- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Nos akkor az EFS mappa mentése...Play-ről egy terminál emulátor progi letölt, majd a következőt kell bepötyögni attól függően mit szeretnénk csinálni:
efs mentés belsőmemóra:
su
dd if=/dev/block/mmcblk0p10 of=/mnt/sdcard/efs.imgEfs mentés sdcardra:
su
dd if=/dev/block/mmcblk0p10 of=/mnt/extSdCard/efs.imgVisszaállítás belsőmemoból:
su
dd if=/mnt/sdcard/efs.img of=/dev/block/mmcblk0p10Vissza állítás sdről:
su
dd if=/mnt/extSdCard/efs.img of=/dev/block/mmcblk0p10Nekem így működött, és 13.6MB lett az efs.img.
Köszönjük Torrente777-nek, aki még azt is hozzátette, csak így lehet 100%-os fizikai valójában lementeni az efs-t S4-en mert az nvdata.bin mivel rejtve van a többi megoldás hiányos lesz. -
zack
nagyúr
válasz
bulikavagyok #7213 üzenetére
Triangle Away progival lehet nullázni. Bár nem tudom hogy itt működik e már.
-
zack
nagyúr
"De jelenleg egy olyan "wipe" sincs tudtommal ami szó szerint törölné és üressé tenné a ROM partíciót.
Pedig van: CWM - Mounts and Storage - format /system!"Oké, lehet hogy fizikálisan van, de semmi értelme. Én még a 2 év alatt 1x sem használtam.
"Szóval azon állításod, hogy az odin megcsinálja magától a factory resetet fals..."
Nem tudom milyen ODIN-t használsz, de nekem alapértelmezettként mindig ki van pipálva az "F. Reset Time". Nem én pipálom, hanem eleve pipa van mellette, ahogy az auto reboot mellett is.
-
zack
nagyúr
Az internal_SD-t szokás törölni, ami tényleg törlődik is, de ez se függ össze a rommal, mivel ez másik partíció.
Tehát wipe data + wipe internal_sd az a "full wipe". De jelenleg egy olyan "wipe" sincs tudtommal ami szó szerint törölné és üressé tenné a ROM partíciót.(#7179) csabám
Szerintem ne, mert jól megkevertétek azokat akik romolnak.
-
zack
nagyúr
Ezt értem, de szerintem az FR pont azt csinálja mint a wipe data. Teljesen alaphelyzetbe állítja a telefont. Mindkettő ezt csinálja tudtommal.
Ezért írtam, csinálj legközelebb egy wipe data-t, majd reboot. Nem töröl az alaphelyzetbe állításon és a felhasználói beállításokon kívül semmit. Ha törölne, egy "wipe data" után nem tudna bootolni a telefon, hiszen a ROM helye üres lenne. -
zack
nagyúr
Nexus-nál TWRP-ből csak wipe data-t csináltam, és sosem volt semmi gond. Ennek elégnek kell lennie.
Ezt egy XDA-s ROM install-ból szedtem ki:
1.Downalod Rom
2.Put in your Phone memory
3.Reboot in Recovery
4.Wipe data in you came from other rom (optional)
5.Select Zip and install
6.Reboot enjoy -
zack
nagyúr
Annyira azért ne írjuk le a kamerát. Ezt Még ME2-vel lőttem.
Nem hozza az elvárható szintet, de szerintem 1-2 firm frissítés, és "ki fogják pofozni".
(#7173) csabám
Na mindegy. Nekem wipe ez is. Sok ROM csinál automatikusan wipe data/cache/dalvik cache törlést, ami bőven elég. ROM cserénél egy wipe data egyébként bőven elég, ami nem törli a ROM partíciót, mert ha a boot-ot választod simán visszamész az alaphelyzetbe állt ROM-ba. A belső internal_SD törlés az meg más tészta, kár idekeverni, és nem is feltétlen szükséges a ROM cseréhez.
-
zack
nagyúr
Akciós, must have!
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #7159 üzenetére
Odin automatán megcsinálja a factory reset-et, szóval igen. PDA-ba betallóz az 1 fájlos, és go. Utána root + custom CWM.
Nálam 13% aksival 20ó26p készenlét, 3ó19p kijelzővel, amiből 42p Real Boxing ami azért rendesen lekapta az aksit 35%-ról...Nekem ez egyelőre elég. Nem egy Note2, mert kijelzőidőben kb a felét tudja, de 16-18ó készenlét nekem elég normális kijelzővel, utána úgyis tudok neki enni adni.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #7157 üzenetére
Nexus 4-en nagyon baba volt, de közel sem biztos hogy mi is ilyen szintű Vanilla romot kapunk. Sok minden múlik a drivereken, bár hazudnék ha azt mondanám, hogy nem várom. Sok a sallang a Samsung romokban, ami foglalja a helyet, és betöltődik a memóriába feleslegesen...Nexus 4 tudod mennyi RAM-ot zabált? Kb 1GB alatt nem láttam a szabad felhasználható mennyiséget. Újraindítás után 1,3GB környékén volt a szabad RAM, ami beállt 1,1-1,2 környékére. Nem mindegy.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #7155 üzenetére
Fene tudja. Én azt szeretem ha minden működik.
Ezért is óvom magam a "szárny bontogatós" CM-től.
(#7155) rolcsibácsi
Nem tudom emlékszel e, amikor távoztam, mindenki mondta, meg fogom bánni. Icecave is. Aztán meglett az S2, és nagyon bejött. A telefon is, és a rendszer is, és eszem ágában nem volt azóta visszatérni iOS-re.
De nem vagyunk egyformák. i5-nek pocsék az üzemideje ha használod, ráaádásul a 3,5" (i4) - 4" méret nem igazán alkalmas kényelmes böngészésre, ami azért 5-5,5" jóval kényelmesebb.
Számomra unható volt az iOS és az iPhone, ez volt a legnagyobb gondom, hiába volt jailbreak,
Android jobban variálható, kevésbé unható ha rendesen be van lőve.
Aki viszont nem híve a skinezésnek, és a telefonja egyedivé tételének, csak használni akarja ahogy van, és nincs olyan érzése hogy unja, hosszú idő után sem, annak lehet az i5 a jobb választás. -
zack
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #7144 üzenetére
Hát...Pleff nem pleff, de nekem sem akarja az igazságot.
Isten tudja miért.
Jogok megadva, bármit csinálok, csak pár kB az egész. A mappák megvannak, de az alattuk levő fájlok kicsik. Próbáltam TC-ből, Root Explorer-ből is...PhilZ Recovery-t még nem néztem, de fájlkezelőből is mennie kellene.
Eddig nem foglalkoztam vele, mert úgy gondoltam így rendben van. Mindenkinek több Mb?(#7150) kisbéci
Itt szerintem mindenki azt fogja mondani, hogy cserélné.
Azt hiszem részben én vagyok a te embered, mert annó 1 év i4 32GB használatból jöttem Android vonalra, az éppen aktuális csúcsmodellt választva, ami az S2 volt. Szívesen segítek (objektíven) meghozni a megfelelő döntést. Küldj pü-t a tel számoddal, és holnap rád csörgök valamikor.
Hosszú lenne ezt itt kivesézni. -
zack
nagyúr
válasz
Red Bull fan #7124 üzenetére
Szerintem egyelőre nem túl jókat, bár ez szinte az összes mobilról elmondható. Ha ilyen indíttatásod van, hogy félhomályba akarsz fotózni, akkor Lumia 920-at vegyél.
-
zack
nagyúr
Nekem a Torrente 1.0 van fent, de ez is már MEA-ra épül. A 2.0 is erre fog, szóval nagy valószínűséggel nem fogok váltani.
Arról sem szabad elfeledkezni, hogy jelenleg csak a Torrente777 ROM, és Wanam romjánál lehet felrakás előtt wipe-ot tolni. A többinél egyelőre ez csak gyári ROM telepítése utáni ráfrissítéssel oldható meg. -
zack
nagyúr
válasz
Kapanyél #7094 üzenetére
Én azt mondom még, hogy korai. Nem túl rég kezdődött a főzőcske, mivel a telcsi is nagyon új még.
Kernelből egyelőre csak az Adam kernel van pl, ami támogatja az exFAT-et.
1-2 hónap biztos kell még neki amíg kiforrják magukat.
Ez a legújabb MEA ROM már egész jó, de aksi optimalizálás még biztos lesz a későbbiekben. Az OC-t komolyan írtad?4x1,9 Ghz alapon. Melyik alkalmazás kér ennél többet? Antutuban 25000p dob, ami magasan a mezőny csúcsa, de a többi szintetikus tesztben is hasonlóképpen brillírozik.
Én már annak is örülnék ha a gyári 4x1,9 Ghz-en elérhető lenne az 5 óra kijelző idő, normális készenléttel.(#7095) tsuckware
Helyes.
-
zack
nagyúr
válasz
tsuckware #7082 üzenetére
Meg lettél kérve valamire, ami nem teljesíthetetetlen.
Nem kell kommentet fűzni hozzá, hanem bőven elég lett volna egy "oké". Eddig családias volt itt a hangulat, és úgy gondolom, sokan szorulnak szakmai segítségre, illetve vannak olyanok is bőven akik segítenek, és nem mindegy hogy mind ez milyen hangulatban történik. Ez a stílus ebben a formában ne legyen már divat (legalább itt ne).
-
zack
nagyúr
Megjött a Sport tokom Hong Kongból.
Volt vagy 4 hét, de 1000ft-ért átszámítva ingyen volt.
Itthon a legolcsóbb sport tok az 4k volt, a Belkin meg ugye 7-8k... -
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #7061 üzenetére
Saját
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #7042 üzenetére
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz
charlie1975 #6997 üzenetére
Root kell hozzá.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #6998 üzenetére
Nem azt mondtam hogy semmi gondom nem volt. De ez amiből te ha hatalmas ügyet csinálsz, nem akkora gond, mint amekkorát generálsz belőle. Még a stock gyári romok se tökéletesek, a többi főzöttel is van még éppen elég gond, de te már CM-et használsz, ami köztudottan híres arról, hogy a fejlesztés kezdeti szakaszában nem éppen problémamentes.
Azért mert nem volt gondom, nem azt jelenti hogy nincsenek igényeim, csak megfelel a rendszer úgy ahogy azt kitalálták, és nem akarom megváltoztatni. -
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #6995 üzenetére
Lehet az iPhone a te telefonod továbbra is.
Nekem semmi gondom nem volt még ezzel. Se S2-ön, se Note2-ön. Ha ez a rendszer így nem tetszik, akkor célszerű lenne platformot váltanod. -
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #6992 üzenetére
De az hogy te milyen nem official ROM-ot használsz az miért is a telefon és annak partícionálásának a hibája?
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #6990 üzenetére
Passz. Nem használom egyiket se. Végig kell próbálgatni őket.De mint mondtam az új gyári romban alapból benne van. Az miért nem jó?
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #6984 üzenetére
Miért szívna bárki is? Tudtommal az új MEA ROM-ban gyárilag megoldották az "App to SD"-t...
Root után pedig van lehetőség külső progival is orvosolni a hibát.[link](#6986) KAMIKAZE_HUN
Ezt a témát használom én is Next Launcher-rel.
A legszebb ikonok fémes hatással. Egy az izlésünk.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #6978 üzenetére
Szerinted a gyártó CM ROM méretéhez lövi be a partíciót?
Ezt te sem gondolhatod komolyan. Aki meg gyárit használ, szívjon? Meg aztán meg kellene érteni azt is, ez nem Windows, nem lehet csak úgy partícionálgatni. Mindennek megvan a miértje. Sosem volt egyszerű a partíció eltolás. Valószínű el is halálozna a telefon, illetve nagy esély lenne rá. A CM egy főzött ROM. Ha kisebb helyen elfér, annyival több hely marad a telepített alkalmazásoknak. Ennyi. Barátkozz meg vele.
(#6982) nggabi
Láttad miért mentem át? Richard444 érdeklődött ott is (ahogy itt is), mert Note2 vs S4 között nem tud dönteni, aztán kapott pár júzertől az S4 olyan légből kapott fals baromságokat, hogy ki kellett javítanom. Más oka nem volt amiért írtam. nem térítek senkit, mindenki azt vesz amit akar, de nehogy már téves információkat kapjon olyanoktól, akik eddig plakátolva láttak S4-et, vagy 10 percet nyomkodták.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #6973 üzenetére
"de akkor is idegesit hogy ott kering egy csomo ures hely valahol, appoknak meg ket nap mulva ha belakom, nem lesz helyuk.."
Nem igazán értem amit írsz.
A belső tárhely 2 felé van partícionálva. Az egyik az internalSD, vagy belső memória amit látsz fájlkezelővel, a másik a ROM-nak leválasztott tárhely.
Ezek után nem értem mi kering, és hol és miért nem elég a gyárilag leválasztott partíció a ROM-nak és a telepített progiknak.
A repart kényes téma saját szakálladra, azonnal féltéglát csinálhatsz a telefonból, én nem tenném, de ezt nem is tudod másképpen megoldani csak ha felteszel egy I9505 pit fájt ODIN-ból, ami a partíció kiosztást hivatott kezelni, de ezzel nem leszel kint a vízből, max Ha a Samsung gyárilag változtat majd ezen. Minden pit fájl így fogja partícionálni ahogy most van.80% kedvezmény korlátozott ideig!
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #6971 üzenetére
Mivel baromi nagyok a ROM-ok, és nagy helyet foglalnak, gondolom ez az oka hogy így van partícionálva. A ROM-nak leválasztott partíció nem látható, de ha az alap ROM telepítés után 2-2,5GB akkor nem is olyan sok az a leválasztott 7GB, mert erre még jönnek az általad telepített progik is.
Kell mellé 32/64GB Class10-es MicroSD.De azt nem értem én sem, ha ekkora tárhely kell a ROM-nak, miért nem csak 32GB verziót adtak ki belőle.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #6969 üzenetére
Ez volt a legjobb döntés.
Zip-elt installokkal nem árt vigyázni pont ezért. 1x-2x ráfutottam én is, és wipe lett a vége. -
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #6967 üzenetére
Titanium backup-ból próbáld meg, mert ez tud rendszer komponenseket is törölni. Mivel zip-ből ment az install, így szokványos módon nem lesz törölhető.
-
zack
nagyúr
Jogos, de nem szeretem a "köpködést" a "hátam" mögött. Meg lehet indokolni, ha valamiről kialakult véleménye van, és nem csak az van, hogy valakik véleményét hangosbemondóban továbbítja.
Mondjuk ha az éjszakai képek minőségét volt hivatott fikázni, nem azért csináltam, hogy kiállításon induljak vele. Bringán ültem, még arra sem tudtam ügyelni, hogy ne mozduljon be. Nem mellesleg pont gyári rommal készültek. Azon túl pedig sok kütyü nem tud ilyen éjszakai képeket. -
zack
nagyúr
"nem, nem szorul magyarázatra, az egyik pillanatban azt írod, hogy jó a telefon, a másikban már az ellenkezőjét"
Tényleg? Miért baj az hogy vannak pozitívumok és negatívumok?
"össze-vissza "gányolod", ami a szíved joga"
Össze-vissza gányolom?
Frankón nem értem. Írj már úgy hogy értsem is!!!
Konkrétumokat írj, hagyd ezt a köntörfalazást, meg célozgatást.
ui: De egyébként látom rövid lett a pályafutásod a Note2 topikban, hamar elzavartak melegebb éghajlatra.
-
zack
nagyúr
válasz
MunezXBK #6741 üzenetére
A fejjel görgetés is hol megy hol nem. Ha mozgatom, van hogy meg sem áll az oldal aljáig, bármit is csinálok.
Nagyok a hiányok szoftver szinten, még mindig kissé instabil.
Nekem a MEA ma teljesen megbolondult. Galéria nem nyílt meg, csak FC, bármit csináltam, és nem tudtam a vissza gombbal kilépkedni a launcherig. Egy újraindítás megoldotta, na de akkor is, ne mááá...Gyorsboltban 210e ft. Valaki kipengeti, és ezt kapja?
-
zack
nagyúr
Esetleg a fölöttem levő nagy Samsung felirat alatt?
-
zack
nagyúr
válasz
torrente777_ #6701 üzenetére
Jöhet nekem is.
(#6703) ricshard444
Fél év Note 2 használat után mondom ezt.
Persze lehet Note2-öt venni, mert jó kütyü, de 1 év múltán már elég nehéz lesz eladni a sok 1080p telcsi között. Az 1080p most indult idén. Ha igazán előrelépést akarsz ebben gondolkozz.Anyagminőség jobb, és kompaktabb a méret.
-
zack
nagyúr
válasz
ricshard444 #6698 üzenetére
Játékok, filmek.
De igazából úgy globálisan jóval szebb a kijelző. A fenti konkrét esetekben egyértelmű, de hétköznapokban is jóval szebb a vizuális élmény S4-en. -
zack
nagyúr
válasz
ricshard444 #6695 üzenetére
Szurkolok hogy legyen új telefonod.
Ha esetleg lesz nyoma emberünknek, segítek. Előre már nekem is sok esetben utaltak. Sosem vertem át senkit. Nem mindegy kinek utalsz, itt hibáztál. De most már mindegy. Annak örülj, hogy csak ennyi. Mert kérhette volna a dupláját is előre.
-
zack
nagyúr
válasz
ricshard444 #6691 üzenetére
Átvertek?
Kicsoda és mivel?
30k környéki felárat megér Note2-höz képest az fHD. Note 2 magyar garival 125k környéke, ha ügyes vagy ez meg kicsivel 160 alatt.
-
zack
nagyúr
Egész jól alakul az üzemidőm. 12ó18p készenléttel 1ó10p kijelzővel 67% vagyok.
Nexus 4 után igazán felüdítő. -
zack
nagyúr
válasz
ricshard444 #6687 üzenetére
Nem lock-os. Jó lesz ez, csak még gyerekcipőben vannak a kernelek, és a főzött romok. 1-2 hónap még kell a főzötteknek. De lesz rá Wanam, Omega, AHD is...Illetve már vannak, de még gondot jelent a wipe utáni install. A gyári romra lehet egyelőre felhúzni őket, wipe nélkül (Wanamot kivéve, de az nálam lagzott).
-
zack
nagyúr
válasz
S e t h #6684 üzenetére
Note2-öd van. Akkor bizonyára tudod.
Egy herélt ROm, és kevesebb háttérben futó folyamat eredménye egy pattogósabb, jobb fogyasztású rendszer és több szabad RAM.
De gondolod ezzel te is tisztában vagy, ezért sem értem a kérdést.(#6679) Jimanszky
WIndows re-install! Hányszor írjam még le?
De nehogy azt mondd hogy abban is segítsünk.
Egyébként Note 2 után, nekem is új rendszer kellett, mert a Nexus 4 valamiért nem érzékelte a drivereket. Új win alatt viszont minden gondom megoldódott. Ezek a műveletek benne vannak a Windows használatban.
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz
migabi24 #6669 üzenetére
Köszönjük!
(#6670) Jimanszky
Frankón nem tudtok átolvasni pár sort, csak felületesen? Eszem megáll. Amikor átvettem az első Androidos Galaxy S2-es telefonom, 4 napig csak olvastam, és jegyzeteltem. itt is, és a PFC-n is. Nektek meg 30 sor (ami max 15 perc) átolvasása komoly problémát okoz. Így tényleg kár belekezdened, illetve folytatnod. -
zack
nagyúr
Azt nem tudjátok miért van hogy WiFi mellett hozzányúl az adatforgalomhoz?
Nem azért, van bőven (2GB), csak furi, hogy fullos WiFi jel mellett miért nyúlkál hozzá az adatforgalomhoz...
Amire én gondolok, hogy a saját hely hálózat alapú háromszögeléséhez veszi igénybe. Mert FB indításnál és egyéb appoknál figyeltem ezt meg, csak azért tűnt fel, mert eddig WiFi jel mellett ilyen nem volt az előző telefonjaimon. -
zack
nagyúr
válasz
#93966848 #6652 üzenetére
Igaz. Megtévesztettelek.
A rootolásban nem igazán van rizikó, persze minden esetben a felelőség a tied.
Root után TotalCommander felrak, beállításokban alul engedélyezni a rejtett fájlokat, majd az EFS-t másold át MicroSD-re. Ha gondod lenne a későbbiekben, akkor csak fogod, és visszamásolod a komplett könyvtárat. -
zack
nagyúr
válasz
#93966848 #6648 üzenetére
Neked a "modified" CF auto root kell, a másik az régebbi szoft verzióra van, feltéve ha nem régi szoft verziós a telefonod. De ezzel nem tudod kinyírni, max nem lesz jó a rootolás. EFS mappát elmentetted?
Utána Ezt szedd le, és tallózd Odinba a PDA-hoz, így lesz custom CWM-ed is.
Torrente írta, hogy a TWRP még nem jó S4-hez, így a PhilZ recovery-t tegye fel mindenki.
-
zack
nagyúr
válasz
torrente777_ #6642 üzenetére
Ez azért nem teljesen igaz.
Szerintem már most hozza a Note2 sebességét az új rommal, és ez csak jobb lesz. De a sebesség egy dolog. Szerintem műanyag hátlap ide vagy oda, ez egy prémium kategóriás összeszerelés, és anyagminőség lett. A kijelző is nagyon sokat fejlődött, nem csak a felbontás miatt. A beépített hangszóró jobban szól, zenében fülessel jóval erősebb, és szerintem fotózásban is az új firmware-rel jobb képeket lő. Kompaktabb a mérete, könnyebb használni, de mégsem érzi úgy az ember hogy kicsi (mint pl Nexus 4 esetében). Beszéd minősége kb azonos szint, mindkét modell prémium szint.
Azt ne felejtsük el, hogy a Note2 is a herélt, moddolt, főzött romokkal üt nagyot. Gyári rommal nem váltja meg a világot. Tehát ha itt is, lesz normális főzelék és kernel választék, nem lesz egy szinten a kettő. Már csak azért sem mert az Adreno 320 kb 70% gyorsabb a Mali 400-nál.(#6645) Jimanszky
Az 1-es hsz alapján nem megy?
Nagyon szájbarágós.
-
zack
nagyúr
válasz
Ghostman78 #6617 üzenetére
Nagyon jó ROM. 1 napja használom. Még nem laktam be, de semmi gond vele. Pattogós, gyors lett a teló.
-
zack
nagyúr
Kigyomláltam a bloatware-eket. Hát. Nem volt rövid hadművelet. Ennyi szemetet. Ha ezeknek csak pár százaléka töltődött be, az már régen rossz. Most pille könnyű lett.
-
zack
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #6526 üzenetére
Én is belakom a gyári, rootolt MEA romot, aztán majd nyár végén rápróbálok valamelyik főzöttre. Túl körülményes egyelőre ez a főzelékezés.
-
zack
nagyúr
válasz
torrente777_ #6512 üzenetére
Mit csinál ez a fájl, hogy vissza kell tenni?
-
zack
nagyúr
válasz
torrente777_ #6499 üzenetére
De a Wanam ment full wipe után is. Ráadásul főzött kernellel.
Mióta van ez mester?
ROM-odhoz dobsz nekem egy linket?
A tiedet is gyárira kell tenni? Miért van ez? -
zack
nagyúr
A főzöttek nagyon gyatrák egyelőre...
Wanam lagol, Omegában pedig nem lehet bekapcsolni a WiFi-t.
Egyelőre hanyagolom őket. -
zack
nagyúr
1-es hsz-be kéretik betenni:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
1. § (1) Magyarország területén fogyasztói szerződés [Ptk. 685. § e) pontja] keretében értékesített, a rendelet mellékletében felsorolt új tartós fogyasztási cikkekre (a továbbiakban: fogyasztási cikk) e rendelet szabályai szerint jótállási kötelezettség terjed ki.
4. § (1) A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető.
Melléklet a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelethez
...
12. elektronikus hírközlő végberendezések (telefonok, mobiltelefonok, telefax-készülékek, több funkciós készülékek stb.) 10 000 Ft bruttó vételár felettTehát a lényeg az esetünkben:
A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető.
-
zack
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #6476 üzenetére
Pedig te bénázol. Nekem megy.
Egyébként olvasol?
Elolvastad mit írtam? Hol írtam olyat, hogy mindent engedj el?
-
zack
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #6473 üzenetére
Bekapcs gomb, Hangerő fel + menü, De miután bekapcsolt a bekapcs gombot engedd el.
-
zack
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #6466 üzenetére
-
zack
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #6462 üzenetére
TWRP-t tegyél fel CWM helyett. A CWm valószínű zsákutca lesz, és idővel át fog állni mindenki TWRP-re. Több a potenciál benne, és sok ROM-ból vezérelhető is szoftveresen (Goo Manager - Play).
-
zack
nagyúr
Igen. Ilyen esetben jó ha van számla. De ezek a szituk elenyésző gyakorisággal fordulnak elő, és most itt elsősorban a garancia érvényesítéséről volt szó, amihez elég a hivatalos gari jegy.
(#6455) kengyel
Én már beszéltem ez ügyben a premium garis ügyfélszolgálattal, még Note2 ügyben. Ott is bedobták a számla dolgot, majd amikor felolvastam neki a törvényt, elkezdett hebegni-habogni, és a vége az lett, hogy akkor elég csak a gari jegy.
-
zack
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #6437 üzenetére
Pesti vagy?
-
zack
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #6433 üzenetére
Nem tudom, nekem teljesen egyértelmű volt a leírásból, hogy MDM-től az, MDM előtt meg az első.
Egyébként gond nélkül ment nekem is.Akik elcsúsznak valami hibán, és feltételezem hogy tudnak kép és leírás alapján értelmezni, mégis valami hiba van, javaslom húzzák újra a Win-t (lehetőleg Win7) és a Samsung drivert pakolják fel Odinozás előtt. Majd telefon rádug először MTP módban bekapcsolt állapotban, megvárni amíg a szükséges drivereket telepíti, és felismeri a telefont, közben figyelni azért, hogy minden driver mellett zöld pipa legyen, majd ezek után download mód, és várni amíg így is felpakolja a neki kellő illesztőprogramokat. Itt is nagyon fontos, hogy sehol se legyen "piros x", minden mellett zöld pipa kell hogy legyen telepítés után. Ha ez megvan, nem lehet gond, és az már súlyos júzer error, ha így sem megy a szájbarágós leírás alapján.
(#6434) HUTCHDB
Nekem ME2-vel sincs lag.
De ha kijön Wanam az új verzióval, azt fogom belakni.
-
zack
nagyúr
válasz
BomiBoogie #6418 üzenetére
Rendben, általában figyelni szoktam rá.
Ha hazaértem akkor megfogalmazom, és átdobom pü-ben. -
zack
nagyúr
Nem tudom ki szerkeszti az 1-es hsz-t, de találtam benne egy aprócska hibát. A CWM elérése nem lesz teljesen tiszta a kezdőknek. Ahogy meg van fogalmazva, úgy el sem érhető. Persze aki gyakorlott, az tudni fogja, de ahogy nézem, sok a kezdő.
"CWM recovery mód elérése: kapcsoljuk ki a készüléket, majd a hangeő fel + home gombok együttes nyomva tartása közben kapcsoljuk be a telefont a power gombbal (a samsung logó megjelenéséig tartsuk nyomva a gombokat):"
Tehát az lenne a lényeg, power+Home+hangerő fel egyszerre megnyom, majd ha bekapcsolt a teló, a power gomb elenged, de a home+hangerő fel továbbra is nyomba tart amíg a TWRP/CWM meg nem jelenik.
Egyébként fent van a Wanamlite 1.0 (Adam Kernel).
Antutu: 24767
Quadrant: 12250 -
zack
nagyúr
Nexus 4 is baromi jól szólt, de ez túltesz rajta. Végre ismét van kimeneti teljesítmény. Bika a beépített erősítő.
16 Ohm-os fülesemet komoly szinten meghajtja. Aki esetleg kacérkodik jó fülessel, itt a legolcsóbb az IE8, én is itt vettem, korrektek: Supergamer
Aki megveszi nem fog csalódni, azt garantálom.
Aki nem szán ennyit erre, ott vannak a BrainwavzBrainwavz fülesek, azok is jók az alsóbb ár szegmensben, és van aki árulja az aprón.
Én a
B2
M3
M4Közül választanék, a zenei ízlésnek megfelelően. Mert B2-öt ne vegyen az, aki Snoop Dogg-ot hallgat pl.
Azt hittem nem fogja megenni a 24bit,88,2kHz,3000kbit/s FLAC számaimat, de csak a gyári lejátszó mondta hogy nem megfelelő a formátum. A Neutron tette a dolgát.
Egyelőre a "csilingelő" magasakat hiányolom ha nagyon szőrözni akarok, de a dinamika és a részletesség az pazar, tér rendben van. Kernel szinten ebből még több is kihozható lesz remélhetőleg. Jó alap.
(Ismét) jó melót végzett a Samu. A zenei oldalát nem a péntek délutáni műszak dobta össze kapkodva.
-
zack
nagyúr
válasz
Sanci789 #6386 üzenetére
Ahogy nézem, egyelőre csak az Adam kernel.
adam-kernel-galaxys4-i9505-v1-3-1
Ez így ahogy van jó cucc, mert Wanam is jó romokat csinál, Adam meg jó kerneleket.
Én ezt a kombót fogom feltenni, ha befejeztem az ismerkedést.
-
zack
nagyúr
válasz
erikthekippa #5017 üzenetére
Gyári kernellel ezek eddig nem működtek. Erre felkészített főzött kernel kellett hozzá. Note2-nél is azt hiszem a menők közül 3-4 kernel támogatta. A szabvány a FAT32, azzal hibátlan, csak ugye a 4GB nagyobb fájlok tördelve lesznek, ami egy 12GB fHD filmnél nem túl szerencsés.
NTFS-t szerintem felejts el.
-
zack
nagyúr
exFAT fájlrendszert támogatja alapból a gyári kernel? Csak azért kérdezem, mert fHD filmeket biztos fogok rajta nézni.
-
zack
nagyúr
válasz
charlie1975 #6344 üzenetére
PIT nem kell. Egy fájlosnál eleve nem, 3+1 fájlost meg csak akkor szokás, ha teljesen gyári állapotot akarsz.
-
zack
nagyúr
Omega ME2-öt használ valaki? Jó? Note2-ön nagyon jó volt ez a ROM.
Android Revolution HD 1.0 is érdekelne..Ez a kettő jól muzsikált nagyon Nótán. -
zack
nagyúr
Melyik most a "best of" főzött I9505-re?
(#6319) MunezXBK
Gondolom mellé van vagy 22k/hó előfizud a Vodánál.
Nekem csak 7,5k az előfzum, amiért 10000 percet beszélhetek belföldön bármelyik irányba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest