkész játékot UE5-re. Esélyes. Persze a Silent Hill világának vizuális reprezentációja továbbra is kiváló szakembereket igényel.
Egy dolgot nem értettem a remake-ben. Az eredeti végén, a hotelben teljesen megcsavarodik a tér, látszólag össze-vissza következnek egymásból a szobák a teljes elveszettség érzését sugallva - ez a remake-ből teljesen kimaradt, holott UE3-mal a Rocksteady az Arkham Knight végén csinált egy hasonlóan látomásos szekvenciát, ahol a pálya a játékos szeme előtt, vagy éppen elfordulva majd visszafordulva alakult át parádés módon. Akkor valószínűleg a Bloober is meg tudta volna csinálni hasonlóra még úgy is, hogy a door-to-door töltési mechanizmus már nem segítette volna őket, mivel azt a videojátékok már jó rég kukázták. A játék egyik csúcspontja lehetett volna, hogy látszólag ugyanazokon az ajtókon haladsz át de mindig máshova jutsz, csak épp fluid módon, töltőképernyő nélkül. Mások ezt már megugrották.
Nem hiszem, hogy a SH2 remake 4-5 millió eladott példány fölé fog menni. A Dead Space sorozat csúcsa, a DS2 is 4 millió körül állt meg anno. Reméljük, megtérül a Konami befektetése, mert szeretnék remake-et legalább az első 4 részből.
#9Immolatiel:
Bocs, de ez egy faszság, voltak összehasonlító videók, szóról szóra ugyanazt mondják a karakterek, mint 2001-ben. A woke-ot kiáltó, a karaktermodellek miatt hisztizők meg elmehetnek a picsába, menjenek ki az utcára és nézzék meg, hogy a valóságban hány nő topmodell és hány átlagos külsejű. Azokról az emberekről, akik az ilyen külsőségek miatt hisztiznek, és még át is politizálják, csak a sekélyes és a szánalmas jelzők jutnak eszembe. -
Immolatiel
kezdő
"Remek lett"...? Végül is remekül meggyalázza az eredeti karaktereket. Ebbe a trailer-be is elég volt beletekerni, te jó ég. Elviselhetetlen, amit műveltek. Persze akinek kevés fogalma van az eredetiről vagy csak szimpla divatember, annak nem tűnik fel semmi
-
Már nagyon vártam a szinkront, most már beszerzem a játékot akkor Steamen
-
Sirandrish
legenda
Lassan bekéne már szereznem...eddig is érdekelt, de szinkronnal meg főleg
-
Krethx
aktív tag
Ha már itt a szinkron akkor a felírat is legyen magyar.
https://magyaritasok.hu/download/3565/silent-hill-2
Előkészítve a nagy kedvenc hogy így is végigjátsszam. -
sz.mich
tag
Váó! Micsoda hangulata van!
-
eL Geri
őstag
Nekem, konzolosként, csak ezek a szinkron mod-ok hiányoznak a PC-s világból, de nagyon
-
GodGamer5
addikt
Szerintem már rég készül valamelyik folytatásból a remake.
Mondjuk valahol szomorú, hogy csak bő 2 millió kelt el idáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest