- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Ghostman78 #9600 üzenetére
F@sz tudja, hogy ez most a 4.3 vagy a Google Editon sara e.
Megcsinálom a root-ot, meg felrakom a PhilZ recovery-t, feltöltöm max-ra, aztán meglátjuk mit produkál.
Aksiidővel van egyedül gondom, de ez javulhat, ha "beáll" a ROM.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
mycso
veterán
válasz rolcsibácsi #9595 üzenetére
Tegnap letöltöttem a 4.3-at, de ìgy a telefonra nem fog felkerülni, mert ùgy làtom több negatìvuma van, mint pozitìvuma. Ez a sok "apròsàg" amiket ìrtàl, engem is mind zavarna.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
zack
nagyúr
válasz Ghostman78 #9600 üzenetére
Nem tudtam CF auto rootal megcsinálni, pedig a legfrissebbet tettem fel. Nem tud bootolni
Viszont kint van már egy 2.1 verzió... Ami eleve deodex+root.I9505_GOOGLE_SE_v2.1-PRE-ROOTED-DEODEXED-MultiCSC
Rolcsibácsi figyelmébe:
- "Added WatchOn"
- Latest ausdim Kernel (GT-I9505GE) included!![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
senior tag
válasz charlie1975 #9599 üzenetére
nekem egy gyári rom felhúzása után megoldódott, vagy az első hsz-be le van írva miket kell átnevezni és akkor megjavul
-
boletus
aktív tag
válasz rolcsibácsi #9587 üzenetére
Sokadszor olvasom Tőled, a Nexus 4 ilyen jó,ilyen gyors ,miért nem "ott" dícséred nyakra főre ?!
Néhányunknak már elege van az ömlengéseidből,s abból hogy az S4 ilyen,meg olyan sz................ Mint mondtam,most kérem - menj abba a topicba. Vagy a fe..........-be. Ott is jó hétvégét : J.[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz boletus #9607 üzenetére
Gondolhatod mennyire erdekelsz
Zack: lehet hogy gyorsabb mint az eddigi damsungos softokkal de neked csak korabban volt nexusod en meg most hasonlitottam ossze vele. Persze attol meg hogy gyorsabban indulnak zarodnak az appok nem lesz jobb a kameraja, nem lesz home gombja stb. Ha lecserelem akkor nem a nexus 4re fogom, meg hat ebbol a googleos rombom is ez az elso. Ram kezelessel nincs bajom egyatalan, az sem zavar hogy csak egyesevel lehet kinyomkodni az appokat, ugysem nagyon szoktam, a tarhelyre ertettem hogy kisebb, de egy ujabb full wipe utan rajottem hogy csak mashogy mutatja.. Nem azt mutatja hogy ennyi foglalt a 9.9bol hanem hogy ennyi foglalt ennyi meg szabad..
A watch on-t meg letoltottem a play storebol -
Gizmo94
veterán
válasz boletus #9607 üzenetére
Na ezért a láma hozzászólásért igen kár volt. Úgy látszik, hogy sejtelmed sincs róla, hogy miről volt szó a topikban. Nem szidta senki az s4-et, hogy milyen szar, szó sem esett róla. A frissen kiadott open google romot tesztelgetik, ennek kapcsán merült fel, hogy a nexus, ami google termék, azért nyilvánvalóan gyorsabb a google szofttal, ami egyértelmű is. Ő is és zack is, nyúzzák az új romot és írják amit tapasztalnak, amiből a többiek láthatják, hogy milyen is lehet. Vagy ez kimaradt, nem olvastad? Te felraktad már a romot, vagy teszteltél már Nexust? Ha igen, kíváncsi vagyok a te meglátásaidra is természetesen. Ha viszont valamivel nem vagy tisztában, kár leoltani bárkit is. Ez a topik nem csak arról szól, hogy jaj de jó az s4, hogy örülünk, hogy megvehettük és használjuk a gyári rommal, frissítgetjük a kiessel. Tudom, hogy mostanában a használj gyári szoftvert és még odinhoz se nyúlj trend megy itt, de azért nem mindenkinél. Az s2 idejében még volt szó másról is, manapság egyre kevésbé.
-
dobolson
senior tag
Szevasztok!
Na beléptem én is a klubba végre. Olyan kérdésem volna, hogy a zárolt kijelzőre csak a gyári widgeteket lehet kitenni? Kerestem én a lehetőségeket, de nem találtam, de hátha nem vettem észre valamit...
-
senior tag
válasz charlie1975 #9608 üzenetére
cserélj kernelt, xda-n ezt a tippet olvastam
-
zack
nagyúr
válasz Gizmo94 #9610 üzenetére
Egyetértek. Bár boletus-nak is van némi igaza, csak nem megfelelő formában közölte. Engem azért nem zavar, mert rolcsibácsival azért már régóta diskurálok, ami még az i4-es korszakban kezdődött. De ettől függetlenül van némi keserű szájíz ami kihallatszik a véleményezéseiből, és mintha nem lenne elégedett semmivel, és bármi is fog történni soha nem is lesz az.
"ennek kapcsán merült fel, hogy a nexus, ami google termék, azért nyilvánvalóan gyorsabb a google szofttal"
Ezt még mindig cáfolom teljes mellszélességgel. 1 hónapot nyúztam N4-et pont az S4 előtt. Semmivel sem volt gyorsabb mint az S4 Google Edition. Mi több hardverből adódóan szerintem az S4 gyorsabb érzetre, de minimum olyan sebességű, mint a Nexus 4. Ezzel a részével semmi gond nincs. Szoftveresen kell hozzá felnőni, mert százalékos aksi kijelzés nincs a menüben, ez nekem meg hiányzik mint egy falat kenyér. Ha a 3Minit Framework-öt fejlesztik, akkor ez a gond, és a témázhatóság megoldódik.
Más gond nincs ezzel az újabb 2.1 rommal eddig, azt leszámítva hogy a futó alkalmazásokat még mindig nem tudom 1 gombnyomással bezárni.(#9611) dobolson
Üdv köztünk!
Ez kell neked: Widgetlocker Lockscreen
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
boletus
aktív tag
válasz Gizmo94 #9610 üzenetére
Lám a láma.
Szívesen olvasom Bárkitől azokat a hasznos véleményeket,amelyekből én is tanulhatok. Nem ez a gond,a napi véleményekkel kezdem,s utána a folytatom ott ahol megálltam,valahányezer-valahányszáz-valahányadik hozzászólástól.
Nem csak egy-kettőt olvastam "x" úrtól. Ahogy "y",(q;z,stb) hozzászólásait szívesen
ovasom,s megpróbálok tanulni belőlük,ezután lesznek hsz.-ek,amelyeket átlépek.
Tudom,ez,senkit nem érdekel. Nem is kell hogy így legyen.
Egyesek reggeltől estig itt osztják meg velünk hatalmas hozzáértésüket,ezzel sincs semmi gond. Vannak,akik így érzik jól magukat. Egészségükre. Szép hétvégét Mindenkinek. -
rjg
őstag
válasz Gizmo94 #9615 üzenetére
Nálam most megy vissza nandroid backupból a gyári Samu, mert nem bírtam ki, kíváncsi voltam a 4.3-ra. Jó lesz ez. Villámgyors, pattanós, bekapcsolás után kevesebb, mint 500 MB RAM-ot eszik. Ha egy-két dolgot beletesznek, - nekem is hiányzik a %-os akkukijelzés és a képernyőmód, illetve zavar a Home gomb alapértelmezett Google keresője - vagy a CM ezt az alapot használja fel, akkor napi használatra is bőven alkalmas lesz.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
dobolson
senior tag
köszi a tippet, ismerem az alkalmazást, és pont a telepítését szerettem volna elkerülni. Már nem azért, mert nem jó, hanem reméltem, hogy a gyári is képes lesz rá valahogy...
Amúgy gyári vodás mea-val nekem semmi hiba, gyors, mintha taknyon csúszna. S Advance után tapasztalható némi sebességnövekedés.
-
zack
nagyúr
válasz Gizmo94 #9615 üzenetére
Ha kijön a működő framework, lesz %-os aksi kijelzés. Ezen kívül pedig hamar meg lesz oldva a home gombos bullshit, és az alkalmazások bezárása 1 gombnyomással. Más hiba nincs. Ezek apróságok.
Nem kizárt hogy a rommerek pár nap alatt megoldják CWM-es zip telepítővel.(#9617) dobolson
Pont most volt nálam egy S Advance...Az idióta Samu kiadta rá a JB-t, de azt elfelejtették, hogy a 768MB RAM karcsú lesz hozzá, és az erőforrásigényének az S Advance nem tud megfelelni.
Fel lett frissítve JB-re, aztán én meg pofozhattam helyre, hogy megint használható legyen. Visszaraktam rá az utsó magyar XEH-s 2.3.6-ot, és megtáltosodott. Persze nem volt ennyire egyszerű, mert próbálkoztam JB főzelékekkel is előtte, de azokkal se lett jobb.[ Szerkesztve ]
-
zx6r
aktív tag
Én a multitask-hoz ezt használom[link].....Ha szépen megkérlek titeket,valaki leírná nekem a pár mondatban a google edition felrakásának menetét,és hogy ez gari vesztéssel jár e vagy sem?köszönöm szépen előre is
-
zack
nagyúr
válasz dobolson #9620 üzenetére
Nagyon karcsú. 2 app-ot megnyitsz, és vége...Az a hardver 2.3.6-nak pont megfelelő, és tényleg nem értem miért az S Advance kapta meg, az S2 tulajok meg még mindig zúgolódnak ,mert nem kaptak hivatalosan JB-t.
Ez egy nagyon hibás döntés volt a Samu részéről, már csak azért is, mert sok az S2 tulaj.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
iSonic
addikt
Sziasztok!
Sammobile-on a magyar 4.2.2-es rom a legfrissebbek egyike?
PDA: I9505XXUBMEA
CSC: I9505OXXBMF1
MODEM: I9505XXUBMEAJelenleg az alap t-szaros rom van rajta és azt akarom kilőni a sok hülye alkalmazásaival együtt...
az meg I9505XXUAME2-es Build számú...
-
Darth_Revan
veterán
A héten volt a kezemben Galaxy SIV és igaz, hogy van benne sok jó funkció, viszont 1 dolog miatt csúnyán beégett a Nexus 4-em mellett. Elkezdtük mindkét telefonon tolni a Modern Combat 4-et, a Nexus 4-en ment, mint a vaj, viszont a Galaxy S4-en nagyobb csatáknál (+ahol sok grafikus effekt volt) csúnyáb elkezdett akadozni.
A FullHD felbontás miatt nem bírja a HW vagy a gyári OS-ben van valami gubanc ? CPU-t nem néztem, de előfordulhat, hogy a CPU levette az órajelet, mert elkezdett melegedni és ezért kezdett el akadozni ? (Nem volt energiatakarékos mód bekapcsolva)
-
legenda
válasz Darth_Revan #9625 üzenetére
attól is függ, hogy melyik s4, meg a firmware verzió is kérdéses, az első verziók alatt képes volt rendesen röcögni.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
szia,
egyrészt nem olyan rossz a t-mobile firmware, másrészt az alkalmazásokat semmiből sem tart eltávolítani, de ha feltétlenül cserélni akarod, akkor megfelelő alap sem ártana a 3 + 1 + 1 xeh firmware képében, re-partition kipipálással, és arra fel a csak pda állományos firmware, illetve készülj fel rá, hogy alapban nem magyar product code fog beállni - tmh nincs is csak a szolgáltatós firmware állományban -, ha a friss firmware alatt ez nem is zavar, azért csak tudj róla, hogy egy esetleges garanciális ügyintézésnél probléma lehet, szóval illik visszaállítani, ha nem teljesen halott készüléket szervizeltetsz!
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Darth_Revan #9625 üzenetére
Ez inkább ROM kérdése volt. Kétlem hogy MF8-on megakadna.
De tudod mit? Felteszem, mert ezt is megvettem jó időben, akciósan.
Majd jövök a tapasztalatokkal.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Bilux
veterán
válasz Darth_Revan #9631 üzenetére
Sőt biztos mert a mai napig nincs még rá a friss rom
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
legenda
lehet, hogy még az első t-mobile firmware verzió volt rajta, nekem is azzal adták bő 3 hete, de azóta már van rá újabb, azzal sokkal jobb lett!
Bilux; lásd fent!
-
zack
nagyúr
Nálam vaj sima. Egy röccenést se láttam.
-
iSonic
addikt
Köszi a segítséget, de régi motoros vagyok ezzel kapcsolatban S1 óta van készülékeim, mindig is t-mobile-tól, mivel van ott ismerősön, szóval garival nem lesz probléma, meg az odinnal sem, de mindenképpen leakarom kapni a t-szaros dolgokat.. konkrétan gyűlölöm a programjaikat, meg az újraindításnál a logójukat.
1 fájlos megoldással sincs semmi probléma a NoteII esetén is így csináltam és nyugodtan végigment nem brickelt ki a telefon...
Plusz: Gari esetén sincs semmi probléma mert egy jó kis JIG-elés és máris 0-an fog állni az odinos frissítések száma..
Darth_Revan: szerintem is egy hulladék.. benti samsung-os sráccal néztük a rakatnyi program ami háttérben fut -200mega ram köbö.. S3 és Note2 esetén amikor rendes tiszta független rom-ot pakoltam fel érezhetően gyorsult a készülék.. am meg nem akarok tiltógátassal vacakolni a programoknál..
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Argepen látom, hogy elkezdték a I9500-at rendelésre hírdetni több boltba.
Valaki vásárolt már?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
rolcsibácsi
őstag
Masnak is az rtl moston tok kicsiben jonnek a dolgok? Vagy csak az uj rom miatt van?
-
legenda
néhány dologról lemaradtál, nem minden régi módszer működik már az s4 alatt, amit korábban még okés volt!
a t-mobile ismerős nem feltétlenül elég, ha a samsung szervizeli, de hátha...
halkan mondom, hogy egy tiszta független firmware alatt sem lesz több szabad ram, mint a friss t-mobile verzió alatt!
szolgáltatós firmware után mondhatni kötelező a teljesen tiszta alap, és nem azért mert nem fog működni, vagy behal frissítés közben, de lehetnek problémák, minimum nem lesz olyan gördülékeny az eltérő alap miatt, amit a csak pda állományos frissítés nem tud/fog teljesen felülírni.
mindegy, próbálkozz, látod majd, hogy mi a helyzet...[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Google Edition 4.3 alatt 1,2GB a szabad RAM telepítés után!
-
iSonic
addikt
mivel t-mobilehoz szól a gari ott fogják szervizelni.. kivétel természetesen hogyha az ember samsung szervizbe megy mert akkor más a téma..
persze most megpróbálom.. hogyha nem működne gördülékenyen a teló, akkor jön a te megoldásod.. de szerintem nem lesz belőle gubanc, eddig sem volt *kopp-kopp*.. márcsak azt várom, hogy a 1,6GB-os Rom végre lejöjjön..
MunezXBK: bőségesen elég, mivel t-nél csak ezt nézik.. root most még nem fog rámenni..
-
zack
nagyúr
A T maximum csak szoftveresen nyúl hozzá. Tudtommal minden egyéb esetben tovább küldi a Samunak.
Aki a T hez adja be készüljön fel a jóval hosszabb garis ügyintézésre. Utolsó infóim alapján heti 2x van szállítás (már itt is napokat lehet bukni), Samu megcsinálja, majd vissza a T-hez. Tehát a szolgáltatót bevonni legalább +1 hét ügyintézésben, de lehet akár több is.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
legenda
a t-mobile nem szervizel - általában egy firmware frissítéssel kimerül a feladatuk -, hanem a gyártói központi szervizbe küldi a telefonokat, ezért is írtam, amit.
a másik, hogy egy prémium garanciás telefon esetében nem hiszem, hogy okos dolog leadni a telefont szolgáltatónál, hogy küldjék a gyártói szervizbe, így csak tovább tart a folyamat, holott akár házhoz is megy a gyártói szervizes, de legrosszabb esetben is van háztól házig futár, lehetőség szerint egy munkanapon belüli javítással, a szolgáltatón keresztül jóval tovább tart a folyamat.
mindent néznek, illetve fényképezéssel le is dokumentálják a firmware verziót, számláló állását, product code azonosítót...stb.[ Szerkesztve ]
-
charlie1975
aktív tag
Wifi bekapcsolás hibára írták hogy kernel csere segíthet tudnátok egyet linkelni?köszi
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
iSonic
addikt
hát nem akarok senkit megbántani de ez így picit ferde.. nem csak szoftveresen nyúl hozzá a dolgokhoz.. apum s2 esetén is kicserélték az elromlott jack aljzatot.. (de mivel pár kommentel előbb említettem, hogy szerencsémre van ismerős mind szervizes és mind ügyfeles kolléga ismerősöm, így ebből bajom nem fog származni)..
abban teljesen igazad van, hogy szolgáltatót belevonni + hetek.. rosszabb esetbe hónapok..
kali: ebben szintén igazat adok neked teljes mértékben, de szerencsémre, amit itt is leírtam pár sorral ezelőtt remélhetőleg nem kerül sor abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy van "protekcióm"
Szerk.: még egy kérdés, hogy Kies nem frissíti a SAMSUNG USB DRIVERS-t?
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Kicsit szkeptikus vagyok az USB aljzat cserével kapcsolatban. Nem kizárt hogy apróbb műveleteket megcsinálnak 1-2 esetben, ezt nem tudom 100%-os biztonsággal, de szerintem a dolgok 99% megy a Samu-hoz a telefon. Lehet a protekciónak volt ehhez inkább köze, mint a T általános szervizes ügyintézéséhez.
-
Muffi
aktív tag
Kérlek szépen valaki linkeljen egy root-ot a I9505XXUBMF8 féle romhoz! :$ Már kerestem neten de nem találok
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest