Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Arthuro_Adam #180 üzenetére
nem, valóban ha lenne tabletem, akkor nem nagyon használnám rajta a GSM alapú hanghívást, inkább csak voip-et, arra (is) tökéletes megoldás a headset.
amúgy én sem értem mi indokolja az árat. ez lényegében egy galaxy s, nagyobb kijelzővel...
-
törölt tag
válasz
Arthuro_Adam #176 üzenetére
biztosan van olyan helyzet, amikor jól jön azért. nem modnom, hogy neked, vagy nekem életbevágó funkció, de szerintem semmiképpen nem negatívum, hogy ezt is tudja.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Arthuro_Adam #171 üzenetére
nem értitek. akkor meg minek van benne gsm? (ok, tudom, sms, mms...). de akkor inkább lett volna sima tab. ha már tettek bele gsm modult, tehát aki ilyet vesz, sim-et is tesz bele valszeg. és az odáig használtat nem teheti bele, mert nem tud normál telefonálni. tehát vehet még 1 kártyát. ennyi.
és ez a piszok unalmas. van 2 telefonom. most ha ilyet akarok, akkor ez a 3. kütyü,a 3. kártyával. tehát egyik telefonomat sem tudom ezzel kiváltani. és tabom sem lesz, mert nem fogok 3 készülékekel bszkodni....
nah, nem szenvedek itt tovább. nem az én készülékem, és kész.
csak jó pár napja olvastam először róla egy hírt, és annyira megörlültem. korai volt......sheratan
nekem is pont az a problémám, hogy nem tudom így használni, féreértettél. (pár hsz-sal fejjebb olvashatod, #165 szerk...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest