- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolom89
senior tag
Egész egyszerűen nem szeretem. Ne fikázzatok meg érte de iPhonre vissza megyek.. természetesen az sem hibátlan de jobban bejön a rendszer és amik megvoltak programok. Én megszoktam venni minden programot amit használok és elég sok van már az apple ID-on.
Imádom az S4 kijelzőjét és kameráját, de ez nem elég a boldogságomhoz.
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
zack
nagyúr
válasz Zolom89 #9052 üzenetére
Apple ID nekem is nagy érvágás volt. Legalább 40k elvásárolgattam az 1 év alatt. Akkor azt mondtam, kipróbálom az Androidot, és ha bejön, összeszedegetem itt is a programokat. Bejött, és megfogadtam, több OS nem kell. Konkrétan semmi pénzért nem állnék át WP-re, nagy részben a progik miatt. Drágábbak is, kevesebb is van, és megint lehetne elölről kezdeni a gyűjtögetést.
Az androidos pályafutásom eleje nekem is döcögősen indult S2-vel, mert bár sokkal jobb telefonnak tartottam már akkor is mint az i4-et, de amíg nem voltak meg az alap progik Play-ből, addig azért szívtam a fogam. Mindent nem lehet egyszerre, nem akartam én sem tízezreket költeni egyszerre, csak mindent szép apránként. Az elején azért pont a már beruházott App Store-os progik miatt, többször is meginogtam, kell e nekem az új rendszer. De így utólag rájöttem, a legjobb döntést hoztam, hogy az Android mellett tettem le a voksomat.Elég időt hagytál magadnak hogy megszokd a rendszert, és a telefont?
Nekem ehhez legalább 2 hónap kellett...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Zolom89
senior tag
Ez a 2. megingásom android felé és ez sem jött be annyira:S Volt egy Nexus7 tabletem úgy 2hónapig. S4 6 hete van meg kb.. mikor megjelent vodánál azóta. Mindig keresem a számomra a tökéletes mobilt de ezidáig még nem jött el, és ha egy kicsivel is de közelebb van hozzá az apple mint a samu. Ez egyéni dolog.. soha nem vágtam fel hogy figyi nekem most alma van a telefonon és én vagyok a menő csávó, az ilyen lúzereket rühellem. A szolgáltatások, a minőségérzet mind hiányzik a samuból.
Bocsi mindenkitől az OFF-ért.
Csak hogy legyek egy kicsit On is:
Felraktam az új voda rom-ot. Ég és föld az elsőhöz képest. Ne halogassa aki fel akarja rakni!
[ Szerkesztve ]
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
zack
nagyúr
válasz Zolom89 #9054 üzenetére
Értem, és tiszteletben tartom a véleményedet. Neked más jön be. De kicsit kihallom a véleményedből, hogy te sem vagy biztos abban, mit is akarsz igazán. Ha i5-re fogsz visszatérni, lehet a minőségérzeted kicsit jobb lesz, de a kisebb kijelző érvágás lesz, ezt most előre borítékolom. Kijelzőben nem szabad visszalépni, főleg nem 5"-ről 4"-re. A másik az akkumulátor. Drasztikus visszalépés lesz ami a készenléti és kijelzőidőt illeti.
Persze menj vissza, ha úgy érzed, boldogabb leszel, de gyanítom, sok minden hiányozni fog ebből a 1,5 hónapos Androidos használatból.
A másik ami a Samu érdeme, a Premium gari, ami csak akkor jön jól, ha gond lenne a telcsivel. Ehhez hozzácsapódik a 2 éves garancia, szemben az Apple 1 évével.Nekem i4-el gari idő letelte után 1 hónappal kezdte összefosni magát a home gomb mikrokapcsolója. Értem hogy 4-5k probléma a cseréje, de vigyáztam rá mint a "hímes tojásra", karcmentes volt eladása napjáig.
meg aztán az sem túl megnyugtató, hogy refurbished (javított, nem új) példányt kapsz gariban, bármi baja van. Ha keveset használt, és mikrofon baja lesz esetleg akkor is. Ez számomra nem áll egyenes arányban a minőséggel, az árképzéssel, és a prémium hatással. Vagy adjanak zsír újat, vagy javítsák meg. Ekkora haszon, és vételár mellett bele kellene hogy férjen. Sajnálatos, hogy az Apple ezt másképp gondolja.Ezeket csak azért írtam le, hogy inkább 2x gondold át mint 1x se.
Mindenki:
Egész jól kezd alakulni az akku időm MF8-cal...
3%
22ó3p akku használat, 3ó42p kijelző, 2ó12p hanghívás.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Zolom89
senior tag
Mindig szerettem a mások normális véleményét is meghallgatni. Kijelző addig jó amíg játszom (kb. 2órát eddig) vagy fényképezek. Többi dolognál praktikusabb a 4". Hangsúlyozom hogy számomra. Idegesítő mikor a csajom elalszik a karomon és a nyelvemmel kell rábökni a PH! forumra
1 vs 2 év gari egy nagy érvágás nekem is. i4en gari után nemsokkal adta meg magát a mikrofonom. Sajnáltam de nem tudtam mit csinálni.
Aksi...ebbe sem tudok és nem is akarok belekötni. Tényleg jó amikor nem kell visszafognom magam mert bírja estig a gép.“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
zack
nagyúr
válasz Zolom89 #9056 üzenetére
Te is átestél azokon a dolgokon amiken én. Érdekes... Mégis visszavágysz iPhon-ra?
Én Note2-ről jöttem, és nem a méret miatt feltétlenül, jó kis telcsi az is. Bár tény, ez sokkal jobban kezelhető 1 kézzel. Az 5" a kényelmes határ számomra, praktikus, ruházatban akár nyáron is könnyen eltehető. Ebben a 4" persze még jobb. Tehát méretileg praktikusabb. Említettél egy szitut, ami azért annyira nem szokványos. Gondolom nem minden este alszik el a csajod a karjaidban, és nem mindig akarsz ilyenkor fórumozni. De ezt te tudod, téged mikor korlátoz a méret, és mikor ad pluszt. Nálam mindig a "plusz" irányba billen a mérleg nyelve, és csak sarkalatos szitukban korlátoz. Ezt sem árt átgondolni.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
baloghzr2
tag
Sziasztok,
Hozzáértők figyelem!!!!!!Nagyon nagy segítségre lenne szükségem!!!!
Galaxy S4 tulaj vagyok(gyári független)A tesómnak is s4-ese van és neki jelzett a telefonja,hogy van új frissítés(xxubmea firmware).Fel is tette tők jól megy.Viszont nekem nem jelez a telefon,sőt azt írja,hogy a legújabb frissítés van felrakva,ami nem igaz,mert az előző xxuame2 firmware van rajta.
Felmentem a www.sammobil.com-ra és találtam 4 új magyar firmware-t:
- Hungary XEH
- Hungary VDH
- Hungary TMH(T-mobile)
- Hungary PAN(Pannon)Mivel gyári független vagyok,ezért gondolom az XEH vagy a VDH közül kellene választanom.
A kérdésem az,hogy melyiket töltsem le és hogyan tegyem rá a telefonomra????Előre is köszönök minden segítséget!!!!
-
zack
nagyúr
válasz baloghzr2 #9058 üzenetére
Neked az XEH kell. VDH az Vodafone.
A frissítés menete le van írva az 1-es hsz-ben, amit itt felettem "összefoglaló" néven le tudsz nyitni. Ott minden le van írva.
(#9059) Zolom89
Sokat szüttyögtem, mire elkészült a válasz, de majdnem egyforma lett.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
tsuckware
tag
Sziasztok. Jelenleg az MF8 német rom van a telefonon. Ha odinnal felrakom a magyar mea romot, akkor a csc visszaáll xeh-ra? És hol lehet megnézni hogy most milyen a csc?
-
kengyel
nagyúr
A T. tulajok ma reggelre sem kaptak semmi frissítést. Még egy kis időt vesz igénybe, hogy kávét is tudjon főzni Mondjuk így is jól működik.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
zack
nagyúr
Azt elmoondaná nekem valaki mi ez az XEH mánia? Értem én hogy magyar független régió, de hogy az MF8-ról miért akar valaki XEH-s MEA-ra váltani...Nem igazán értem.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz tsuckware #9065 üzenetére
Miért? Gond van vele? Egyébként meg nem tudom miért stresszelsz. Product Code miatt még nem dobtak vissza garis telefont tudtommal. Nekem magyar független, mégse XEH-val kaptam.
