- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
Jó neked, hogy megjött az állványod. Én Angliából rendeltem a tokot 13 GBP ért postaköltséggel együtt és most már végleg lemondtam róla és az Ebay-ről is.Remélem meglesz a Zoomod a héten. Éppen ideje lenne már.Majd drukkolunk Neked.Talán olvastad, hogy sikerült a többieknek is feltenni az új Romot az új kameraszoftverrel.Teljes siker.A laptop biztosan hamarabb elkészül.
-
hito
nagyúr
99cent? Irány a Hágai Nemzetközi Bíróság!
Nekem most már két miniállványom is van a nagy mellett. Vettem még anno a Joby Gorilla Grip Tide-ot és ma egy Philips 1430-as picoprojectort, ahhoz is adtak egyet. Ez utóbbi jobban tetszik, mert nem flexibilis minden porcikája és nem nehéz beállítani.
-
kakuk100
őstag
Igen, mert e Zoom szoftvere viszonylag jól sikerült.Azért kíváncsiságból feltettem a legújabbat az MI4 et, de semmi újat nem találtam benne és visszaraktam a régit ami rootolva van. Ráadásul annak is ugyan az a Kamera szoftvere.Én is régi Androidos vagyok. Volt Galaxy 1-2-3-4 em és most a Zoom is. Én szeretek romolgatni kíváncsiságból főleg főzött romokkal amikben sokkal több érdekes apk van és sokszor szebb ikonok mint a gyári szoftverbe. Most már én is kezdek leállni, és ha minden jól megy a telefonon nem csereberélek csak ha valami fontos vagy kihagyhatatlan dolog jelenik meg, de ez sajnos nem jellemző. Azért most is cseréltem pár ikont és a billentyűzetet, mert a gyári ikonok nem nagyon tetszenek és már unalmasak is.
-
kakuk100
őstag
Nekem is van 2-es a végén csak a múltkor lemaradt,de javítottam.Úgy sem fogsz tudni megnyugodni amíg nem tüntetik el a porosodást akár látszik akár nem. A tudat az nagyon erős. Reméljük,hogy jól megcsinálják, hogy nem fog többet porosodni. Én is ilyen vagyok. Mindig furkál a tudat ha valami nincs rendben a telcsimen. Pl.akár milyen romot teszek fel rá, csak akkor hagyom fent ha XEH re tudom állítani a pr. kódot.
-
kakuk100
őstag
-
kakuk100
őstag
Többféle tok is van, de egyik sem védi a kamerát. Az mindegyikből kilóg hátul.Talán csak egy kameravédő is elég lenne ha lehet olyat kapni, Én még nem láttam, de talán az Ebay en van.Nekem egy olyan tokom van most amibe be tudom dugni teljesen. A kamera is belefér. Van egy ötletem. A fényképező gépekhez van olyan tok amibe be kell dugni az egész készüléket ráhajtani a tetejét. Az talán az jó lenne neked. Nem cipzáros és belefér a zsebedbe mint egy pénztárca. A zsebe hordás csupaszon nem túl előnyös a telefonnak ezt biztosan Te is tudod.
-
kakuk100
őstag
Igen most már értem. Megnéztem az enyémet nagyítóval, de szerencsére nincs ilyen. Próbálj erőt gyűjteni és elmenni a szervize, mert mást úgyse tudsz csinálni, és utána ha megcsinálták tényleg vegyél rá tokot. Én is tokba tartom. Elfelejtettem, hogy Te nem élsz itthon. Nem kell sokat magyarázni. Ezt a képet nyomtasd ki és mutasd meg nekik. Biztos látni fogják,hogy mi a bibi. Ott nem megy ki címre a Samsung szerviz?
-
kakuk100
őstag
Szia! Én éjszaka alszom, de azért majd megpróbálok csinálni egy képet későn este itt a házunk előtt villanyfénynél. Az jó lesz? Sajnos én nem vagyok egy nagy fotós. Nem értem ezt a porosodást. Hol lehet megnézni, hogy porosodik e? Én eddig nem vettem észre semmit. Ha nálad porosodik akkor gondolom valahol nem zár rendesen ott ahol zárnia kéne. Érdemes bevinni a szervizbe vagy kihívni a szervizest, hogy megnézze. Biztos van rá megoldás. Ne ess kétségbe.
-
hito
nagyúr
Az a baj, hogy a piaci bukta miatt nem fog vele törődni a Samsung és legjobb esetben is csak rendszerrel együtt fog jönni a frissítés szerintem, a 4.3 személyében. Külön frissítés sajnos biztos nem lesz, pedig a népszerű készülékekre szokott jönni úgy is, hogy a rendszer verzió marad.
-
hito
nagyúr
MA tesztben minden pozitív dolgot kihagytak. Szerintem a tesztelőnek aznap nem vették fel a Samsung ügyfélszolgálaton a telefont és ezért bosszúból jól lehúzta a készüléket
Akksi teljesen jó, elég combos, volt hogy 40percet videóztam vele és 25% körül vesztett az akksiból, maradt 75 körül, még fotózgattam is, telefonáltam, neteztem és így is bőven végig tudtam vele csinálni a napot.
gti16v: bátran ugorj bele ha lesz pénzed, vagy úgy döntesz. Szinte csak pozitívan tud róla eddig nyilatkozni minden tulaj. Senki nem csalódott eddig benne.
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
Isten hozott ebben a nem túl népes, de annál lelkesebb táborban
Először majd ne ijedj meg a képek minőségén. Én is beleszaladtam abba a hibába, hogy a külseje alapján mindjárt egy DSLR minőséget vártam.
A jó végeredmény érdekében adott dologról több képet is készíts és ne félj használni a manuál módot, csodákra képes, az automata funkció nem feltétlenül tartozik a készülék erősségei közé
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest