Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
bulikavagyok #624 üzenetére
Jól hangzik, de erre azért kíváncsi leszek, még nem veszem készpénznek.
-
Gizmo94
veterán
Ha elmegyek a modkerbe és kimoderáltatom azt az egy hozzászólást innen, amire az összes lihegő troll hibatkozik, akkor cserébe befejezik a sipákolást megy a hisztizést végre? Mert akkor veszem a fáradságot hozzá..
-
Gizmo94
veterán
válasz
Strengar #584 üzenetére
Ok, nem tudnak, lehetetlen, rosszak a színek. Ne vegyél ilyen telefont. Nem unod még magad egyébként? Egy hsz.-ben is kifejtheted, hogy szerinted szar, a többi jobb. Neked nem tetszik a telefon, nem veszed meg. Vitának nincs értelme. Veszel nem amoled, nem pentile-t. Ilyen egyszerű.
-
Gizmo94
veterán
válasz
petipetya #566 üzenetére
Csak azt nem értem, mit keresnek ezek a trollok itt, egy Samsung topicban. Ha én mennék egy htc, sony, apple vagy x topicba okádni a telefonjaikat, lenne akkora pofájuk, rohangálnának moderátorért. Más kérdés, hogy nem megyek, mert nem érdekel a téma.
Nem értem, mi szükség arra, hogy itt győzködjenek bárkit, hogy mekkora szar a Samsung. Ez erős idiotizmusra vall. Az egész topic másból sem áll, mint értelmetlen és hülye vitatkozásokból.
Pedig olyan egyszerű lenne ez. Akinek a htc tetszik, azt vesz, akinek az apple, sony, xiaomi, stb. , az pedig azt. A többi embert pedig, aki nem az ő kedvenc márkáját választotta, BÉKÉN HAGYJA!!
Ez annyira nehéz??
Nem értem, hogy néhány hibbant idiótának mi lesz attól jobb, ha mondjuk X-et rábeszélte az ország túlsó felén, hogy ne Samsungot vegyen, hanem mást. Talán érdekelt kedvenc gyártója eladásaiban? Ettől jobb napja lesz, hátradől és erre veri?
Ez az egész, ami itt megy, egyrészt tökéletesen abnormális dolog, másrészről már nem is közröhej, hanem siralmas... -
Gizmo94
veterán
válasz
Rhino666 #450 üzenetére
"értelmes, egészségesen kételkedő, logikusan gondolkodó, elfogulatlan emberi lények"
Az a baj, hogy ezeknek az általad említett jelzőknek itt te felesz meg a legkevésbé.. A hozzászólásaid alapján inkább egy kötekedő, direkt konfliktusteremtő és kereső, szemellenzős, unintelligens seggfej képe rajzolódik ki.
Vagy csak nekem lenne ez a benyomásom rólad?
-
Gizmo94
veterán
válasz
Rhino666 #429 üzenetére
Rendben van, jobb a HOX. Neked. De kérdeznék párat. Mi köze ennek egy S4 fórumhoz? Kit érdekel, hogy neked jobban tetszik a hox, rajtad kívül, mit gondolsz? Miért trollkodsz egy Samsung topikban, mit akarsz ezzel elérni? Minek idegesítesz másokat, akik láthatóan nem kíváncsiak a véleményedre? Mi a jó neked ebben az egészben?
-
Gizmo94
veterán
válasz
Rhino666 #400 üzenetére
Ennyi baromságot összeirkálni, mint amire képes vagy jópár hsz óta, már tehetség kell. Gratulálok.
Ha meg ennyire rühelled a samsung termékeket, meg fikázod minden szinten, akkor rminek írsz a topikjába? Egyszerűen nem értelek.
Szerk: Nem pazarlok rád többet az éterből, részemről ennyivel letudtam. A te konstruktivitásod az itteni hsz-eidben kb. konvergál a nullához, az objektivitásoddal együtt. Ha pedig lemegyek a szintedre, legyőzöl a rutinoddal, tehát feladom. Legyen neked igazad. A Samsung szar cég, szart gyárt, ne vásárolj Samsung terméket. További kellemes Trollkodást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest