Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz zho-lee #81900 üzenetére
Igen, miért?
Nézz bele a logoutomba, ott szedd le a 2.0 magyaritast, tedd fel és töröld a cache és dalvik cache!Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
biker10
tag
válasz Morris #81887 üzenetére
Bocs, de tudsz adni egy kis segítséget, mert a sajátomon kerestem egy ideig, de nem találom... A prediktív bevitel az OK, de hol tudom megváltoztatni, hogy a kinézete más legyen a billentyűzetek?
Köszi
Samsung Galaxy S9+ ; Samsung Galaxy S4 White Frost Android 5.0.1 Lollipop
-
Garsza
veterán
I9300XXUGNA5_I9300OXXGNB2_XEZ
felraktam ezt a romot Odinnal és nem indul el a rom mi lehet az oka?
Megjelenik a Samsung felirat villog aztán vibrál egyet a teló kigyulladnak az érintőgombok majd újra kezdi a villogást a felirat és ez megy körbe körbe. -
zho-lee
addikt
válasz szunyi777 #81901 üzenetére
Szóval..
Ha hívok valakit, minden rendben.
Ha engem hív valaki, változó, hányszor, de hallja kicsörög neki, de itt a kezemben tök kuka a telefon.
Ha figyelek rá épp, ki írja, hogy a phone alkalmazás leállt, és a led folyamatosan világít, nem pedig villog.
Az így elmulasztott hívásokat nem logolja a hívásinfóban sem.Az első, hogy reboot után feltelepítem a nagybecsű munkád ismét a recoveryben, és utána a wipe-ok sem maradnak el.
Jobb híján egy tiszta telepítés.. ha lesz annyi időm
Most vissza tettem a cwm backupot az első verzióról, azzal semmi gond nincs.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Garsza
veterán
System appot hogy tudok hozzáadni? Root Browswrrel bemásolom a System/App mappába és ezenfelül kell még valamit csinálni?
-
warezxts
senior tag
válasz havri1 #81886 üzenetére
Ezt a RomCleanert már használtam egyszer kétszer, de a logján lehetetlen kiigazodni hogy lényegében mit is törölt...
Most belaktam a 7.5-ös neatromot, ráengedtem így utólag (mert a rom után rögtön elfelejtettem), de azon gondolkodok visszateszem a backupot, mert fogalmam nincs mihez nyúlt hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz havri1 #81916 üzenetére
Ha jól emlékszem, a rom cleanernek van egy szerkeszthető file, amibe a #-el lehet játszani, hogy mit töröljön, és mit ne...
Azt hiszem ami .apk előtt # van, azt nem törli, és ezáltal személyre is tudod szabni...Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Garsza
veterán
Gyári 4.3 romra rá lehet tenni valahogy a CM11 ben lévő telefonkönyvet és tárcsázót?
-
Naccsy
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy honnan tudok letölteni gyári 4.1.1-et? Ezt simán rá lehet tenni odinnal 4.3-ra wipe után?
when money say jump you say how high
-
jimmedly
senior tag
Érdekes h.az alkalmazás kezelőben ha kikapcsolok egy appot a titanium backup jegeltnek látja. Ezek szerint a két módszer egyenértékű? Azért kérdem, mert a kikapcsolás root nélkül is működik hivatalos állapotú romon.
-
szunyi777
őstag
válasz warezxts #81919 üzenetére
A ROM Cleaner v4.1 Oldalon, a How To Edit Your Personal User.txt Fül alatt megtalálod a szerkesztési utasitásokat!!
Jól emlékeztem...
A ROMCleaner_user.txt-t kell szerkeszteni Samu romok esetében, és Cm esetében a CM-AOSP_user.txt...
Amit .apk-t meg szeretnél tartani, az elé be kell tenni a # !
Menteni a ROMCleaner_user.txt-t és futtatni...zho-lee Ezt a SOKP-RC-02-20140415_Hun_Update_v2.0 frissitett magyar nyelvi update-t tedd fel, majd Wipe cache és Wipe Dlavik cache...
Nem értem, hogy hogyan, de sajna a TeleService.apk-val volt gond az update-ben...
Újra Compile majd Decompile a TeleService.apk-t, és azzal már nekem sem volt gond!!!
Mivel ez az update script nem csak a Settings.apk és az AppSettings módositásait tartalmazza, hanem a TeleService.apk hiányosságai is javitva lettek...
de az is előfordulhatott, hogy véletlen az előző verzió TeleService.apk file került bele...
Sajna ezt már nem tudom, ezért újra kódoltam mind a 3 file, és lett belőle a 2.0 !
Tegnap óta semmi gondom, mert előtte nek is volt...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
dakesz
csendes tag
Sziasztok!
A korábbi HSZ-eket olvasva nekem is meggyűlt a bajom az EFS mentéssel
Adott egy Galaxy S3 ami független.
Android 4.1.2 volt rajta (rootolt volt a teló ami nem saját kreálmányom volt) és felfrissítettem 4.3-ra Odinnal (leírtak szerint).
Előtte EFS backup-al mentettem az EFS fájlokat.Frissítés után az IMEI megváltozott (az akksi alatt találhatóhoz képest).EFS Backap-al próbáltam visszaállítani a fájlokat de sikertelen volt.Megnéztem Root Explorerrel a mappát és nem találtam a megfelelő mappát hozzá (mentést) csak a telefon által létrehozott EFS mappát amiben ezekszerint már csak az új (hibás) IMEI szerepel.
Azt hiszem besírok
Lehet e valahogy eszközölni (szervíz,alaplapcsere stb. nélkül) ha nincs meg a megfelelő EFS?
Próbáltam ARIZA patch-al,4.1.2 visszarakásával stb....lassan kezdem feladniA -P-rivát -Ü-zenetekre illik válaszolniÜdv! dakesz ->>> dakesz felhasználónak 19 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dakesz
csendes tag
válasz havri1 #81937 üzenetére
4.1.1-et nem említettem de igen adtak ki S3-ra
A fent leírtak alapján (első HSZ-em) a legnagyobb gondom,hogy elmászott az IMEI-m 4.1.2->4.3 upgrade után,az EFS mentés vagy hibásan sikeredett a programnak (itt nem ismerem a körülményeket,hogy miért nem tette a backup progi a dolgát rendeltetésszerűen) vagy le sem mentette annak ellenére,hogy a backup-ot elindítottam.....
Mivel az IMEI elmászott és nem tudom visszaállítan a gyárit (akksi alatti matricán-és dobozon+lejárt garijegyen feltüntetett értékre) így gyakorlatilag a Nncs regisztrálva a hálózaton üzenettel szembesülök minden alkalommal ha hívni szeretnék.
A 4.1.2-t pedig azért tettem vissza mert több fórumozó is ezt javasoltaA -P-rivát -Ü-zenetekre illik válaszolniÜdv! dakesz ->>> dakesz felhasználónak 19 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dakesz
csendes tag
válasz havri1 #81939 üzenetére
Semmi gond
Vele már felvettem a kapcsolatot és amint arrafelé járok (remélem mielőbb) be is viszem hozzá a telcsit
Gondoltam hátha van még itt szakavatott aki tudna segíteni hogy addig is ne egy Nokia 6650-et kelljen használnomA -P-rivát -Ü-zenetekre illik válaszolniÜdv! dakesz ->>> dakesz felhasználónak 19 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
kanál01
tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene. 9hónapja vettem az SIII-om, volt benne 4gb, és 2x 16gb SD kártya, különböző gyártóktól. 2-3hónapig tudom használni őket, tovább nem. Csak zenét, képeket és kis filmeket tettem rá.
A gyári zenelejátszón 30szám egyszer csak eltűnik, marad 1, ami a telefonon van, és egy hét után az SD kártyát se ismeri fel. Kivettem, visszaraktam, semmi, beállítások-lecsatolást már nem tudom megcsinálni, nem látja, USB-n Kies és az intéző se látja.
Ez a 3. SD kártyám, kicsit húzós mindig venni, ez normális, hogy ennyit bírnak? most jönne a 4...
a 3-ból egyet tudtam más telóba tenni utána, az se ismerte fel..
köszi a segítséget
-
szunyi777
őstag
válasz kanál01 #81943 üzenetére
Régebben már más is panaszkodott No Name sd-kre, hogy megeszi az SIII...
Én kb. egy éve használok egy 32Gb C10-es Samsung Sd-t (Még nem néztem utánna, hogy eredeti-e, de Samsung van rányomva), ami Ebay-es.
Az SIII előtt SIII miniben volt, és Kopp-kopp hibátlan... Pedig annó nem sok reményt fűztem hozzá 5000 Ft.-ért, de nem bántam meg...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
kanál01
tag
válasz szunyi777 #81945 üzenetére
köszi, az utolsó drága és minőségi volt T-mobilba, de nem akarok hazudni, lehet ez már a 4. volt 9hónap alatt, azért ez kicsit sok nem? azért is írtam, hátha másnál is volt ilyen, lehet e ilyen a telónál, vagy pl csak Samsung SD -t szereti, azt hiszem még ezt megpróbálom, de többet nem veszek bele..
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok. Ha nekem meg mindig 4.1.2 van a telomon, es nem akarja frissiteni magat a keszulek. Akkor honnan tudom megallapitani, hogy mikor fog jonni frissites? Asszem T-mobilos a telo. Masodik tulaj vagyok.
-
szunyi777
őstag
válasz kanál01 #81946 üzenetére
Esetleg valami ötleted olyan app ra, ami megmutatja az sd tipusát, infót ad róla?! Most hogy beszéltünk róla, kíváncsi lennék, hogy az enyém eredeti samu e.
Jim-y lehet hogy módosított eszköz. Már rég 4.3 kellene legyen. Esetleg nézd meg letöltési módban, hogy a custom binari számláló mit mutat, és offical e az állapot..
[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
válasz kanál01 #81946 üzenetére
kifújtad a slotot? nem lehet, hogy bepiszkolódott? ha nem érintkezik megfelően, ilyen előfordulhat.
ismerődöm leejtette a telefont, szétesett, kipattant az sd kártya, azt kakukk lett neki, de a telefon ment tovább... ez kicsúszás okozta érintkezési hiba volt, nálad lehet, hogy kosz okozzaAz egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
SteveJobs
őstag
szerettem volna frissíteni a recovery-t Odin-ból . le is ment a program szépen , de bekapcsolt a telefont és elszállt az érintő felületem , ilyenkor mivan ?
Valaki találkozott hasonlóval ?Válaszokat előre is köszönöm !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.