- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence82
csendes tag
Igazán köszi a választ, de nem sokat mondtál. Nem vagyok otthon a szakzsargonban.
Utánaolvastam valamennyire... tehát amit feldobott nekem automatikusan frissítési lehetőséget az az OTA frissítés, ugye?!
Az odin pedig a másik módszer, de akkor fr amit én nem szeretnék.
Jól értem? -
Bence82
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen "gyári" mókolatlan a rendszerem a tableten. Már egy ideje halogatom a frissítést.... lesz valami változás, elveszhet-e valami adat stb? -
Bence82
csendes tag
Én is VLC-t használok tabon és telefonon is (annak ellenére hogy asztali gépen kizárólag gom-ot), eddig nem volt olyan amit ne játszott volna le. Ajánlom!
-
Bence82
csendes tag
Látom volt itt szó a book coverről. Nektek ha csak simán azzal zárjátok le nem pedig gombbal, nem merül gyorsan az akksi?
Mert nekem mostanában mikor nincs használva is meredeken merül az akksi... nem tudom mitől lehet. Arra gondoltam hogy lehet ez a mágnes lezárós dolog miatt készenlétben van vagy ilyesmi. -
Bence82
csendes tag
Sziasztok!
Jött a napokban egy frissítés, érdemes felrakni?Tapasztalat van esetleg valakinek, hogy milyen újdonság van benne?
-
Bence82
csendes tag
válasz Ateszpapa #4013 üzenetére
Hmmm... én valami 30ezer körül láttam (persze utólag tuti valami kamu hirdetésvolt) mikor rákerestem. Gondoltam megnézem ebay-en is... ott 2400 ft ingyen szállítással. Még ha van is köztük különbség minőségben, ez is az is megvédi fizikailag. Nekem pedig erre an szükségem igazából.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bence82
csendes tag
Hali.
Azt szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy kb 3 gb hely van a tableten, annak ellenére, hogy nem sok alkalmazás van rajta. Kevesebb mint a 8gb-os telefonomon, azon mégis majdnem több a hely...
Hol tudom hitelesen megnézni hogy mi mennyit foglal? Mert a saját fájlokon belül az eszköz tárhelyéban az összes mappát kijelölve is csak 5 gb-ot ír. Gépre csatlakoztatva meg tudom nézni? -
Bence82
csendes tag
Sziasztok! 2 napja vettem én is egy ilyen gépet, felpakoltam rá 1-2 dolgot, van egy nagyobb játék és navigáció is (mivel offline nagyobb helyet foglal). Kicsit meglepődtem, hogy máris betelt a memória... tudja valaki gyárilag mennyi szabad hely volt rajta? Vagy hogy mennyit foglal a rendszer (jól számoltam hogy 9Gb?)?
Nem vettem még memóriát hozzá, de arra lehet telepíteni 5.0.2-n? Mert ugye kit-kat-en nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest