- Légies iPhone halvány színei
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doosa
aktív tag
válasz
dolezsal #1150 üzenetére
Hali!
1. SZERINTEM a windows egyik rejtelmébe ütköztél, kellő kitartással meg googlizással megoldható valahogy. Amúgy a 4. kérdésedbe a kies air erre van kitalálva és az gyorsabb is mivel nem BT-t használ hanem wi-fit, ha rámész kiírja hogyan működik. De ha őszinte akarok lenni nem is értem miért akarod BT-n csatlakoztatni, vagy milyen módba. A lényeg h Kines AIR.
2. A fényerővel meg a képernyő bekapcsolva tartásával lehet a legtöbbet trükközni, mivel az fogyaszt a legtöbbet. Még esetleg egy kisegítő lehetőség az Play áruházból is beszerezhető ingyenes Advanced Task Killer. Ez a cucc beállított időközönként megöli azokat az alkalmazásokat amik feleslegesen futnak, nem tudom mennyit lehet vele nyerni, de állítólag jelentős.
3. Szerintem a sima E-mail kliens jobb átláthatóbb egyszerűbb és sokkal jobban kezeli ha az embernek több e-mail címe van, sőt a widgete is jobb, helytakarékosabb és több rajta a funkció. Az SMS-eknek meg megszokás kérdése, én azt használom ami az üzenet buttonra előugrik
4. Az Allshare-al a SAMSUNG eszközeiden tudod lejátszani a telefonon lévő médiáidat, wi-fi-n, jó dolognak tűnik, de szerintem kevés értelmi haszna van egy HD videóval már nem bánik el, és elég korlátozott. A Socialhub magáért beszél, abba is benne vannak azok az üzenet küldők e-mail/sms amit már fentebb írtam/írtál.
5. én nem tapasztaltam ilyet
6. Ezt neked kell eldöntened ott van magyarul mi mit csinálAz USB hibakeresést néha be kell kapcsolni..
7. Van nagyon sok olyan alkalmazás ami root-ot igényel, ha rootolsz akkor azokat fel tudod tenni.kb ilyesmi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Légies iPhone halvány színei
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amazon Kindle
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- iOS alkalmazások
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest