Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rankesz

veterán

válasz dolezsal #1153 üzenetére

Mindenkinek ilyen GYARILAG nem nagyon tudsz vele mit. csinalni, max custom romot feltenni amiben modositott phone.apk van amiben nincs emelkedo csengohangero

• Doosa

aktív tag

válasz dolezsal #1150 üzenetére

Hali!

1. SZERINTEM a windows egyik rejtelmébe ütköztél, kellő kitartással meg googlizással megoldható valahogy. Amúgy a 4. kérdésedbe a kies air erre van kitalálva és az gyorsabb is mivel nem BT-t használ hanem wi-fit, ha rámész kiírja hogyan működik. De ha őszinte akarok lenni nem is értem miért akarod BT-n csatlakoztatni, vagy milyen módba. A lényeg h Kines AIR.
    2. A fényerővel meg a képernyő bekapcsolva tartásával lehet a legtöbbet trükközni, mivel az fogyaszt a legtöbbet. Még esetleg egy kisegítő lehetőség az Play áruházból is beszerezhető ingyenes Advanced Task Killer. Ez a cucc beállított időközönként megöli azokat az alkalmazásokat amik feleslegesen futnak, nem tudom mennyit lehet vele nyerni, de állítólag jelentős.
    3. Szerintem a sima E-mail kliens jobb átláthatóbb egyszerűbb és sokkal jobban kezeli ha az embernek több e-mail címe van, sőt a widgete is jobb, helytakarékosabb és több rajta a funkció. Az SMS-eknek meg megszokás kérdése, én azt használom ami az üzenet buttonra előugrik :D
    4. Az Allshare-al a SAMSUNG eszközeiden tudod lejátszani a telefonon lévő médiáidat, wi-fi-n, jó dolognak tűnik, de szerintem kevés értelmi haszna van egy HD videóval már nem bánik el, és elég korlátozott. A Socialhub magáért beszél, abba is benne vannak azok az üzenet küldők e-mail/sms amit már fentebb írtam/írtál.
    5. én nem tapasztaltam ilyet
    6. Ezt neked kell eldöntened ott van magyarul mi mit csinál :D Az USB hibakeresést néha be kell kapcsolni..
    7. Van nagyon sok olyan alkalmazás ami root-ot igényel, ha rootolsz akkor azokat fel tudod tenni.

kb ilyesmi

Új hozzászólás Aktív témák