- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
#32839680 #99 üzenetére
"Én is nyugtatnám magam, ha jól láthatóan több pénzt adtam volna ki nem kevéssel, egy S4 mininél jóval gyengébb cuccért, ami nem hozza azt a pluszt amennyivel többe kerül."
Lehet, hogy nem túl jó a készülék, és hogy sokaknak nem tetszik (többek között nekem se), de attól még az nem baj, ha egy tulajdonosa szereti, és örül neki
.
Nem ugyanaz a kategória, de én meg ezen a Vertu telefonon akadtam ki borzasztóan, amikor kb. 5-6 éves technológiát adnak, adtak el kétmilláért, igaz, nagyon
szépjó minőségű titán-bőr kombóba csomagolva. Mások a szempontjaink, ennyi. -
bteebi
veterán
Valószínűleg tényleg volt már többször a címlapon (legalábbis nekem is dereng így, de nincs ezzel semmi baj: hír, majd teszt), de fizetett hirdetésnek nagyon rossz lenne.
Az 1. oldalról: "Megcsinálták, megnézték, és úgy döntöttek, hogy lesz piaca. Nem tudom, hogy mennyi előzetes felmérést csináltak, de általában a Samsungnál ilyen szempontból nem szoktak árnyékra vetődni, fogadjuk el, hogy elvileg van a terméknek célközönsége. És nem is célom, hogy lebeszéljek bárkit is az S4 Zoomról, de szögezzük le, hogy telefonnak idétlen, kamerának pedig nem elég jó ... Nehezen indult a barátságunk (már ha ezt annak lehet nevezni) az S4 Zoommal. Megkaptuk a tesztkészüléket, Bocha fotózott vele irgalmatlanul sokat, aztán megnéztük a képeket és erősen elszörnyedtünk. Ez tényleg ennyire gatya? Vagy mi toltuk el? Vagy ha mi is toltuk el, akkor ez nem azt fogja jelenteni, hogy az átlagjúzer is eltolja? ... És tényleg jobban szerepelt a másodjára szerzett S4 Zoom, de bőven maradtak hibák…"
-
bteebi
veterán
Ránézésre: juuuuuujj...
Ez eléggé facepalmosra sikeredett
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók