Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz w333 #9365 üzenetére

Csatlakozom, ezek a problémák túl vannak lihegve. Talán ez a legjobb telefon a Samsungtól. Semmi bajom vele azon kívül, hogy csúszik a kezemben és kényes a tapogatásra. Nem laggol, nem merül, nem melegszik. Szép a hangja, gyönyörű a kijelzője és qva jó a kamerája.
    Mindig vannak akiknek semmi nem elég jó.
    Nálam volt egy ronda összeakadás, egyszere vibereztem, telefonáltam több személlyel és úgy összeakadt, hogy már rá akartam lépni, fontos lett volna egy többszereplős beszélgetés. Azóta kiderült, hogy az egészet az ACR hivásrögzitő okozta, mert egyszerűen a felvétel naplózása még folyt, de én már új hívást kezdeményeztem és váltogattam(egy darabig) 1 viber és 2 normál hívás között. A hiba akkor jött amikor az egyik hívást megszakitottam. Ezután megszakadt a többi is, persze próbáltam visszahívni a feleket miközben ők is engem, na innentől meghülyült az egész.
    Az ACR a szüneteltetett hívást is naplózza, lezárt hívásnak tekinti és nem tud mit kezdeni a tartott beszélgetéssel.

Tehát,mivel azóta az ACR-t kikapcsoltam és minden rendben volt ugyanilyen hívásoknál ez nem a telefon hibája volt hanem egyedi szerencsétlen eset. Gondolom az ACR javitva lesz.
    Utána olvastam és másnak is volt ilyen gondja HTC m9-en.

Új hozzászólás Aktív témák