Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz illes0102 #82245 üzenetére
Az Addons kiegészült a Lenovo után a LG_Camera.zip 0.1 -el, kukkantsd meg azt is ha gondolod
-Maci- +1 Adaway !
Teszi a dolgát, appokban, böngészőben...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
A Pip funkció nem az S5 kamerájából lehet nekem ismerős?
Vagy tartalmazza a gyári SIII kamera is ?Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Shummo
senior tag
Nem tudtok egy olyan progit, ami a ram mellett a feleslegesen futó, bent maradt progikat is kilövi és emellett az gyorsítótárat is üríti 1 gombnyomásra (lehetőleg widget gomb)
Ja és nem szívja az akksit!
Köszike -
szunyi777
őstag
válasz zho-lee #82258 üzenetére
Ez a lehetőség benne van a LenovoSC_v3.6.6 kamrában, amit fentebb linkeltem az SOKP Addons letöltéseknel.. Az LG kamerával együtt.. De az LG nekem nem nyerte meg a tetszésemet.
Lenovo eddig bevalt. Egyedül a panoráma nem működik.Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Feltettem a mai CM11 nigtly-t. Azt tapasztaltam, hogy nem működik a tárcsázó. Egyáltalán. Megnyitnám és kiírja, hogy "a tárcsázó sajnos leállt".
Valakinek hasonló tapasztalat? Vagy csak nálam van ez?(Persze downgradeltem az előző verzióra, amiben jó volt és így most jó is).
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
torreador22
senior tag
Ismét nem csalódtam a Samsung prémium garanciában! Kedden rendeltem meg a szervizt és ma már itt is volt ! Teljes kijelző ,kamera plexi,adatkábel ,és még a karcos akkumulátor fedelet is cserélte és+ ajándék fólia! Na ezt nem tudja egy cég se überelni lehet mondani sok mindent a Samsungra de a szervizre nem lehet panasz!
[ Szerkesztve ]
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
szunyi777
őstag
válasz -Maci- #82261 üzenetére
CM11 Nightly-t felrakni az Orosz rulett
Egyik nap jó, a másik nap meg valami Bugos!Ilyenek ezek a Nightly-k...
gyuri81 Üdv.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
-Maci-
addikt
válasz szunyi777 #82263 üzenetére
Ez most láma dolog lesz...
Ennyi erővel bármelyik 4.4.2 felrakása orosz rulett, nem? Mert mindegyik a CM-re épül, márpedig minden 4.4.2 CM Nightly (még).Egyébként 1 bug-ot és 1 hülyeséget vettem észre benne. Ezekkel együtt lehet élni.
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
szunyi777
őstag
válasz -Maci- #82264 üzenetére
A mindekori legstabilabb CM-re épitenek általában, a visszajelzések alapján.
De ez is oroszrulett
A Cm11-et még mindig fejlesztik, de ahogy a Google kiad egy újabb android verziót (Ami nagyon valószinű, hogy "L" betűvel fog kezdődni), a CM csapat arra fog ráállni, és nem fogja tovább fejleszteni a CM11-et... Igy volt ez eddig is, és ezért nem is lesz soha egy Final relase..
Ezzel kell tudni eggyütt élni![ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz -Maci- #82266 üzenetére
Igen, Nightly-ra, mert Én még nem találkoztam RC1-el sem Offical CM11-ből. Nehogy Millestone..
Stabil és RC, a 10.2 van csak jelenleg..balazs1022 Igen, és a tiszta telepités és sokat szokott segiteni a hibákon... CSak akkor be kell lakni újra az egész rendszert... A TB-vel való rendszer adat visszaállitásra, mer igencsak érzékenyek a romok...
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz szunyi777 #82265 üzenetére
Értem, de egy kérdésre még mindíg nem kaptam választ:
Akkor most minden ROM a CM-ből készül, vagy van más is, aki portolja az Androidot az egyes készülékekre? (a telefon gyártókat leszámítva persze).Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
kelzsoca
félisten
válasz szunyi777 #82265 üzenetére
Az aktuális nigtly romok mindig a legfrissebb forrásból épülnek, mindenki ebből a forrásból épít, ha CyanogenMod alapú forrásból dolgozik.
A visszajelzések senkit sem érdekelnek (már amit átlag userek jeleznek) profi modderek végeznek módosításokat a forráson, ami ezután elbírálásra kerül, és ha hasznos és hibátlan a kód, akkor bekerül a forrásba.A nightly azaz éjszakai buildek emberi kéz érintése nélkül készülnek-fordulnak le a központi szerverről.
(#82269) -Maci-
Minden rom alapja a Google féle AOSP forrás (Android Open Source Project) a CyanogenMod team is ezt a forrást dolgozta meg, a Samsung és mindenki ebből a Google forrásból építkezik.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz kelzsoca #82270 üzenetére
Értem!
Akkor van más Mod Team is a Cyanogenen kívül? Mármint, aki közvetlenül az OSP-ből dolgozik, nem a CyanogenMod-ból? Ha igen, akkor mik ezek?
-
szunyi777
őstag
válasz kelzsoca #82270 üzenetére
Régebben Én is minden nap frissitettem a Cm-eket, de rájöttem, értelmetlen..
Néha olyan hibás volt a Nightly, hogy épp csak elindult..
Ha pl. Ma kijön egy CM nightly, arra egyből senki nem fog épiteni egy CM alapú romot, vagy frissiteni a már meglévőt visszajelzések nélkül.
Erre értettem a visszajelzést... "A mindekori legstabilabb CM-re épitenek általában, a visszajelzések alapján."[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz szunyi777 #82272 üzenetére
Ma kijön egy CM nightly, arra egyből senki nem fog épiteni egy CM alapú romot
Ezt hívják hozzá nem értésnek meg kókányolásnak, ha egyszer ott az elérhető forrás, akkor nem a kész romot kell piszkálni, hanem építeni kell forrásból sajátot (igaz ehhez érteni is kéne hozzá) persze ez ritkaságszámba megy még a híres xda-n is.
-
gery14
senior tag
Megjott az utod S4LTE komolyan jobban osszevan rakva(par percet nyomkodtam meg ) az S3 szerintem de jo telo az S4 is visszont szegyen h 5%allat leveszi a fenyerot hogy nem làttom egyatalan a kijelzőt lehetetlen telefonalni ! Honan tudom meg hogy tényleg LTE? Mondjuk rajtavolt a Snapdragon 4G Lte matrica is en szedtem le. Meg a szoftvere is 04/9ei sammobil szerint is 4G fw van rajta
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
kelzsoca
félisten
válasz -Maci- #82274 üzenetére
Vannak kissebb csapatok de, nincs sok értelme mert a teljes forrást nem teszi a Samsung elérhetővé, így 100%-os, a gyári rommal megegyező szoftvert nem lehet készíteni, hasonlót, meg szélesebb körben testreszabhatóbbat lehet, de stabilabbat és jobbat biztosan nem.
Nem véletlenül van ajánlgatva a gyári rom, vagy végső esetben az abból készült főzelékek.[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz havri1 #82276 üzenetére
Talán még a Pac-man.
kelzsoca "szélesebb körben testreszabhatóbbat lehet" Ez igy igaz, ezért szeretem !
"de stabilabbat és jobbat biztosan nem" Ez is igy igaz... Sajna FC, és egyéb hibákkal kell eggyüttélni..[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz kelzsoca #82277 üzenetére
"a teljes forrást nem teszi a Samsung elérhetővé, így 100%-os, a gyári rommal megegyező szoftvert nem lehet készíteni"
Nem is kell! Az egyik cél, hogy megszabaduljunk a Samsung vackaitól (bloatwrek-re gondolok). (tudom, minek vettem akkor Samsungot--->Már megesett, nem fordul elő többet )
Nekem egy "S3 google play edition" kell. Ennek eléréséhez nem kell a Samsung ROM-ja, nem?Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
szunyi777
őstag
válasz -Maci- #82279 üzenetére
kelzsoca A teljes forrást a kernel, kamera, wifi, egyéb driverekre érthette.
Ha ezek is meglennének, semmi gond nem lenne az ilyenekkel, és nem kellene hónapokig, évekig fejleszteni egy kamerát például, hogy az úgy működjön ahogy kell, és ne álljon le, vagy kiváló minőségű képeket készitsen.[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz szunyi777 #82280 üzenetére
Ehe.. Lassan kezdem érteni végre!
Az általad használt SOKP milyen alapra épül? Látom, felsorol egy csomó mindent, de így nem értem. Végülis ez egy módosított CM11 nightly?
No és az AOKP, amit múltkor linkeltél? Az is CM11 nightly, vagy az egy teljesen más munka?Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
havri1
félisten
válasz -Maci- #82281 üzenetére
Most írtam az előbb.
Aokp külön csapat.De Samsung telefonokon tök felesleges ezekkel hosszú távra tervezni.
Mind port, valami nem működik jól, az említett dolgok miatt.
Ha ilyen romok érdekelnek, vegyél nexust.
Bár az LG ha jól tudom, nem publikálta a drivereket már ott se.
Utolsó jó nexus a galaxy nexus volt ezen a téren.[ Szerkesztve ]
havri
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy megváltoztatom az sms hangját de valójában nem változik meg mi lehet a probléma,
-
Capricorne
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom mi történt, de ( nem tartom kizártnak, hogy a legutóbbi szoftver frissítés miatt ami hivatalosan megjelent és a gép felajánlotta) a telón eddig jól futó IGO Primo megbolondult. Csak egy bizonyos égtáj felől hajlandó működni képernyő nézetben, vagyis nem a vezető nézetből látom a navigációt. A GPS jel keresés állandóan kint van, lát 12 műholdat, de állandóan keres. Nincs hang sem rajt. A programot újra telepítettem, nem segített.
Tud nekem valaki segíteni? -
wdx
őstag
válasz Maxxy10 #82283 üzenetére
lehet, bár nekem csurig van képpel, és mégis 1,5 mp mire feléled a quickpic. van kb 3000 kép, videó...alig van helyem. nálad csak lesz más gond is akkor.
Most életemben talán 3-adjára elindítottam a gyári galériát...lassú, akad, átláthatatlan.[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
szunyi777
őstag
válasz illes0102 #82293 üzenetére
Más is jelezte, hogy leáll neki, de van akinek meg megy...
Nekem megy.
Olvasd el a hsz-t, ha gondolod.Totál nem is indul el, vagy összeomlik ?
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz szunyi777 #82294 üzenetére
Az SOKP frissül OTA? Vagy lehet legalább full whipe nélkül frissíteni?
Szerk:
linkelnéd esetleg még azokat 4.4.2 ROM-okat, amiket ajánlhatónak tartasz?Nem látja a kontakt listámat a Viber CM11-ben
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz -Maci- #82296 üzenetére
Külön OTA frissitő nincs, de lehet frissiteni recoveryből, de úgy voltak gondok vele egy pár embernek..
Tiszta telepités ajánlott.
TB-vel vagy My Backup Pro-val (felhasználói alkalmazások) gyorsan újra belakható.
De ez Kb. olyan mint a fentebb beszélt lenovo kamera.. valakinek megy, valakinek meg sem nyikkan!
Ha gond van frissités után akármivel is, és a Wipe cache és dalvik nem segit, akkor tiszta telepités..Itt egy szép ANDROID 4.4 KITKAT ROM Lista
Nekem ami bejött, és jó is volt az AOSB és a BeanStalk, de ezek már nagyon rég nem kaptak frissitést..illes0102 Passz... Wipe cache és dalvik ... Mást nem tudok.
[ Szerkesztve ]
-
vadasz70
aktív tag
Van valaki aki tud válaszolni a kérdésemre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest