- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
Szerintetek hogyha mégis megtartom a telóm akkor az 1gb rammal szerelt telókhoz képest nagyon érezhető lesz a sebesség veszteség?
Mert dizájnra még mindig ez a teló tetszik a legjobban és ha azt mondjátok hogy egy 1gigás SII pl nem hozna érezhető változást a +256mega ram ellenére akkor megtartom. Ezzel az új kijelzővel és új kerettel még szebb lett és mintha az új kijelzőpanel szebb lenne.
A másik kérdésem az lenne hogy telós navigációra melyik progi ajánlott? A gugli maps is tetszik csak az ugye mobilnet nélkül nem navigál.
-
Vartanus
őstag
válasz
Balathruin #38910 üzenetére
A 3G-s S3(I9300) és az S3 mini is 1Gb ramot kapott,ennyi erővel az „S2 light” Advance us kaphatott volna giga ramot.
-
Vartanus
őstag
válasz
Balathruin #38906 üzenetére
Sokszor én is érzem,kevés ez a 768mega ram, bár ezen kicsit enyhít az fmod,de jó lett volna ha anno 1gigával adta volna ki a Samu.
Egyéni vélemény de ma már droidhoz kéne mindenhol a minimum 1,5giga..de ha baromság javítsatok ki.
-
Vartanus
őstag
válasz
Balathruin #38901 üzenetére
Húztad a procit és IGP-t is?
-
Vartanus
őstag
Tudna valaki egy jobb minőségű nagy felbontású képet lőni a teló elejéről hogy nála mekkora az előlapon a keret és az üveg közti illesztési hézag?
-
Vartanus
őstag
válasz
Gery1987 #38891 üzenetére
A teló külső háza és alaplapja most lett cserélve szóval hajszálnyi karcok sincsenek,szinte gyári állapotú.
Acef:
Az S4 mini kijelzője és kamerája milyen?(a tesztben ez a kettőt említették gyengeségként)A gyári JB 4.2.2-es ROM mennyire bugos/fagyis?
Szerinted egy SIII vagy S4 minivel járok jobban(kb egy árban vannak a szép állapotú használt példányok)
-
Vartanus
őstag
Értem,köszi
Szerinted milyen áron érheti meg esetlegesen az SII?
Esetleg milyen más alternativa lehet?(kb 30K+15K-m van rá)
Kissé vicces,hogy tesóm Huawei Y300-asa jobb IGP-ben egyes játékokat látszólag jobban futtat(dacára a kevesebb ramnak és gyengébb A7-es magoknak) mint az enyém. -
Vartanus
őstag
Szerintetek megéri ezt a telót egy SII-re cserélni?
Az oka hogy az SII MALI 400MP4-es 4 fragmentes IGP-je van mig az Advance csupán 1fragmentes(keveslem a grafikai erőt),ezen kivül Amoled Plusos kijelző+256RAM. Kb 20K lenne a csere. -
Vartanus
őstag
válasz
scyllarus #38218 üzenetére
Igen mert pl ha netezek és szöveget olvasok kicsit közelebb van a telő és akkor már előjönnek a pixelek rajta,sőt mellé raktam az Advancem és az Express kijelzőjét is ugyanabból a távolságból nézve valahogy az Advance kevésbé volt rácsos. Hiába szebbek a színei élénkebbek az Expressnek ha közben rácsosabbnak hat a képe,de majd vásárlás előtt a T-s csajszikától kikérem mind a 3 kinézett telót és alaposan megnézem egymás mellett a 3 kijelzőjét.
-
Vartanus
őstag
-
Vartanus
őstag
Szerintetek meg lehet oldani az Advance-nél hogy LCD TV-re kinyomjam a tartalmat pl képeket,vagy filmet?
-
Vartanus
őstag
Ha Acef mester leírását követve moddolom a telót,akkor a 768Mb RAM bőven elég lehet?Megfordult a fejemben hogy a több(1Gb)ram okán még egy S III minire is megérheti cserélni.
-
Vartanus
őstag
Nos mivel kezdeném belerágni magam a témába kezdő droidos hekkelőként kérdezném a dolgaimat,ha túl amatőrnek tünnek bocsánat,de még nem vágom ezt sok kernell,rom,luncher stb témát azok különbségeit
Fmoddal kapcsoltban kérdezném,hogy mit szabályoz,minek köszönhető a gyárihoz képesti jelentős gyorsulás?Jobb driver van benne IGP-hez pl,vagy a memóriát jobban kezeli?
-
Vartanus
őstag
válasz
Balathruin #38075 üzenetére
akkor eddig biztos nem tűnt fel nekem..igazából attól tartok,hogy túl sok piszok megy be ls egyszer leöli a telót.
-
Vartanus
őstag
Nem rég jött vissza a teló szervizből de valami szúrja a szemem a jobb oldalán a GG előlap és az oldalkeret közt van egy kis hézag egy normál rajzlapot simán betudok tolni 1-2cmig a teló belsejébe az ott lévő hézagon. Szerintetek ez normális,másnak is ekkora hézag van ott,vagy a szírvízben k..ták el?
-
Vartanus
őstag
válasz
Balathruin #37970 üzenetére
Köszi!
Nekem ezek elég kínaiul hangzanak pedig nem most kezdtem az IT világban
Elvestem a sok,rom,recovery és egyéb varázsszavak közt -
Vartanus
őstag
Sziasztok!
1,5évig megelégedéssel használtam a telót. Aztán most 1 hónapja csinálta azt a dolgot,hogy ledobta a hálózatot,de semmi gond bevittem Tré szervizbe(hála ég még épp van gari rá)először szoftverelték - megkapta a 4.1.2-t - majd mivel ez sem működött ment fel a nagy szervizbe. Visszajött akkor megoldódtak a hardveres gondok(legalább is egyelőre úgy fest),viszont a Jelly Beannel elkezdett szaggatni a teló. Sok régi játék ami a GB-del simán ment most akadozik és folyton és kidob a főmenübe. HA néha lefagy van hogy magától az élő hátteret kilövi teljesen sötétre és néha már a swype-nál is vacakol. Mi lehet a megoldás egy custom rom megoldaná teljesen,vagy már manapság egy Asphalt 8, Frontline Commando szintű grafikaigényesebb játékhoz kevés a 768MB ram és vegyek egy olyat amin minimum 1Gb van?? 4G hiánya szerintetek mennyire nagy érvágás?
Azért kérdem ezeket,mert felmerült bennem,hogy lehet kiöregedett már a teló és kéne venni egy S4 Mini v. Express(2) v. Optimus F6 v. OT Idol S-t,hátha ezek valamelyikén már élvezetesebb lenne a dolog. Tudom, a teló elsősorban nem játékkonzol,de mivel sokat utazok ezért jól jönne ha azt a pár játékomat tudnám használni.Előre is köszi
-
Vartanus
őstag
Sziasztok
Érdeklődésként nemrég átfutottam a jelenlegi androidos telefonok listáját a felső-közép,felső kategóriában...azt már megállapítottam hogy most az S Advance best buy lett és szerintem már a Samu egyik kasszasikere lett a mostani árakkal..A termékpalettákat nézve a megjelölt két kategóriában ahogy figyeltem a legtöbb telónak már 1Gb vagy afölötti RAM-ja van az Advance-mnek meg ugye csak 768Mb. A kérdés, hogy szerintetek a-256Mb mennyire lesz majd korlátozó a telónál most és a későbbiekben?mi az ami megakaszthatja?
-
Vartanus
őstag
nekem a névjegyek a SIM karin vannak a progikat pedig már alapból SD-re raktam az app2sd progival 1-2-t kivéve de azokat mostanság amúgy sem használom
Akkor ha lesz elég erőm átnézem majd vizsgaidőszak után
JB T-M-os ROM honnan szerezhető olyan amivel a garit sem veszítem el?
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
Pár kérdésem(problémám lenne).
Az miért lehet hogy az adatlap szerint 768mb ram van a telóban a Feladat-kezelő pedig 555mb-ot ír?
A másik gondom pedig,hogy eddig a gyári böngészőn és az opera mobile-on(volt is külön menü,hogy flash engedélyezve vagy nem) is tudtam natívan flash videót lejátszani, 2-3hete frissítette magát az opera azóta nem tudok,mert kiírja hogy nincs adobe flash...nos a telóhoz regisztrált google fiókomban megnéztem az android eszköz-re való tekintéssel hogy adobe flash gyári alkalmazás,tehát elvileg van de mégsem tudod semmilyen böngészővel natívan flasht nézni csak ha a teló netről letölti mp4-be ráadásul elég rossz mindőségben ahhoz képest ami neten van és ez zavaró mert egyik fő oka hogy wp-s teló helyett droidot vettem pont a flash támogatás volt.
Utolsó pedig hogy most a téma infóban olvastam hogy van JB frissítés a magentás telókra,de én nem tudom hogyan kéne megejteni.
Válaszokat előre is köszi
-
Vartanus
őstag
Az én T-M.os telómnak annyi " hibája" van hogy az o betű ékezetes karakterei kinnmaradnak ha rányomsz..DE mivel másik 3 t-s Advance-t is megnéztünk a szervízes sráccal és mindegyikben ugyanígy volt lehet nem is hiba ez sem.. amúgy a samuk nagyon megbízhatóak és az összeszerelési minőség tényleg numero egy..semmi recsegés hajlongás nyekkenés az egész teló kasztnija olyan mint az elpusztíthatatlanság szobra
...és ezt mondom úgy hogy én 10éven át elvakult Nokia fanatikus voltam....
nem véletlen lett mostanra a samu az első a piacon..
-
Vartanus
őstag
Nah skacok úgy fest a hang problémát az én túlzott audiofil vájott fülem okozta és a kis 48kb/sec bitráta....újrakonvertáltam pár számot csak immáron 64Kb/secmal és annak az utórecsegéseknek erősebb ütemek végén nyomát se hallom
Más:azzal ha mégsem rootolom a telóm tulajdonképp mennyit vesztek?mik azok az alkalmazások amik kihasználják ezt...illetve ha jól gondolom hogy mivel android ezért szinte minden root köteles appnak van olyan alternatívája amihez nem kell?
-
Vartanus
őstag
Próbálgattam más billentyűzeteket...nem gáz az hogy ha mondjuk a Swiftkey-t aktiválom,kidobja azt a szöveget,hogy összegyűjtheti a beírt szövegeket,jelszavakat,pin kódokat
nekem laikusnak gáz lenen ha egy másik fél megtudná az összes mail stb kódját...jó ilyenekre ne használjam..de akkor meg ennyi erővel maradok inkább gyárin...
-
Vartanus
őstag
Nállatok az alapfülessel van egy két számnál apró recsegés féleség?
nálam van bár ezek a számok még anno a Nokia 5800-n voltak és 48Kb/s bitrátájú M4A formátumú zenék,lehet csak némelyik számnál rosszabb minőségű az MP3>M4A konvert azért recseg?
-
Vartanus
őstag
Még egy kérdésem volna ami nektek már alap dolog de nekem még nem,hogyan lehet rootolni,illetve szoftver verziót frissíteni/újrarakni?
-
Vartanus
őstag
válasz
dobolson #1648 üzenetére
Engem k0c2k4 kolléga által említett gyári "2.3.6 - XXLD1" verzió beszerzése érdekel,kipróbálom a te ötletedet is köszi..de tudod úgy vagyok ezzel,hogy ott egy majd 100rugós telóm zavarna a tudat hogy nem tudom mi okozza a gondot és hogy az a gond létezik...majd ha sikerül megoldani és megnyugodni hogy most már a telón minden gyári cucc is rendesen megy akkor utána kipróbálom
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
Oly kérdéssel fordulnék hozzátok,amire nem tudom a választ..a probléma az lenne hogy qwertz billentyűknél ha mondjuk "a"-t megnyomom a virt.bill. feeltt megjelenik egy fekete sáv ami az ékezetes változatai vannak az a-nak,ez a sáv viszont ha nem húzom az ujjam rajta azonnal eltűnik vagy ha hosszabban nyomom nagy A lesz belőle és ez minden más magánhangzónál(e,u,i,a) így van,kivéve az "o" betűt ott ha kicsit tovább nyomom előjön a fekete ékezet választó téglalap viszont ha az ujjam innen leveszem itt ott marad a téglalap az ékezetes o variációkkal és "nem ugrik vissza az o mögé" mint más magánhangzó karaktereknél...ez most valami android bug vagy ti nektek akiknek szintén ilyen telótok van droid 2.3.6-os verzióval is ugyanez megvanBocsi a kérdésért 10évig nokiás voltam és most symbiről áttérve még nagyon új a rendszer és nem tudom még profin kezelni
Válaszokat köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TV antenna és jelerősítés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest