Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
laszlolczka #29987 üzenetére
köszi
-
grunge
addikt
Lassan uton van felem a keszülek
Atneztem az elsö hsz-t es figyelmes lettem a vedelmi rendszerere. Mondjuk van par dolog meg ami nem tuszta teljesen. Van esetleg egy linketek vagy oldal v valami ahol le van irva a szoftver csere menete? Ill. hogy a custom rom hasznalata most jar garanciavesztessel ill nem?
-
grunge
addikt
Sziasztok! Ugy nez ki belepek a klubba egy LTE+ varianssal. Nagyon kivancsi vagyok, nem volt meg Samu telefonom. Motorola RAZR-röl jövök ide. Kivancsi vagyok, vajon ez is lesz-e annyira strapabiro
Tok teren mit ajanlotok? A Razr jelenleg egy sima szövet tokban lakik..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest