- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahha, hát nekem ilyet nem írt ki, az S6 slotjába elég passzosan illeszkedik a SIM. Nálam más lesz a hiba - sajnos.
Az a baj, hogy nem lehet előidézni, szóval ha a telefonnal van a gond, akkor is kellene kb 1 hónap, amire talán produkálná - vagy nem. Mindegy, megpucoltam, most nem ujjlenyomatos, aztán meglátjuk, mire lesz elég. Az biztos, hogy nem mozdul el, nem írja ezt a "SIM card removed" szöveget.(Azt már csak nagyon zárójelben jegyzem meg, hogy ez milyen orbitális hiba már, hogy a kártya lötyög a slotban?! Korábban a finnek modelljeit koptattam, ott ilyen gond nem volt, ott rendszerint a GSM végfok ment el, szóval ők se hibátlanok.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest