- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Na gyerekek, fent van tegnap este óta a Nordic nyalóka, egyelőre színes-szagos, ahogy a kitkat esetén is, a belakás minimális kényelmetlenséggel jár. Minden appomat letöltötte, még a háttérképet is visszaállította magától. Ilyenek vannak, hogy facebook, skype, onedrive bejelentkezés, a google appok ugyanott folytatják, ahol kitkat-en abbahagytam. Mindenkinek ajánlom a teljes törléses odinos frissítést. Ne sz@arakodjatok FOTA-val. Már nem is várom a TMH romot, ha megjön, letöltöm arra az esetre, ha újra kell húzni (pl. szerviz miatt), de nem fogok rohanni lecserélni a NEE-t.
Viszont, aki a cseh verziót használja: nektek működik a beállításokban a jobbra-balra görgetés a fülek között? Nekem eddig nem sikerült működésre bírni, pedig Nexuson megy, plusz a Sammobile-os srác a videón is nagy csinnadrattával mutatta az újdonságok között.
-
Jadro
veterán
válasz fermacht1994 #49695 üzenetére
Ebből azt szűröm le, hogy az előzőn már ugrott a knox és ezzel együtt sikerült cseréltetned. Áruld el a titkot, hogy sikerült?
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
hagymas7up
tag
Valaki tud egy használható böngészőt ajánlani? Eddig próbáltam gyárit, Operat, Dolphint, CM browsert, UC-t és mind fagyogat illetve fél perceket gondolkodik, sőt a Dolphin sokszor akár centivel is mellé érzékel. De már kezd kételyem lenni abban, hogy a böngészők a hibásak. Gyakorlatilag szinte élvezhetetlen a netezés. Rendesen kezdem gyülölni a 9506ost. Eddig több bosszúságot okozott nekem, mint örömöt. Lassan Samsung fanból kezdek haterré válni. A Note 2 sem volt az igazi, bár ennél sokkal megbízhatóbb. Az S3-ról ne is beszéljünk. Az S2t viszont maradéktalanul imádtam és ott vége lett a Samsungnak valhogy. Azóta csak hulladékokat ont magából. A gépelés is rendesen tud késni. El vagyok keseredve nagyon-nagyon. Jah és volt már hardreset. HELP
Rendszer: TMOB 4.3 root nélkül.[ Szerkesztve ]
Eladó Siemens S3-at, S10 Active-ot, illetve Alcatel OT Com-ot keresek. Ha tud valaki PÜ. Thx
-
D4ni
őstag
válasz hagymas7up #49708 üzenetére
Rom csere.
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
hagymas7up
tag
-
migabi24
nagyúr
Nem értem, i9506 4.3 és a dolphin hibátlan
-
trobi28
addikt
Chromot nem láttam a felsorolásban. Én már régóta minden telómon azt használom. S4 csak úgy hasított vele
Frissítsd le 4.4.2 re, utána reset, és ha akkor is csinálja, akkor szerviz. S4 nem olyan rossz teló mint ahogy leírtad, a Samsung neg pláne nem. Én most S5-öt használok, de hetente egyszer van a kezembe S4, és S5 után is azt mondom jó az a teló
A gond nálad van[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Tesztelo.hu
senior tag
Volt olyan valaki, aki a Telekomnál mostanában vett 90 000 Ft-ért S4-et, és megpróbálta náluk feloldani a hálózati korlátozást? Jól tudom, hogy a 90 000 Ft-os árért 2 év "hűség" van, ami idő alatt nem lehet feloldani a hálózati korlátozást, csak ha kifizetem a rendes ár (130 000 Ft) és a kedvezményes ár közötti különbözetet + a feloldás árát (15 000 Ft)? Mert nekem e-mailben azt írták, hogy azonnal feloldható a korlátozás, telefonon meg azt, hogy csak 2 év múlva. Érdekes egy cég...
Az is kérdéses, hogy hogyan tiltják le, ha valaki "sufniban" feloldja a korlátozást? Magyarul honnan tudják, hogy valaki egy másik szolgáltató hálózatára felcsatlakozott azzal a mobillal? Azért, mert x ideig nem csatlakozik az övékére, nem biztos, hogy máshova csatlakozik, ilyen alapon nem tilthatják le.
Esetleg ha "kényes" a téma, PÜ-ben várom az üziket.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Tesztelo.hu #49715 üzenetére
hűség alatt; kötbér + hálózati korlátozás feloldásának díja
lejárt hűség, listaáras...stb. készülék esetén; hálózati korlátozás feloldásának díja
a szolgáltatók sok mindent látnak, más kérdés, hogy akarnak/tudnak vele foglalkozni vagy sem, de ez már nem ide tartozik, mert a fórum alapelvei szerint csak a törvényes/legális módozatok kitárgyalása lehetséges, a nem szolgáltató általi hálózati korlátozás feloldása pedig nem olyan...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Tesztelo.hu
senior tag
Igen, ez világos, de ha SIM-kártya nélkül veszem a telefont (még csak feltöltő kártyás csomagot sem), akkor milyen hűségről van szó?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Tesztelo.hu #49717 üzenetére
listaár esetén nincs előfizetés, nincs hűség, abban az esetben csak a 15 e ft hálózati korlátozás feloldási díjat kell kifizetni.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Dare2Live
félisten
ma kézbe vettem az i9505öm amt 7napja nem használok. 7napja töltöttem akkor kivettem belölle simet, meg kikapcsoltam wifit, akkor vmi 90%ra volt töltve. Most 7nap után 46%on állt.
Eközben aktív használatban ugye 1napnál több sose jött ki = 2-3h kijelzőid + 2h beszélgetés + néha gps.
Csak mint érdekesség.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
őstag
válasz Tesztelo.hu #49715 üzenetére
Én vettem a múlt héten dominó nélkül kp-ra 90-ért egy i9506-ot. Utána csak a 15 ezret kell befizetned és már meg is vagy!
Ps.: Note 4 után vettem átmeneti telefonnak az s6-ig és komolyan mondom sokkal simább a működése mint annak volt!
-
Tesztelo.hu
senior tag
De nem listaár, a listaára 130 000 Ft ([http://www.t-mobile.hu/static/sw/file/Kisker_arlista.pdf]), a 90 000 Ft a kedvezményes ár, ez látható a neten a webshopban.
RicHarD: Melyik bolt volt ez? Mert nekem a telefonos ügyfélszolgálat is azt mondta, hogy nem lehet a hűségidő alatt (hiába mondtam, hogy nem veszek SIM-kártyát), és most a XVII. kerületi bolt is azt mondta telefonon, hogy nem lehet 24 hónapig feloldani a zárat.
[ Szerkesztve ]
-
hornyak2
csendes tag
Az ebay bugyraiban találtam rá erre a "valamire", azt írja, hogy a számlálót is tudja nullázni, bár gondolom nem a knox-osat, hanem a régi knox előtti bootloaderben lévőt. Esetleg ismeri valaki?
http://ebay.to/1MA5wll
-
legenda
válasz Tesztelo.hu #49721 üzenetére
aktuális listaár, ha nem valamilyen előfizetéssel (havidíjas vagy domino) veszed, a kisker árlista más tészta.
-
őstag
válasz Tesztelo.hu #49721 üzenetére
T-mobile webshop. Mindegy hogy dominó kártyával vagy anélkül veszed úgyis 90k. A hűség idő pedig hülyeség, mert jelen esetben nincsen..
-
q012345
tag
Aki már felrakta a Lollipop -ot, megnézné hogy abban a gyári launcherben lehet -e állítani a képernyő rácsot.
-
Hurkafej
aktív tag
Mennyit érhet egy törött kijelzős S4? - nem csak az üveg kapott az élettől -
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Tesztelo.hu #49727 üzenetére
Nem függetlenítettem mert telekomos vagyok. Anno az i4-emet a westendben függetlenítettem. Az is szintén dominos vásárlás volt.
-
matkesz20
tag
Sziasztok!
Tudna valaki egy linket adni s4 i9506 rootalasrol ( csak root jogra van szuksegem) ? Illetve ha csak rootolok akkor, az adatok torlodnek vagy torolnem kell őket vagy felesleges?
koszonom elore is! -
Pietrosz
addikt
válasz chubby2o6 #49737 üzenetére
Towelroottal nem ugrik a knox 9506 4.3 esetén, ez tuti.
-
Dj.Mike
senior tag
Adott egy olyan probléma hogy pár óra hossza töltés után miután ugye 100% a töltöttség utána levettem töltőről és visszaesett pár %-ot. Már párszor megcsinálta úgyhogy mi lenne a teendő? Akku kezd tönkremenni és cseréljem ?
-
legenda
válasz Dj.Mike #49743 üzenetére
a feltöltött állapot elérésekor lekapcsol a töltés, utána órák alatt merülhet néhány százalékot, pláne ha sok folyamat, szinkronizáció...stb. fut a háttérben, de ilyenkor nem tölti fel újra az akkumulátort, hiába lett a töltőn hagyva, legfeljebb a töltő lehúzásáig teljesen feltöltött állapotot mutat, de lehet szoftveres mérési/kijelzési pontatlanság, amikor kijelzi a 100%-os feltöltött állapotot, akkor lehúzod töltőről és ha visszaesik néhány százalékot, akkor dugd vissza töltőre és engedd teljesen feltölteni.
-
chubby2o6
senior tag
válasz Szabónagymer #49744 üzenetére
Nekem anno valami tök egyszerű puzzle-t kellett kirakni a reghez, hogy biztosan nem gép vagyok, ráadásul már késő este volt, szal én is szétsz...tam magam, mire egyáltalán rájöttem, hogy mit is kéne csinálnom
Nem tudom, most hogy van, de ha nem puzzle, akkor valami ellenőrző kód kell, aminek ott kell lennie valahol, csak ne add fel.[ Szerkesztve ]
-
Dj.Mike
senior tag
Pontosan azt tettem mikor az előző töltés után 100% töltöttségnél lehúztam ugye visszaesett majd megint feltettem töltőre felment 100%-ra lehúztam megint visszaesett. Szóval a 2 utolsó töltés után mind 2-szer ugyanazt megcsinálta pedig korábban nem volt jellemző hogy visszaesegetett volna. Egyébként pár nap múlva lesz 1 éves az akku nem tudom mennyit számít. Ja igen a gyári szemét jelentős része el van távolítva illetve letiltva szóval nem tudok olyan appról ami háttérben szívná az akkut.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Dj.Mike #49747 üzenetére
s2-nél láttam ilyet utoljára, de közel új és kimondottan jó állapotban lévő akkumulátorokkal is, ott az volt a megoldás, hogy visszadug, visszadug és ha kellett, akkor harmadszor is visszadug, aztán már nem esett vissza 100%-ról a töltőről történő lehúzást követően azonnal és idővel nem kellett már háromszor visszadugni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest