- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csatlakozom, ezek a problémák túl vannak lihegve. Talán ez a legjobb telefon a Samsungtól. Semmi bajom vele azon kívül, hogy csúszik a kezemben és kényes a tapogatásra. Nem laggol, nem merül, nem melegszik. Szép a hangja, gyönyörű a kijelzője és qva jó a kamerája.
Mindig vannak akiknek semmi nem elég jó.
Nálam volt egy ronda összeakadás, egyszere vibereztem, telefonáltam több személlyel és úgy összeakadt, hogy már rá akartam lépni, fontos lett volna egy többszereplős beszélgetés. Azóta kiderült, hogy az egészet az ACR hivásrögzitő okozta, mert egyszerűen a felvétel naplózása még folyt, de én már új hívást kezdeményeztem és váltogattam(egy darabig) 1 viber és 2 normál hívás között. A hiba akkor jött amikor az egyik hívást megszakitottam. Ezután megszakadt a többi is, persze próbáltam visszahívni a feleket miközben ők is engem, na innentől meghülyült az egész.
Az ACR a szüneteltetett hívást is naplózza, lezárt hívásnak tekinti és nem tud mit kezdeni a tartott beszélgetéssel.Tehát,mivel azóta az ACR-t kikapcsoltam és minden rendben volt ugyanilyen hívásoknál ez nem a telefon hibája volt hanem egyedi szerencsétlen eset. Gondolom az ACR javitva lesz.
Utána olvastam és másnak is volt ilyen gondja HTC m9-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest