- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
Nem kell venni hűség nélkül. Minek, ha hűséggel olcsóbb és úgyis olyan csomaggal használnád, amivel adják?
Én arra reagáltam, hogy valaki beírta, hogy 300-at kell kifizetni érte a hűség lejárta végén, de drága. Ha azt írja, hogy vazzzz csupaszon 300, akkor meg sem szólalok. De nem ezt írta, hanem egy hülyeséget.
-
Kumite
aktív tag
"Egy ipad olcsobb, es nagyobb a kijelzoje, jobb."
Azért ez nem így van
MA-s tesztből:
"A gond ugye a magyar vásárlók számára az, hogy hazánkban nem működik az Apple filmboltja, a DivX/XviD formátumokat a gép nem ismeri, nálam tehát annyiban merült ki a videózás, hogy lehúztam pár HD felbontású trailert az Apple oldaláról, aztán azt mutogattam mindenkinek."Továbbá nem mindenkinek kell a nagyobb méret, az iPad nem ismeri és nem is fogja ismerni a flasht, amit még egy telefonon csak-csak elnéz az ember, de egy tényleg internetezésre kihegyezett dolog esetén már jóval fájóbb pont lehet. Nincs rajta kamera, ami szintén lehet, hogy kell valakinek. És képzeld, valakinek nem iOS kell, hanem Android.
Plusz ezzel telefonálni is lehet, iPad-del nem.
Kellően sokban különbözik a kettő...Tehát összegzésképpen semmiképp sem lehet és szabad kijelenteni, hogy az iPad jobb. Neked jobb, másnak jobb, sok más embernek meg nem jobb. Pont.
-
Kumite
aktív tag
válasz
DeltaPower #14 üzenetére
Értem én, de ne fogalmazzon ilyen hülyén senki. Vagy ha már ilyen hülyén fogalmaz valaki, akkor ne higgye el azt senki.
Az autók árába se szokta senki beleszámolni, hogy mennyit fog költeni a vásárló benzinre, biztosításra, mosásra stbstbstb. aki meg elhiszi a 300ezres árat, az menjen el egy autós fórumra és írja be, hogy de drága a 3milliós autó, mert 5 év alatt ráköltött 1 milliót még, tehát nem is 3, hanem 4. Gondolom saját magát is hülyének nézné ebben az esetben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest