Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
< DominuS >
csendes tag
Üdv Mindenkinek !
Bocs ha esetleg elhangzott már ... - Van egy Galaxy S III I9305 (4G LTE + 2GB RAM) telcsim ,4.3 Android van rajta , Telekomos. Szeretném root-olni illetve xda -ról ROM-okat felrakni rá.
Ehez kellene nekem egy kis segítség . Ha lehet egy step by step leírás. Előre is köszönöm.Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5g | Apple Macbook Air 2019
-
kelzsoca
félisten
válasz < DominuS > #81602 üzenetére
step by step:
1. rossz topicban vagy.
2. itt tedd fel a kérdésed.
3. sok sikert. -
gery14
senior tag
válasz Gizmo94 #81567 üzenetére
haha szerinted mire ? amire való minőségre kérdeztem hátha valaki rendelt már ugyanilyet és kalap sz... volt neki
SteveJobs Köszi a linket !
Weeman1 milyen az N2 S3 uttán úgy néz ki hétfőtől nekem is N2lesz
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
kelzsoca
félisten
Urak!
Úgy néz ki hamarosan elhagyom a topicot, eladóvá vált a készülékem.
-
illes0102
aktív tag
válasz kelzsoca #81612 üzenetére
csak azt tudom mondani, hogy Bye Bye Beautiful Androidot iOsra bár egyén függő
-
kelzsoca
félisten
-
foxymaxy
senior tag
Igazság szerint ha bármi gebasz van a telóva
(kivéve hardver) a kékbéka "oldalán" fentlévő 4+1fájlos repartos rommal újra van húzva a telót +szűnik minden probléma
Végig szenvedtem egy rakat főzött romot de valami mindig sántított
Beleuntam és visszatértem az alapokhoz , érdekes most műxik mindene pluribus unum
-
legaka
csendes tag
Sziasztok. Kérdésem az lenne, hogy az S3 - as telefon elfogadja a 64 Gb-os Micro SD kártyát? Class 10-es.
Köszönöm válaszotokat!
-
legaka
csendes tag
Köszönöm gyors válaszotokat....
-
szunyi777
őstag
válasz laci0530 #81624 üzenetére
Szia, neked volt az alá irasodban megas link? 4.1 firmware nem volt benne véletlenül? Köszönöm
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz laci0530 #81626 üzenetére
Köszi. . akkor kevertem. . kellene nekem egy 4.1 Stock firmware, mert semmibe már nem lehet tölteni.
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
MHL-HDMI kábelt/adaptert vennék. A gyári még picit drága. Van olyan, amit már kipróbált valaki és működik is hibátlanul? Tudtok ilyet ajánlani? Rákerestem a topicban, de nem jutottam előre. Előre is köszönöm!
-
gthomma
senior tag
Sziasztok!
Belefutottam az SGS3 -al főzött 4.3 rommal "a készülék nincs regisztrálva a hálózaton" problémába.
Kérhetnék kékbéka oldalához egy linket privátban ?Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
S3 gyári 4.3-al a billentyűzet olyat produkál, ha ékezetet szeretnék írni, hogy hosszan nyomás után nem elég ráhúzni az ujjam, hanem rá kell koppintani külön. Gyári visszaállítás után lett ilyen, előtt a húzogatós művelet működött. Valaki tud segíteni?
Előre is köszi!
-
gery14
senior tag
Szerintetek S4vagy Note2? Pró/Kontra ? (szeretem az s3at de kéne egy kicsi frissítés még most van ára)
arni1 a gyári billre küldj egy gyári visszaállítás hátha
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
wdx
őstag
válasz gyuri81 #81638 üzenetére
nagyon helyes számomra. így nem kell kiadni többszáz ezret csúcskészülékért.
azért van ez így, mert ami most felső kategória, két év múlva már max közép.
én pl nem adnék ki 100-at egy kis méretű műszaki cuccért.
max tv, vagy laptop.Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Morris
veterán
Szerintetek amúgy érdemes lecserélni egy S4 minit az S3-ra?
-
gery14
senior tag
válasz kelzsoca #81636 üzenetére
Én ezt értem és tudom is iphone-om volt (4s jól tartotta az árát még mindig) de nekem túl kicsi a kijelző(a zártság sem tetszett !). Éppen ezért kérdeztem hogy szerintetek melyik érni meg jobban (nem újonnan nem dobok ki fölöslegen pénz a kis +ért) A note2 vagy S4- Azon gondolkodok az az 5.5col nagyon nagy lenne nyáron 2 keréken mozgok nincs sok helyem elég nekem az S4-és csak újabb az s4 tovább lesz rá frissítés mint a nóta2-r szerintem .
-
snecizero
senior tag
Szerintem Note2. Ebben van még rádió az S4 ben már nincs.[ Szerkesztve ]
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
FrankMonzano
őstag
válasz snecizero #81644 üzenetére
Szerintem meg s4.
Kompaktabb,ujabb,gyorsabb.
A note 2 az s3 nagytestvere.
En inkabb az s4et valasztanam,nekem ez a keszulek szuk farmerzsebben is elfer.kelzsoca : a note 2-hoz kepest nagyobb tamogatast elvez az s4,mivel ujabb modell.
Nem az volt a kerdes,hogy meg mennyi ideig lesz tamogatva az s4.
S4 kontra Note2 viszonylatban kell gondolkodni.
S4-re azert erkezik meg frissites az eddigi tapasztalatok alapjan.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz FrankMonzano #81646 üzenetére
Nem az volt a kerdes,hogy meg mennyi ideig lesz tamogatva az s4.
Minek szólsz bele, ha nem követed végig a beszélgetést?
Erre válaszoltam:
elég nekem az S4-és csak újabb az s4 tovább lesz rá frissítés mint a nóta2-r szerintem
-
kelzsoca
félisten
válasz FrankMonzano #81648 üzenetére
Ezen nem veszünk össze, az S4 tovább támogatott ez nyilvánvaló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)