Ne legyen szanaszét hekkelve, de azt meg szervizbe adás előtt vissza lehet állítani gyári állapotra.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
kengyel
nagyúr
Nálatok mennyi töltés után érte el az "elfogadható" szintet az aksi ? Mert még így az elején nálam teljesen gyári állapotban keveset bír.
kengyel
-
Anulu79
addikt
A kezdeti problémák fenn állnak a telefont illetően? Gondolok itt a menüben való lapozásnál fellépő akadozás, görgetésnél lilásodás, hanglejátszás közbeni pattogás? Több most nem jut eszembe Gondolkodom rajta, hogy be kéne ruházni egyre ha ezek a dolgok javításra kerültek.
-
lajki7
senior tag
válasz Zolom89 #9052 üzenetére
Meg mielott eladod egy MIUI romot tegyel fel probald ki.lesz iphone erzesed az fix (persze nem tudom mst per pill h van e mar S4re is) szerintem van Hidd el,lehet nagyon fog tetszeni! S3 topicban,HUTCHHUB kollega is nagy sot hatalmas iphonos volt azota a miui romokat nyomja az androidon
iPhone 11 Pro
-
Anulu79
addikt
Ez igazán bizalomgerjesztő. Annyi még érdekelne, hogy a kamerája milyen S3-hoz képest? Láttam képeket ahol gyengébbnek "hozzák" ki. Látom vannak ex S3 tulajok is azért kérdezem. Meg elég sok felemás vékeményt olvastam.
-
torrente777_
aktív tag
Torrente777 Rom 3.0 feltöltés alatt!
Rommer.
-
Anulu79
addikt
Köszi a fotókat! Majd otthon PC-n meglesem őket aztán kiderül, hogy mi lesz a mostani telóm sorsa.
-
joe357
tag
Ha csak te használod a hálózatod akkor nem kell jelszó a mappákhoz. Router védi ekkor a hálózatot, gondolom ott lejelszavaztad a dolgokat. Es explorer lan fül, keresés és anonimus pipa be. Én is így használom több éve. Pc monitor progi bekapcsolja a gépet távolról és már el érem az adataim.
-
zhili
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. A Galaxy S4 I9500-ba ez a memóriakártya használható? SAMSUNG MB-MGCGB/EU CLASS10 64GB
[ Szerkesztve ]
-
samu496
tag
válasz Anulu79 #9085 üzenetére
Hát az S4-nek marha jó a formaterve .mikor megláttam a reklámokba annyira nem fogott meg de mikor megvettem és megfogtam onnéttól kezdve kb. Végem volt.. már lassan 2 hónapja használom teljesen elégedett vagyok az elején sem voltak vészes hibák, mondjuk tény hogy nm érződött 4 magosnak de a MEA-s frissítéssel ez már eltűnt semmi gond, nagyon jó, szerintem megéri váltani
Galaxy S4 Life Companion by Samsung
-
kengyel
nagyúr
Azért durva hogy még most jött ki az S4 és már tesztelik az utódját
kengyel
-
baladam86
aktív tag
Jó kis madár kérdésem lenne... Ha felrakom az MF8 ROM-ot, akkor mi a fittyfenével tudnám rootolni? Sima CF Autoroot ezen elvileg nem megy, a Modified CF Autoroot-ra meg azt írják mindenhol, hogy outdate, ezért ne használja senki. A Modified-ot már használtam MDM-nél, az MEA-ból a pre-rooted változatot tettem fel, csak itt vagyok meglőve, az MF8-nál.
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
csabám
addikt
válasz baladam86 #9096 üzenetére
XDA-s topikjában olvastad, hogy nem jó hozzá?
Én nem látom, hogy itt konkrétan panaszkodnának rá... Egy ember nem tudja rootolni az MF5 romját, de mindenki másnak sikerül, sőt az MF8-at is ezzel rootolta valaki.[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest