- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JumboJet #3306 üzenetére
Ha megnézed a honlapon, a zöld színnél már fel van tüntetve, hogy kifutódarab, a többi színnél még nincs. Gondolom kevésbé volt kelendő.. (pedig gyönyörűre sikerült) nem hiszem, hogy egy diszpécser magán marketing akcióba kezd egy privát ügyféllel, aki pont rendelt is egy zöldet, de persze bármi megtörténhet.
-
Hétfőtől csatlakozom a csapathoz egy zöld edge-el..
Aki még tervezgeti a t-mobileos zöld választását, igyekezzen, mert azt mondta az ügyfélszolgálatos nő, hogy kb 15 darab van, és nem várható új készlet belőle. Remélem nem kapom meg majd úton útfélen, hogy csajos..
Erre esetleg tudna nekem válaszolni valaki? Próbáltam keresgetni de nem találtam infót ezzel kapcsolatban.
-
válasz
fermacht1994 #3255 üzenetére
Értem
és hogy megy itt a romolás? Beleszól a dologba hogy van edge meg sima modell, van 32, 64, 128 gigás modell stb? Külön vannak a romok ezekre?
-
Sziasztok! Úgy alakult, hogy a jelenlegi galaxy alpha-mat egy S6 edge-re cserélem. Néhány kérdésem lenne. Több mint valószínű, hogy t-mobile függő lesz a készülék, és az alphánál a telekom egyszerűen a készülék megjelenése óta 0 szoftverfrissítést adott ki, miután kifutott készülék lett, pedig ugyan úgy sz--tak rá, mint azelőtt..
Az s6 edge-nél van ilyen probléma? Foglalkozik a telekom a frissítésekkel normálisan?
Illetve megkapja/meg fogja kapni a készülék azt a szintű támogatást amit a sima S6 kap? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Villanyszerelés
- iOS alkalmazások
- TV antenna és jelerősítés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest