- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Tegyétek a MIUI-t, best :-D
havri
-
-B-
senior tag
A garanciajegy megvan, magamnak kellett kinyomtatni, ezért nincs rajta pecsét.
Most azt írták az S3 LTE topikban, hogy már az üzletben vásárolt készülékek mellé sem ad a T garanciajegyet, hanem a my t-mobile-ba belépve kell azt kinyomtatni.
Ebben az esetben viszont érvényesnek kell lennie pecsét nélkül is. Már írtam a samsung ügyfélszolgálatának ezzel kapcsolatban. Kíváncsi vagyok, mit válaszolnak.[ Szerkesztve ]
-
Ricsxx
tag
Sziasztok!
Ha megrepedt az üveg a jobb felső sarokban,de csak alig viszont a kijelző beégett, hogy mitől azt nem tudom.Akkor vettem észre amikor videót néztem és világos képnél láttam az ott maradt állapot sávot. A repedt üveg ellenére kicserélik garanciába szerintetek? Azt mondanom se kell, hogy rá 2-3 napra érkezett meg UAG kompozit tok -
babhun
aktív tag
válasz korcsillio #74425 üzenetére
Hát sajnos nem! Pedig úgy vártam!
-
babhun
aktív tag
válasz korcsillio #74427 üzenetére
Bízok benne, remélem azt már nem cseszik így el! Ha igen, ez volt az utolsó samsungom!
-
babhun
aktív tag
válasz korcsillio #74432 üzenetére
Hát ezaz, ez a szomorú nem? Az ember várja egy "csúcskategóriás" telónál az update-et, aztán mit kap? Majdnem használhatatlan!
-
-
Weeman1
veterán
-
apaszka
veterán
válasz bexinho23 #74365 üzenetére
Ha a legjobbat akarod ezt vedd meg!
További előnye,hogy nem csak S3 hoz jó! Ha veszel egy drága tartót,ami termékspecifikus úgy jársz mint én.
Új teló,és más semmit sem ér.Ha olcsó vackot veszel,akkor a tapadó korong ,nem biztos hogy akár még az üvegen is marad. Nekem is több leesett telóval,de csak simán üresen is.
Megfogadtam,inkább zsebben hordom,vagy minőséget kell venni!
Drága készülék megérdemli,és egy jó tartó sokáig az is marad!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz korcsillio #74441 üzenetére
Igen!
Nem akarom fényezni,mert off lenne nagyon. [link][link]
Bocsánat nem offolok többé ezzel.
Asszony nyomja az S3 amat 1000rel!
+1 Neatrom van fenn neki! 4,3 alapú![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
trigorin
aktív tag
Egyébként most a 4.1.2 megint elkezdte szívni az akksit. Pontosabban vmi folyton felébreszti a telefont, használat közben meg mintha jobban merülne. Most éppen ez kezdődik megint. Kezdem unni, komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest