- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbalu1
senior tag
Ezt mindenki így kezdte, jómagam is nagyon nehezen fogtam hozzá.Most már az új P6810-es gépemen már pár nappal a vásárlás után megtettem ezt, mert tudom, hogy megéri.Ha mindent jól, a leírtak szerint csinálsz, akkor szinte nem is lehet elrontani.Annyira nem bonyolult, az első ilyen után rá fogsz jönni.Nem is emlékszem arra, hogy valakinek véglegesen sikerült téglát csinálnia a gépéből, több fórumon is olvasgatva, pedig olyan is volt, aki nem azt a romot akarta a gépére rakni, amelyik rá való, mégis a fórumokban segítő, hozzáértő jóemberek távsegítségével, sikerült életet lehelni az ilyen tetszhalott gépekbe is.Szóval, szerintem hajrá, nézz alaposan utána a leírásoknak és csapj bele a lecsóba, persze azért a felelősség a tiéd, ezt mindenhol megjegyzik ahol iyenről van szó!
-
mycso
veterán
Szia, ha magyarországi a tab, akkor 2.3.x nem is lesz rá KIES által, tehát ezzel felesleges foglalkozni.
Viszont létezik hivatalos 2.3.3 és 2.3.6, amik az első hozzászólás szerint felrakhatóak (vagy inkább ez alapján, ez frissebb)
ICS szintén nincs, azokbó l csak portok vannak, custom romként, amihez szintén ott van a leírás, illetve mindegyiknél van külön leírás is a készítők által.Lehetőség a felsoroltakon kívül nincs, csak így lehet romot cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged